Teljes nézet : evo IX rs!!!!
hát nem tudtam hova is tegyem ezt a témát,max majd át hejezitek!na szóval evo XI rs-röl lenne kérdésem!elöször is a 9esben már ugye 6os váltó foglal helyet.viszont van a hasznaltauton link-ben látható piros rs amiben meg 5ös váltó található:-knem épített ujj az autó!!!!!ez most hogy is van:-k!????!!!!
aki vágja ezt a témát kérem válaszoljon,érdekel a dolog!elöre is köszi a válaszokat:cool:
link:
http://www.hasznaltauto.hu/2939175_mitsubishi_lancer_2008
wrcfrenky
2009. 08. 20., 18:27
No ez engem is nagyon erdekelne,mert pont ilyen autot keresek,mivel eladtam a nyolcasomat.Kizarolag csak feher sziben erdekel.Lehet amugy normalis IX-es is.Esetleg ha valaki tudna egy ilyesmi szekeret...Az otos valto meg talan azert van benne,mert ez egy homolog auto.A difije is a jo vashazas.
HKSTOMEVO9
2009. 08. 20., 18:50
Az MR 6 gangos,a többi 5.A 6-os aktív hátsós,az 5-ös csak középen aktív.
Az 5-ös jobb.
mr 6-os na de egy standard 9-es is 6-os!én azt hittem hogy 9-es be már nem tesznek 5-ös váltót!?!ezért nem értettem a dollgot:-k
A versenyeken az 5-ös váltó a homológ! ezért kerül ebbe is 5 -ös
értem tehát akkor az öszes rs-ben 5.gangos váltó van........
HUN337
2010. 03. 21., 03:09
5ös váltó erösebb, strapabírób mint a 6os, RSben csak az van (persze homologizázió miatt is :) )
De ennek az RSnek már mindegy... Ha jól tudom a váltója legalább továbél egy másik IXben...
Az rs-ben a motoron is van valami különbség?
HUN337
2010. 03. 25., 04:41
Az rs-ben a motoron is van valami különbség?
ugyanaz elvileg
viszont 1-2 apróságban van különbség a 8 és 9-nél is abs,map szenzor,alv védő meg ilyenek
HUN337
2010. 03. 25., 21:50
viszont 1-2 apróságban van különbség a 8 és 9-nél is abs,map szenzor,alv védő meg ilyenek
hát meg vékonyabb üvegek, könnyebb karoszériaelemek, hajtás más, nincs alvázvédö... ahogy mondod
hát meg vékonyabb üvegek, könnyebb karoszériaelemek, hajtás más, nincs alvázvédö... ahogy mondod
műanyag első sárvédők legalábbis az enyimen az van gyárilag.
wrcfrenky
2010. 04. 06., 19:48
Sziasztok!Kinezoben van egy IX,Talan RS.Igy van meghirdetve.Az auto olaszban van,a heten mennek ki megnezni.Mama telefonaltam a pasival,hogy kuldje el az alvazszamot,hogy lecsekkoljam,eredeti RS-e.Kepeket nem tudok berakni,de kivulrol van lefotozva es az alabbi dolgok vannak rajta,amik redelenek:A kepen Speedline kerekek-Eredeti RS csak lemezfelnivel volt.A tukrok es az ajtokilincsek feketek-ha jol tudom,akkor ez is RS vedjegy.Feher szin.Belul,ha jol tudom,akkor ötös valto,kis difi,fekete tetökarpit.Ezekrol meg nem tudok semmit mondani.Arra kerlek titeket,hogy melyik karakter jelenti az RS-t az alvazszamban es hogy meg milyen dolgokra figyeljek oda,hogy tenyleg RS.Elore is koszi.
hunevo6
2010. 04. 06., 19:50
Sziasztok!Kinezoben van egy IX,Talan RS.Igy van meghirdetve.Az auto olaszban van,a heten mennek ki megnezni.Mama telefonaltam a pasival,hogy kuldje el az alvazszamot,hogy lecsekkoljam,eredeti RS-e.Kepeket nem tudok berakni,de kivulrol van lefotozva es az alabbi dolgok vannak rajta,amik redelenek:A kepen Speedline kerekek-Eredeti RS csak lemezfelnivel volt.A tukrok es az ajtokilincsek feketek-ha jol tudom,akkor ez is RS vedjegy.Feher szin.Belul,ha jol tudom,akkor ötös valto,kis difi,fekete tetökarpit.Ezekrol meg nem tudok semmit mondani.Arra kerlek titeket,hogy melyik karakter jelenti az RS-t az alvazszamban es hogy meg milyen dolgokra figyeljek oda,hogy tenyleg RS.Elore is koszi.
fel kell rakni egy mérlegre- ez a tutti
wrcfrenky
2010. 04. 06., 20:16
Nem rossz ötlet,de jobban örulnek valami helyben megoldhato dologra.
Klikk ide, alján az RS alvázszámok ;)
http://evoklub.hu/EVO9-Version-Japonaise-24-05-2007.pdf
wrcfrenky
2010. 04. 06., 21:43
Örök hala,pont erre voltam kivancsi.Kössz szepen!
Örök hala,pont erre voltam kivancsi.Kössz szepen!
;)
Klikk ide, alján az RS alvázszámok ;)
http://evoklub.hu/EVO9-Version-Japonaise-24-05-2007.pdf
véletlenül nincsen ez neked a 8as hoz is????;)
Torqmaster
2010. 04. 08., 00:27
Sziasztok! Lenne egy kérdésem! Mi a különbség az Evo MR és a Gsr között? Bocs, h ide de nem tudtam hova tegyem.
bunker
2010. 04. 08., 08:27
Sziasztok! Lenne egy kérdésem! Mi a különbség az Evo MR és a Gsr között? Bocs, h ide de nem tudtam hova tegyem.
http://en.wikipedia.org/wiki/Mitsubishi_Lancer_Evolution