Akinek van tapasztalata leírhatná, ugyanis futómű vásárlás előtt állok, most hks van. Melyikhez mlyen csapágyak, ár érték arány ilyesmi érdekelne.
Printable View
Akinek van tapasztalata leírhatná, ugyanis futómű vásárlás előtt állok, most hks van. Melyikhez mlyen csapágyak, ár érték arány ilyesmi érdekelne.
elfogult vagyok ezért nem nyilvánítok véleményt, de a tein monoflex-et meg tudom mutatni az életben Impreza-ban, és SuperStreet tapasztalatom is van, azt szívesen megosztom
Sztem egál, a KW mellett szól hogy itt a közelben felújíttatható a gyárban, a Tein Flex mellett meg hogy adnak hozzá állítható tetejét, és hogy van hozzá EDFC opció.
Szerencsére van a fórumon KW user is (Hunevo6, én), és Tein is (Rajtprogram, Lezle?).
Arra gondoltam még, h a hks-hez vissza lehet-e küldeni felújításra, mint a kw-t?
Gyárba nehezen, az oda-vissza fuvarozás + felújítás áráért majdnem lehetne venni egy másikat :)
tein termék paletta 80-90%-nak a felújítása is megoldott angliában
Megkérdezhetem milyen rugókkal jártok? :-k
Sziasztok.Es a D2-hoz mit szoltok.Kinaltak most ilyet akcioban.
én kávés vagyok és szerintem hibátlan. Alul felül lehet állítani, magasságot is lehet buzizni (ehhez meg kell emelni a kocsit).
Felújítás megoldott - és 2,09-et mentem vele a ringen, amiben bőven van még legalább 2-3 sec a fakezűségem miatt ami utcai autótól nagyon nem gyenge.
Kitekerve teljesen utcai könnyed, lazább mint a széria, betekerve meg még a felfestések is ütnek, szóval coooool :-D
nem úgy ahogy te gondolod, ugyanis utánfutást nem lehet állítani, viszont fent kell tekerni a kirugózás tompításán. A G szemeseken dőlést és utánfutást is lehet állítani, bár nem tudom ez a KW-hez képest miért is jó, ugyanis ezzel is el lehet érni a -3 fokot ami azért elég lássuk be. Az utánfutás állítás meg zűrös ügy, szerintem nem kell basztatni.