Nekem a gyári kicsit több mint 1 év után forrt fel elöször.
Most MOTUL van benne nekem is de még csak pár hónapos.
Printable View
Nekem a gyári kicsit több mint 1 év után forrt fel elöször.
Most MOTUL van benne nekem is de még csak pár hónapos.
Mekkora legnagyobb fék ami elfér 17" kerék alatt ?
Castrol SRF Racing fékolajat használ(t) vki?
Na végre fent a PFC fék a kocsin. :) Ti hogy koptattátok be? Mennyi km kell neki kb?
én úgy szoktam, hogy finoman fék és gáz egyre nagyobbakat fékezve
Nem kell 0-ra !!!
Állat ez a PFC! Szegény Yokohamák alig birnak kapaszkodni az útba, akkorát harap a fék. Még be kell lönöm a fékerőt aztán olyan lesz mintha ledobnám a vasmacskát. Viszont egyelőre csak a szalag egy része kékült be, kb 200 km-t mehettem vele. Elcsesztem a bekoptatást?
Szerintem azt te nem tudod előidézni ,hogy csak egy része kéküljön . A betéteket én a helyedben gyorsan lecsekkolnám, hogy jól fekszenek-e fel a tárcsára meg ilyenek . De amúgy meg ha ugy érzed ,hogy harap mint az állat és jót fog akkor szerintem ne is foglalkozz vele .
nem csesztél el semmit, nekem 3 miniralli van benne és egy ring és most kezd el a kék rész beérni a haranghoz. Így jó. Nyomjad még keményebben. Nyomd úgy ahogy már nem bírod elképzelni hogy földi anyag kibírja- ekkor lesz szép fémszürkés kék az egész. Egyébként tipikusan hungaroring kell neki- az a jó besütés ennek a féknek.
Ja onnan látod, hogy rendesen lassultál, hogy a fék szallag felületén elkent fém anyag nyomok vannak. Olyan mintha szó szerint olvadt fémet húztak volna el a felületen.
Ha valakinek kell, van egy szett PFC "raktáron" (Evo V-IX).
Ilyenre gondolsz?
Érdekelne a vélemény a tárcsáról (nem a rozsdáról), mert épp a hétvégén cseréltem le, mert igy néz ki, de most elbizonytalanodtam!