-
OFF:
Azert a Skoda vedelmeben mindennapi hasznalatra egyaltalan nem olyan rossz kozlekedo edeny. Van benne hely, nagy a csomagtartoja (foleg a kombinak), civil kocsihoz kepest egesz jol megy es nem eszik tul sokat (foleg a dizel). Nyilvan folosleges komolyabb (verseny/rally/sport) autokhoz hasonlitani, mert kb. semmi ertelme. En egyutt tudnek vele elni a hetkoznapokon.
ON
-
OFF:nekem is tetszik az rs mondjuk egy sti jobban kéne :)
ON:
A csehek szerint nem ~1 másodprecel később indult a subaru hanem csak a subaru sebességmérője lassan "reagál" :lol:
de azért szerintem ez is érdekes:
https://www.youtube.com/watch?v=XmIdx9HXxb8
lehet hogy így próbálnak több eladást szerezni az rs-nek:?:
-
Idézet:
qwerty:
OFF:nekem is tetszik az rs mondjuk egy sti jobban kéne :)
ON:
A csehek szerint nem ~1 másodprecel később indult a subaru hanem csak a subaru sebességmérője lassan "reagál" :lol:
de azért szerintem ez is érdekes:
https://www.youtube.com/watch?v=XmIdx9HXxb8
lehet hogy így próbálnak több eladást szerezni az rs-nek:?:
220 vs 301 ps
-
Én csak azt nem értem, hogy ha a tesztben is leirják az 5,2 vs 6,8 0-100 gyorsulást, akkor ez miért nem látszik?
Mert valahogy azt emelik ki, hogy a Skodáviának mennyivel szebb a nyomatékgörbéje. 2000vs2500ccm. Hihető.
-
én is ezt nem értettem az egészben, ennyire jó nem hiszem hogy van a skoda
-
Idézet:
Ceofang:
OFF:
Azert a Skoda vedelmeben mindennapi hasznalatra egyaltalan nem olyan rossz kozlekedo edeny. Van benne hely, nagy a csomagtartoja (foleg a kombinak), civil kocsihoz kepest egesz jol megy es nem eszik tul sokat (foleg a dizel). Nyilvan folosleges komolyabb (verseny/rally/sport) autokhoz hasonlitani, mert kb. semmi ertelme. En egyutt tudnek vele elni a hetkoznapokon.
ON
Cégesautónak tökéletes ezt elismerem.
-
Múltkor mosóba találkoztam egy új Rs limuzinnal kék full extrás, jól nézett ki főleg ezzel az új vw designnal. Embert kérdeztem mennyi volt az új ára...majdnem tíz millió :shock:
Mondom az fasza 3 év múlva pont 3,5-4et fog max.
Most nem azt mondom, hogy tegyen hozza meg 5öt és vegyen egy használt Gtr-t, de azért tíz millióból már komolyabb sport kombit kapsz mint egy Skodri.
-
Idézet:
Mike:
Múltkor mosóba találkoztam egy új Rs limuzinnal kék full extrás, jól nézett ki főleg ezzel az új vw designnal. Embert kérdeztem mennyi volt az új ára...majdnem tíz millió :shock:
Mondom az fasza 3 év múlva pont 3,5-4et fog max.
Most nem azt mondom, hogy tegyen hozza meg 5öt és vegyen egy használt Gtr-t, de azért tíz millióból már komolyabb sport kombit kapsz mint egy Skodri.
kérdés, hogy annyiból fenntartod e mint egy skodrit.
utálom a fosvágen konszernt, de voltam olyan helyzetben én is, hogy megmondták mit lehet, ekkor lett 2002ben egy leon cupra r 9,6 milláért, mert nem lehetett bmw vagy audi s3, namármost egy 1,6crdi passat árából nekem is inkább az rs octávia kéne. Amúgy meg dízel lexussal járok pedig ebből a pénzből kaptam volna mercit bmw-t sőt még evo-t is, de ha a főnököm passattal jár nem lehet ;)
-
Minden ilyen street racer talicskát egy evo vagy sti hez hasonlítani?](*,)
Egyenesbe simán találsz gyorsabb autót fele annyi fogyasztással,de itt vége is. Rs Octavia érdeklődött már nálam is,egyenesbe jópofa volt,de a körforgalomnál volt fejvakarás......:twisted:
És a havas időről nem is beszélek!:twisted:
-
Idézet:
Dino74:
kérdés, hogy annyiból fenntartod e mint egy skodrit.
utálom a fosvágen konszernt, de voltam olyan helyzetben én is, hogy megmondták mit lehet, ekkor lett 2002ben egy leon cupra r 9,6 milláért, mert nem lehetett bmw vagy audi s3, namármost egy 1,6crdi passat árából nekem is inkább az rs octávia kéne. Amúgy meg dízel lexussal járok pedig ebből a pénzből kaptam volna mercit bmw-t sőt még evo-t is, de ha a főnököm passattal jár nem lehet ;)
Megertem ezt a céges dolgot, de azt ne mond nekem, hogy az összes Rs Skoda céges.
de felesleges ezen vitázni meg főleg hülyeség egy Evo vagy Sti-hét hasonlítani.
20 éve is mindig a skodásokkal volt a baj...:twisted:
..., de ne offjuk szét a Subaru topikot es Skodás meg remélem nem lesz:lol:
-
1 csatolmány
Ez azért epic kártya lett..:) Köszönöm.
-
-
Szemre van vagy 302 LE ;)
-
-
-
inkább így(Subaru-s fórumról nyúltam a képet):mrgreen::
https://ra64freddy.files.wordpress.c...22b.jpg?w=1024
-
Idézet:
kemszi:
Azt hittem ezek a KAPS váltók gyorsabbak.
-
Idézet:
bajno:
Azt hittem ezek a KAPS váltók gyorsabbak.
A problema ezzel az h sima H semas valtobol csinal szekiset. De ez nem csattogos valto. Egy jo sofor sima valtoval gyorsabban valt de legalabb ilyen sebessegel... Ha csattogosra lenne szerelve az mar dofi...
-
http://www.rvo.hu/wp-content/uploads...18377760_o.jpg
Ezt a képet a Subaru készítette, hogy hogyan is nézne ki a 2015-ös WRC-jük - akkortól vetnék be:glee::-\"
-
azokkal a kerékjárat szélesítésekkel előbb jut eszembe a wtcc mint a wrc:mrgreen:
-
Idézet:
Firewalker:
Milyen erőforrást akarnak beletenni?
-
A mitsu is 2000-ből csinálta az 1600-at, de az R5 fiesta is a 2000-esből készül.
Az érdekes, hogy a Subaru már Toyota érdekeltség, és kétféle kocsit fejlesztenek? Mert a Yarissal nem sok hasonlóság lehet. Mint anno a Seat és a Skoda...
Idézet:
Silva:
Milyen erőforrást akarnak beletenni?
-
-
-
[QUOTE=Zoli;143094]Nagyon ment... thumbs_up
Néhány hét mulva ujraéled:) És természetesen továbbra is Tuned by KulinPapa...
-
Niesz úrnak :) (ha lesz ideje megnézni)
https://youtu.be/UZmOPdPcTng
-
http://www.subaru-impreza.de/Sonders...NG.htm#Type270
(persze amit hozzánk szántak soha nem került forgalomba...=D>).
-
-
Új Subaru készül a legveszélyesebb versenypályára
-
Halihó!
Subaru Foresterek terén van aki jártas?
2006-7 környéki benyásat nézek, de nagyon képlékeny még a dolog.
2.0 szívó nem e gyenge ekkora kaszniba, vagy inkább 2.5 turbo... ugyanakkor rengeteget látok gázosítva, hogy bírja a boxer turbo a gázos üzemmódot, valamint milyenek a Subaru automata váltói?
-
Idézet:
Lasi:
Halihó!
2.0 szívó nem e gyenge ekkora kaszniba, vagy inkább 2.5 turbo... ugyanakkor rengeteget látok gázosítva, hogy bírja a boxer turbo a gázos üzemmódot, valamint milyenek a Subaru automata váltói?
ennyi bűnös gondolat után mehetsz is gyónni :mrgreen:
-
Idézet:
Lasi:
Halihó!
Gázos turbós automata subaru? :mrgreen: szarul hangzik
Hívd fel a Niesz Ferit lefog beszélni róla szerintem.
Peace O:)
-
Nem egyszerű ez az autóvásárlás nálam, párom ragaszkodik az automatához, Én meg japánhoz, de valami crossover, városi cirkáló kell amiben magasabb az üléspozíció a derekam miatt, ugyanakkor legyen benne power is ha sietni kell akkor ne keljen gondolkodni minden előzés előtt, ugyan beleférek e :D
-
Idézet:
Lasi:
Nem egyszerű ez az autóvásárlás nálam, párom ragaszkodik az automatához, Én meg japánhoz, de valami crossover, városi cirkáló kell amiben magasabb az üléspozíció a derekam miatt, ugyanakkor legyen benne power is ha sietni kell akkor ne keljen gondolkodni minden előzés előtt, ugyan beleférek e :D
2.5 XT, de szerintem inkább a "túloldalt" kérdezd
szerk: engem a dízel boxerről lebeszéltek, ezért nem lett az offos autóm Outback / Legacy 2.0D
-
Dizelt nem szeretnék, néztem a subaru klub oldalt, de nem nagy élet van ott.
-
Idézet:
Lasi:
Dizelt nem szeretnék, néztem a subaru klub oldalt, de nem nagy élet van ott.
ha kérdezel, válaszolnak :)
annó mikor Legacykat néztem (3gen), elég készségesek voltak, meséltek bőven a főtengelytörésről és a dízel boxer hátrányairól :mrgreen:
benzines 2.5 XT városban 15 litert bezabál, bár kinek mik a főbb szempontok O:)
-
80% országút , de nagyon képlékeny a dolog.
Tegnap délután probáltam egy 2.5ös automatát . Váltó szépen vált, bár fura hogy csak 4 sebességes.
Viszont nagyon kemény volt a futóműve, az nagyon nem tetszett. Sőt az mellett hogy kemény volt, nem éreztem stabilnak az úton.
Rav4 lényegesen komfortosabb , puhább és stabilabb.
-
Idézet:
Lasi:
80% országút , de nagyon képlékeny a dolog.
Tegnap délután probáltam egy 2.5ös automatát . Váltó szépen vált, bár fura hogy csak 4 sebességes.
Viszont nagyon kemény volt a futóműve, az nagyon nem tetszett. Sőt az mellett hogy kemény volt, nem éreztem stabilnak az úton.
Rav4 lényegesen komfortosabb , puhább és stabilabb.
Akkor megvan a valasz...
-
De Rav4 van itthon, abból nem kell még egy :D
-
Idézet:
Lasi:
De Rav4 van itthon, abból nem kell még egy :D
minek kettő ilyen crossoverből ? gyűjtöd őket ? :D