-
Idézet:
ATTILA EVO 7:
Valóban gyönyörű!
Jól sejtem, hogy külföldi papíros?
Véletlen nem jobb kormányos volt még nemrég?
-
Evo IV
http://www.hasznaltauto.hu/2929758_m...hi_lancer_1997
Ő róla tudnátok némi infoval szolgálni? Jól tudom, h csak jobbosról átépített lehet? Köszi előre is.
-
Idézet:
Corro:
Valóban gyönyörű!
Szerintem már magyar papírjai vannak, de tuti jobbkormányos volt.
-
Idézet:
bsz:
Szerintem már magyar papírjai vannak, de tuti jobbkormányos volt.
szvsz még nincs honosítva.
de balos volt és a karoszéria unka szépen lett megcsinálva.
Végignéztem.
-
Idézet:
Corro:
Valóban gyönyörű!
De O az:p
-
Idézet:
ATTILA EVO 7:
Miért flokkoltattad a műszerfalat?
-
Idézet:
bsz:
Miért flokkoltattad a műszerfalat?
Azert,mert csak szurket talaltam es nem illett a auto belsejéhez.
-
Idézet:
ATTILA EVO 7:
Szóval akkor az ár külföldi papírral értendő?
-
Evo 4 - hasznaltauto.hu-n
-
van a " mit tudunk róla" topik. múvoljuk át oda
admin edit: kérésre (helyesen) át mozgatva- köszi az észrevételezést
-
Idézet:
husky:
Ez és a másik 4es engem is érdekel. Kérem, aki tud szóljon pár szót róluk, illetve a 4esekről általában. Nekem utcára kellene elsősorban. Köszönöm előre is.
-
-
-
Egy újabb 6-os, és sztem nagyon szép!
Tudunk róla valamit? Ha minden igaz Szentendrén láttam sokszor ezt az autót.
http://www.hasznaltauto.hu/3007601_mitsubishi_evo_1999
Ez a 3-as is érdekes lehet, annak ellenére, hogy 1.6os volt.
Esetleg némi infó róla?
http://www.hasznaltauto.hu/3003869_m...hi_lancer_1993
Köszi előre is!
-
a VI.-os jobbkormányos. feltételezem, hogy se reg befizetve, se semmi. tehát ebben a formában horror.
-
Idézet:
manumission:
a VI.-os jobbkormányos. feltételezem, hogy se reg befizetve, se semmi. tehát ebben a formában horror.
Sztem a képen nem az az autó van, amiről szó van, mondhatni csak illusztráció. E-mail címből kiderül, hogy ez a Tárnok Tomi kocsija, valamelyik Metrós driften is kint volt. Semmi egyebet nem tudok róla.
-
Idézet:
rossi46:
Sztem a képen nem az az autó van, amiről szó van, mondhatni csak illusztráció. E-mail címből kiderül, hogy ez a Tárnok Tomi kocsija, valamelyik Metrós driften is kint volt. Semmi egyebet nem tudok róla.
Csak nehogy a vevő is illusztrállt pénzzel fizessen. Sose értettem, miért nem lehet azt az autót felrakni amit el akar adni. Ez szerintem (ami a képen van) még tuti hogy angliában van, igaz tényleg nagyon szép
-
Idézet:
rossi46:
elég rossz marketing nem a soaját kocsi képét feltenni, ráadásul egy rosszkormányos képpel :-k
-
"rosszkormányos kép" ez tetszik, átveszem a kifejezést ha lehet
-
Idézet:
rossi46:
Basszus, nem is figyeltem, hogy hol helyezkedik el a kormány! :)
Tényleg elég fura, h kamu képpel van fenn...
Azt hiszem mail-ben kérek tőle pár képet!
-
-
Idézet:
ricsimae:
már régóta fent van
-
Idézet:
bsz:
már régóta fent van
fent is lesz egy darabig még ennyiért:)
-
lol- sürgősen aladó, de azért oda írt egy olyan számot amennyiért még a hülye sem venné meg. Kár érte, mert a 9 RS szerintem a legütőképesebb autó- ebben van a legtöbb potenciál-lehetőség.
-
Idézet:
bsz:
már régóta fent van
Ez a Lacié!
-
Idézet:
berkes:
Ez a Lacié!
Ez az utolsó RS amit hozott.
-
km nem sok benne ! de sztem sem kevés érte.. meg 5ös váltó se bbs se bilstein ugye
-
szerintem 7.5 körül lenne a reális annyiért még el is vinnék így luxus adó előtt is :-D
-
Idézet:
berkes:
Ez a Lacié!
Tudom.:)
Csak gondoltam belinkelem ide ,hátha rámegy valaki.
-
Idézet:
ricsimae:
Tudom.:)
Csak gondoltam belinkelem ide ,hátha rámegy valaki.
Szerintem az egyik legjobb evo amit valaha gyártottak.
Tuning alapnak meg egyszerűen a legjobb.
-
Idézet:
berkes:
Szerintem az egyik legjobb evo amit valaha gyártottak.
Tuning alapnak meg egyszerűen a legjobb.
Hát ja. A Laci utcai evoja ebből van és elég ultra.
-
már eleve az mindent el dönt, hogy az a cucc 100 kilóval könnyebb minden egyébnél... szívem szerint az összes motyómat átpakolnám egy ilyen RS9 kasztniba.... és még kihajítanék belőle mindent ami nem kell így lehetne akár 1180 kilós is... hmmm képzeljétek csak el, még egy 3076-os turbó, 550 LE, asszem a ringen mindenki csókolommal köszönne :-D
-
Idézet:
hunevo6:
már eleve az mindent el dönt, hogy az a cucc 100 kilóval könnyebb minden egyébnél... szívem szerint az összes motyómat átpakolnám egy ilyen RS9 kasztniba.... és még kihajítanék belőle mindent ami nem kell így lehetne akár 1180 kilós is... hmmm képzeljétek csak el, még egy 3076-os turbó, 550 LE, asszem a ringen mindenki csókolommal köszönne :-D
Nyugi így is csókolom lesz belőle!
-
Idézet:
ricsimae:
Nyugi így is csókolom lesz belőle!
csak nehogy "csókolom, - ki szedhetjük a kavicságyból" legyen ....
-
Idézet:
hunevo6:
csak nehogy "csókolom, - ki szedhetjük a kavicságyból" legyen ....
:) Csak nem.
Én igy slick nélkül akarok menni 2.10 -et.
Hát nem tudom mennyithoz a növekedett teljesítmény ,de majd kiderül:)
-
mitől könnyebb 100kg egy RS ?
-
Idézet:
ricsimae:
:) Csak nem.
Én igy slick nélkül akarok menni 2.10 -et.
Hát nem tudom mennyithoz a növekedett teljesítmény ,de majd kiderül:)
sajnos nem sokat- komolyan. Ugyanis a hungaroring sajátossága az, hogy alapvetően a sebesség megtartásáról szól a téma. Ezért tud olyan jó időt menni egy 180 lóerős clio (2:13), vagy egy 300 lovas seat (1:56) mert nem lassul le a kanyarban. Ha te ki rombolsz utcai gumival, lehet neked 500 lovad is, baszhatod, mert a kanyarban szánalmas tempóra kell lassulnod ha nem akarsz elrepülni. Szóval a ring inkább futómű mint motor függő. Ezért bízom nagyon most a kocsimban, hogy kifejezetten pálya rugókat kértem a KW-től.
-
Idézet:
VGergo:
mitől könnyebb 100kg egy RS ?
egy valagnyi alkatrész egyszerűen gyárilag könnyebbre van csinálva: pl hátsó diffi.
-
Idézet:
hunevo6:
egy valagnyi alkatrész egyszerűen gyárilag könnyebbre van csinálva: pl hátsó diffi.
télleg nem hangzik rosszul azért 100kg sokkk és még klíma is van benne juhuu :)
-
Miert van ekkora sulykulonbseg 2 EVO kozott:confused:Mennyire lehet hinni a forgalmiban szereplo adatnak:rolleyes:
Fapumae papir szerint 1320------a merlegen 1440
Az en 7-esem 1380
Holnap megmerem a 6-ost kivancsi vagyok mennyi?