Minek abba másik futómű mond meg nekem ????????
Olyan kemény gyáriba mint a hunevo6 KW futóműve és semmit sem dől!
560-570 le vel szerintem nem mész 30mp belül 0-300 ig!
A gyári 488le 54mp a 0-300 !
Printable View
24,7s eleg durva tekintve , hogy a Veyron megy 16s-et 300-ra.Idézet:
gtr:
0-60mph ujsagban van cikk az idei Gumball 3000-rol, abban van egy GT-R R35 adatokkal 725whp, ott 2,7s van megadva 0-60mph-ra;).
Nemrég beszéltem vele, és mondta hogy 0-270: 20,9s volt ami igen bíztató. Régen az alap autónál 32s -t mért ugyanerre.
Bent lesz a nagyobb injektor meg a custom map, szerintem javulni fog még, meg ő is felrakja a hátsó rendszert hátha az is számit valamit.
Remélem meglesz a az a 30sec 300-ra.
Mondtam neki menjünk méressük meg mind2-őt, legalább látnánk hogy a csak hátsó, meg y cső meg a stage 2 mit hoz magába, és az övét is actuatorrral, meg boost controllal, meg kat nélküli első csővel.
Legközelebb meg a nagyobb inj. meg a custom map ha megvan akkor érdemes mérni hogy ezek mennyit javitanak.
Én is szeretnék vele pályázni idővel, de előbb fel szeretném készíteni rá rendesen, keményebb rugók, meg feszesebb stabilizátorok kellenek, esetleg , valamilyen pályára való gumi, felni, és fékbetétek.
Ha ezek megvannak, akkor már csak a váltó, első,hátsó difi hűtését kell megoldani, hogy ne kelljen 3-5 körönként lehűteni mert ezekben az olajak igencsak fel tudnak melegedni.
Én is pont erre gondoltam!
GTR nek még sokat kell kocsiznia ezzel a kocsival ,hogy a 70-80% át kiautózza a GT-r ből!!!
Én vezettem már GT-R és ultra brutál a futómű a féket nem próbáltam ,de tuti jó.
A futómű ultra kemény comfortba is ,raceba nem is tettem közúton ,mert csak leverte volna a vesém! Én tuti nem költenék semmit rá, inkább kiautóznám belőle amit tud.....(ha tudom):)
A váltó egy érdekes dolog benne, néha egészen komfortos, néha meg buta dolgokat csinál, elöször is nagyon hamar felváltogat aut módban 6-ba, már 50 alatt is szeret hatodikban menni.
És ha hirtelen pl előzni kell és normál módban van a váltó akkor meg késik egy kicsit ha sokat kell visszaváltani, a race mód javít a dolgon sokat, de így sem tökéletes, a váltószoftverfrissítés állítólag nagyon sokat javítja az érzékenységét de itthon nem akarják felrakni( az LC2 is jól jönne)
Azért összességében jó kis váltó ez de még fejlődhetne egy kicsit, pl jó lenne egy 7. fokozat hogy 200-nál ne 4e körül forogjon a motor, meg lehetne egy kicsit csendesebb, bár a zajon a frissítés meg a Willall olaj sokat javít.
Most a kipuf, meg y csővel meg a stage2-vel mintha kicsit jobban reagálna amikor vissza kell váltani, és mintha kevesebbszer fordulna elő a durva váltás, egész finoman működik mostanában.
HIdegen amikor már kezd bemelegedni akkor egy kicsit nehéz vele finoman elindulni, kicsit rángat, de ahogy felmelegedett vagy még hideg akkor elég finoman engedi ki a kuplungot.
Fogok is remélem.
A futómű kemény az tény, nincs sok különbség a comfort és a race mód között kényelemben, az utólagos állítható rugókkal egy picit lejjebb engedve, sokkal komfortosabb a comfort mód mint gyárilag, meg kevésbé lesz alulkormányozott, főleg ha kap keményebb stabikat is, ezeket mindenképpen kicserélem, hogy jobb legyen, ha már kényelmetlen legalább legyen atomstabil.
Remélem ha sokat gyakorolok majd pályán akkor megtanulom az autót vezetni és nem csak közlekedek vele.
Holnapra kész a gép, remélem jó lesz minden.
Elég rossz látvány amikor minden szét van szedve a motor tetején, meg az egész motor le van engedve kb tíz cm-t, de már a nagyrésze megvan, már csak olajcsere meg pár apróság, meg az HKS EVC6 bekötése van hátra.
Vezettem a Laciét ,hát nem semmi most már!
Teljesítmény van bőven, most már adtam neki a kanyarokban is .
Nagyon jó a fék is minden fasza a kocsin.
A váltó jobb mint amire emlékeztem.
Kész lett az enyém is.
Nagyon megy, csak egy bajom van, nagyon hangos lett, halkabb mint az ezüst, de nekem hangos, padló gáznál jó meg minden de csak úgy közlekedni hangos, nem elviselhetetlen, de csendesebbet szeretnék(, lehet a legamax helyett nézek állítható kipufogót, ami ha kell csendes ha kell hangos, csak ne lennének olyan drágák.
Igy igaz, legalabbis a Spec-V kellene legyen, marcsak suly szempontjabol is.
Én annyira nem vagyok oda ezekért a carbon cuccokért, max pár tíz kg-ót lehet megtakarítani velük több M ft-ért nem nagyon éri meg.
Most az a legnagyobb gondom hogy milyen kipuffot tegyek az autóra, mert ez a kat nélküli down pipe, meg y pipe meg hks legamax rendszer elviselhetetlenül hangos, ahogy kint írják sok az in cabin drone, és tényleg, alapjáraton nem gáz meg nagyon kis gázon, de ahogy felpörög a motor, bent nagyon elkezd zengeni az egész utastér, kint meg üvölt(azért jó hangja van), de ha ezzel így végigmennék itt bármelyik úton éjszaka padlógázzal akkor garantáltan mindenki felkelne.
Amíg csak az y pipe volt meg a legamax hátsó rendszer addig jó hangos volt de elviselhető, összességében halkabb mint most és nem volt ez a nagy hang az utastérben. A kat nélküli leömlő cső miatt lett ilyen, jó lenne ha megmaradhatna mert jól jön az a plusz erő amit ad, a másik lehetőség hogy veszek egy csendesbb kipufogót, néztem az Amuse R1 stti titán rendszert vagy a GTC titán esetleg ez a legolcsóbb és talán ezzel is csökken a drone, idáig 200-nál elég csendes volt most meg alig lehet beszélgetni ennyinél, főleg ha közben nagyobb gázzal gyorsítok a saját hangomat sem hallom nemhogy másét.
Tehát a lényeg hogy kell a sportos hang csak halkabb legyen, főleg belül.
Meg a boostcontorllert sem sikerült még jól beállítanom, ezért holnap elviszem és beállítja a szerelő.
Csak 1 felett van egy picivel a nyomás, nincs meg az 1,2bar.
hi gtr
hogy van az nálatok a garanciával. edig mindenhol a világon aszt olvastam és irtak nekem kollegák, hogy ha csak egy valami kis dolgot cserélnek vagy csinálnak az auton, azzonal nincsen már garancia au autora. ha csak kikapcsolod az esp-t, akkor is:confused:
és ez it igy van! nem vic.
hogy van ez az egész dolog magyarországon?
ja, akkor oké...
hát akkor azért kicsit vigyáznák. it nelünk már pár hajtomü szetment a versenypáján(eredeti gtr-eken) és hogy az akkor menyiben kerül, inkáb nem is mondom. kegyetlen drága!!!!!!!!!!!
és a nürburgringen a kupplung és a hajtomünek az olaja kegyetlen meleg! szerintem a gtr-nél lehet kell még egy lét évet verni, amig minden gyenge pont kivan javitval.
de persze ez csak azoknal szol, aki tényleg sokat megy ki a pájára és tényleg mindent ki akar hozzni az autobol.
de it mindig olvasom a 0-200 meg ezeket. pája idök nincsenek?
Lehet javítani a váltót, nem kell újat venni, kuplung van bele erősebb 1600$-ért erősített 1-es fokozat 1800$-ért(ez megy szét legtöbbször) egy újzélandi embernek van hozzá egy csomó alkatrésze , tömítések stb. szinte minden.
A gyári váltóolaj nem bírja ezt a hőmérsékletet, le kell cserélni willall racing olajra meg kell rá váltó meg difi hűtő és akkor nem megy szét a váltó.
Az első GTR tegnap este KO ra ment. Szétrobbant a motorja!
Melyik volt az?
Hoppá... azé a srácé, akinek előtte az M6 Hamann volt?
ja, neki van ezüst húzott
Nincs hozzá benzin, és úgy emelte a nyomást.
1,2-nél nem szabad többet adni a gyári injektorral.
G meg is mondta neki ezt de hát mégis feltekerte.
Kint vannak felhúzott példányok és nem mennek szét, csak ott nem úgy növelik az erőt hogy feltekerik és kész, hanem mérik a dolgokat, és kicserélik amit kell, hogy legyen több benzin pl.
Gyakorlatilag akkor olyan szegény lehetet a keverék, hogy elolvadtak a dugók?