Hááát, ennyi már az enyémen is keresztülment. Lekopogom!
Printable View
most már fogalmam sincs mit csináljak ezzel a gyárilag beépített szűrővel??!!
annyira nem olcsó, hogy feleslegesen kicseréljem:
http://www.importcarparts.co.uk/part...en=&searchKey=
"This is the cartridge type fuel filter.
This is a lifetime filter and should not require changing unless you've broken it or put diesel in the car or some other contaminants."
Át akarom rakni az EVO-t E85-re én is, Ecutek tuning mellett széria injektor sorral lehetséges ez?
Vagy kell neki egy új sor? És ha kell akkor mekkora és az hogyért van kb?
-
Illetve gondolom az széria ecu esetén is megoldható, hogy 2 program tábla van, egy széria benyára pl 98-as és a másik meg e85-re, hogy tudja az ember váltani ezeket. Vagy ehhez már ECU is kell?
vagyis kell egy új injektor sor? 600-as a széria sor az EVO-n ha jól emlékszem?
RC a legjobb,ajánlom,bemért cucc.
Lehet 2 program széria ECU-val
Tephra modv7 programmal van csomó extra funkció, többek közt 2 map, big map stb.
De van itt aki sokkal többet tud erről mint én.;)
Meghajolok,nálam ez még nem volt elérhető,és kapcsolóval váltható?
Én még azzal is kibékülök, ha nem lesz erősebb az autó, nem az a cél, hogy erősebb legyen hanem, hogy tudjam fizetni bele a benyát ;)
Nem is gondoltam, hogy hétköznap fogok a Blaha Lújza térre EVO-val menni... Jól néznék ki, napi 1500 forint parkolási díjjal, idegeskedni, hogy a cigányok mikor lopják el, és utána még haza pöfögni.. Napi 8 liter benyával :D
És mi van ha én most fogom és átrakom E85-re az egészet? Sokat gyengülne vajon az autó? Minden marad úgy ahogy van, üzemanyag részről... Csak E85.. széria injektor, széria pumpa stb stb..
-
Többségében én használnám úgy is a vasat, de ha apunak kedve szottyan "pusztítani" akkor legyen neki ott az erő... végül is azért vette.
Nekem rohadtul mind1, hogy 350 lóerő vagy 180... Vagyis azért nem :D:D de mondjuk "mind1" :) -előnye, hogy több esélyem van arra ha gyengébb, hogy nem egy fán kötök ki vele az elején :) -