Legközelebb ha pályázok megmérem, van beépített stopper, a baj csak az hogy nem mindig lehet nyugodtan 250-et menni, mert mindig kijön valami idióta az ember elé.
Az evo mennyi idő alatt futja meg ezt a 200-250-et?
Printable View
Üres pályán milyen jól lehetne haladni akár tartós 300-al.
Ez érzésre jól megy egészen 260-270-ig (másodpercek telnek el csak 200-ról, nem fél percek) utána már kevésbé de határozottan gyorsul még 290-nél is de itt már nem szorulok az űlésbe a gyorsulástól.
Az órája elég pontos gps-el néztem 1-2kmh van csak benne, még ennyire pontos km órával nem találkoztam.
200-ig iszonyatosan húz. De azért kell még energia pont a 200 meg a 250 feletti gyorsulás javításához.
Megmérem inkább nem akarok hülyeséget állítani, de 260-ig nagyon hamar ottvan, viszont amikor a 290-et próbálgattam akkor már kellett nyomni egy fél percig legalább azzal biztos elment 1-2 km.
A kormányról lehet indítani a stoppert megmérem ha legközelebb pályázok valahol és a forgalom is engedi.
Az biztos hogy valami erős vakító lámpa kell az elejére mert sokan egyszerűen nem veszik figyelembe hogy jön valami nagyon hiába mentem refivel, meg villogtattam, a 3 sávos részen is ok nélkül kijön a legbelsőbe.
Volt olyan aki pl ment nyugodtan kb 180-200-at a belsőben gondolta nem jön semmi, hát jött, nem volt hajlandó lemenni.
Nekem 220-230 körül rakja a hatodikat és akkor még tól rendesen, a végét nem tudtam (mertem) próbálni, de a 250-et elérte, de valaki mindig útban volt! :cool: Természetesen mindez az óra szerint, de berakom a GPS-t és kiváncsiságból megnézem a pontosságot. A kézi váltós elfogyott 200-nál, ez -valszeg a más áttételezés miatt- nem.
Kicsi off,de 0-200 km/h-ig mérést is kellene jegyezni,spec ez az egyik legjobb mérce mindíg.
GTR!
Nem szeretnék okoskodni, de figyelni ezekkel az autókkal (gyorsabbak és többet tudnak, mint amennyire mi tudunk -legalábbis én- vezetni) nekünk kell a többiekre és akkor nem lesz gond. Itt egy köcsög közlekedési morál van: mennek indokolatlanul lassan, sokan indokolatlanul gyorsan is. Előző héten 140-re belőtt tempomat mellett 3-an villogtak le az EVO-val. Tömött pálya, előttem autó, mellettem két kamion, kérdezem, hova menjek??? Tehát csak óvatosan!!! :cool:
Fontos szám, fontosabb mint a 0-100.
A gtr-nek ez 11-11,5s a gyári vagy gyári közeli autó, ennyit megy 400m-en és 200 a kilépő tempó
Jelenleg gyári turbóval meg injektorral kis tuninggal 10,5s a legjobb 1/4 (402m)mile és 210körüli kilépő tempót ért el az ember.
Ennél jobb eredményhez kell a nagyobb turbó meg injektor meg pár dolog még, csak akkor mennyit ehet 40-et ha padlóval közlekedik az ember.
Az evo mennyit eszik ha tolja neki az ember ami kifér a csövön?
h.ringen 40-et simán.
A GT-R 200 fölött úgy kimegy a képből, mint a pinty, de állóból is brutál, annak a világon nincs sok ellenfele. A rajtelektronika hibátlanul működik az EVO-ban, így az indulást nehéz elhibázni. A mai átlagom pontosan 20 liter volt és még nem is estem nagyon túlzásba. Pálya 180-220, ja meg lejátszottuk a haverom Porschéjével a dolgot. De minden perc megérte, mert fiatalodtam 3 évet az 1 hét korház után!!! :D
Ezzel tisztában vagyok, ettől fosok a legjobban hogy valami szerncsétlen kijön elém féktávon belül, bár elég jól fog a fék, de ha pl 50m-en belül kijönne egy suzukis 100-al én meg megyek 250 körül akkor nincs az a fék ami megállítana.
Tömött pályán én sem szoktam szágulozni, de 140-el nem bírok menni csak ha nem lehet többel a sok előttem lévő miatt, városban pedig nem szoktam száguldani meg országúton mert bármi kijöhet az ember elé, de pályán szeretek haladni amennyivel csak lehet, csak az a bosszantó hogy egyre bénábban mennek az emberek már lassan száz körül lesz a normális a többségnek és az is természetes hogy kimennek a belső sávba ennyivel sokszor indokolatlanul és egyáltalán nem nézik hogy mi közeledik és mennyivel.
Én mindig nézem, akármilyen autóval vagyok de ha látom hogy jön valami akkor vagy nem megyek ki vagy csak akkor ha fel tudok gyorsulni legalább az ő tempójára és nem tartom fel.
Vagy amikor haladok akár 200-al is a belsőben tartósan, mindig nézem a tükörben nem e jön valami még gyorsabban és ha jön akkor lehúzódok vagy gázt adok, bár ez utóbbi sajnos nálunk egyre ritkább.
Még pár éve azért sok autó közlekedett 200 körül vagy felett a pályákon manapság meg ott szuttyognak csigatempóban a nagy erős többszáz lóerős autókkal a többiekkel együtt.
Csak érdekesség: a központi kijelzőből elő lehet csalogatni az elmúlt 3 óra km/h és fogyasztási adatait grafikonokkal. Ezeket elég érdekes nézegetni! :D :cool:
Csak ha a több száz lóerős autóddal 130-nál kapsz egy durr defektet lehet életben maradsz, ez 230-nál már nem biztos, hogy így van... 300-nál meg tuti a földelés.
Tényleg gtr!
Egyszer le kellene mérnünk a féktávot 200-ról. Ma megpróbáltam és iszonyat brutál rövidnek tünt! Április 1-én jössz a ringre?
ki kell menni a ringre, egy jó evo 210-220 közötti tempóról 110 méterről fékez a célegyenes végén.