gtr:
Első körben legyen meg a cobb access tuner pro program, és sikerüljön omv100-as benyából kihozni a legjobbat, utána bekerülnek a 800cc -s injektorok meg az AAM V1 cold air intake(lökhárítóba kivezetett direktszűrő) és abból kell kihozni a maxot aztán majd meglátjuk.
Szerintem elég erős lesz, a fő hogy egy kicsit megtanuljam vezetni, ez a legfontosabb, stig-től elég sokat tanultam, majd megpróbálom egy kicsit a gyakorlatban is.
A második legfontosabb a fék meg a gumi, mert ez a potenza nem erre való, még pár nap vmilyen pályán és odakenődik az egész, a fék bár nem puhult fel, és gyárihoz képest jól fog , de kell az AP tárcsa (szalag) meg a carbotech xp12 betét, azok fáradhatatlanok.
A további power upgrade-nél el kell dönteni hogy mire kell a kocsi pályázásra vagy gyorsulási versenyre, mert pl a greddy kit nem alkalmas pályázni nagy turbó lyuk miatt, közepes de jobb turbó kell mint a gyári a gyári házba beépítve ezt a legkönnyebb felszerelni, rengeteg féle van 1M körül/szett(2 turbó átalakítás) még figyelem a tapasztalatokat. Fontos még hogy ahogy 7-800Le meg felette gondolkodunk a motor nem fogja sokáig bírni.
Van ez a switzer pack-os ruszki gtr ez bírja már pár hónapja, van még ott egy ugyanilyen az is bírja, van amiban is 1 vagy 2 meg van egy csomó másik turbó upgrade-del, ezek sem mentek szét még, és van már 2 db autó greddy kittel haltech ecu-val 800whp keréken na erre leszek kiváncsi mikor adja be a kulcsot, nem nyúltak még a motorhoz de csak most lett kész.
Szerintem nekünk elég lesz a közepes turbó 650whp teljesítménnyel keréken ez még talán nem löki szét egyből a motort és még kisebb nyomáson pályázni is lehet vele.