Első kanyart lehet venni 100-zal?
Printable View
A gyári EVO 250-re úgy vánszorgott fel, most cirka 400 lóval 270 se gond, de evo tényleg nem a pályára való. Ringen 40-45 liter szokott kijönni, és az full-padló üzemmód :)
Majd mérek egy 0-200-at is, mert én is kiváncsi vagyok rá, de 11 felett lesz tuti...
megnéztem a videmet és igen, kb 100 körül szállok bele, majd még fordulás közben egy picit vissza lassul- aztán onnan gyors kigyorsítás, majd negyedik.
Azért ezek a nagy peres gumik nem nagyon szoktak durr defektet kapni, én még soha nem kaptam durr defektet semmivel.
A gtr-nél a komfort egyik lerontója a defektmentes gumi viszont azért nem jön rosszul a plusz erősítés, az 1-2 cm vastag oldalfal, nem nagyon tud kidurranni szerintem, a guminyomáskontroll meg figyelmeztet ha esik a nyomás, mert az egyetlen veszélyes az lehet ha kicsi vagy 0 nyomással nyomja neki az ember.
Nyilt nap lesz?
Az az igazság hogy még soha nem voltam versenypályán, de előbb utóbb szeretnék menni, aztán ha megtetszik ki tudja lehet fogok sokat járni.
És elég óvatos fajta vagyok, először biztos lassan mennék , gondolom kell gyakorolni az íveket kigyorsításokat fékezéseket stb.
Lehet azért kinézek ha tudok.
Az egyetlen ami nem megoldott egyenlőre a gumi meg fékbetét utánpótlás, és gondolom elég hamar le lehet gyalulni ezeket a h ringen ha nyomja az ember neki.
Gondolkozom rajta hogy kéen hozni pár garnitúra gumit amiból gtr-hez, és árulni itthon mert jelenleg nem lehet kapni itthon sehol hozzá gumit csak télit.
okosan kell menni a ringen, nem túratni az elejét mint egy segg, meg nem keresztbe menni. Egyébként igen, nyílt nap lesz és szeretettel várunk!
Ez egy szerdai nap ha jól néztem, megpróbálok kimenni, kicsit próbálgatni a kanyarokat, én nem szeretem ha keresztbe megy az autó, bár ha megtanulja az ember biztos lehet élvezni, meg a kanyarokban a padlógáz sem egészséges gondolom, az ezüst tulaja azt élvezi ha keresztbe megy az autó minnél nagyobb tempóval, én jobb szeretem ha követi az ívet.
Nem hiszem, ő azért elég jól nyomja neki, én meg életemben nem vezettem versenypályán.
Gondolom azért ez nem úgy működik hogy kimegy az ember és egyből elkezd jó időket autózni, hanem sokat kell gyakorolni mire aránylag normális időket tudok menni, meg azért én elég autókimélős fajta vagyok, lehet nem mennék annyira határon a kanyarokban meg a féktávoknál, mert gondolok közben arra is hogy egy garnitúra ilyen gumi 4-5kiló meg egy szett fékbetét előre hátra 1-2kiló.
a versenypálya nem igazán különbözik a normál utakzól, persze attól el tekintve, hogy nincsennek gödrök, meg szembe jövők, illetve nem stresszel az sem, hogy szűk lenne az út tempónál. Tudni kell, hogy honnan kezdesz egy kanyart, hogy van az apex, és hová érkezel, illetve egyiket hogyan lehet a legjobban fűzni a másikba. Nem azt mondom, hogy rekordot fogsz dönteni az első nap- de lehet jót autózni úgy, hogy kvázi gyors vagy. Szerintem 2:15-e be tudod lazán hozni a vasat és ezzel már a brigád 90%-nál gyorsabb leszel. Ne felejtsd el, hogy neked lesz a legalkalmasabb géped erre a feladatra :-D Hacsak ki nem jön egy GT3-as porke slick-en- lol
Holnap nem nezel ki a Subaru talira(Hősök tere 21-tol), megneznem a GT-R-t;)...
Toyo=Dunlop
Az egész kocsi nagyon gáz így!
van egy Subarus is, annak is tele van rakva mindenféle matricákkal :))
http://www.hasznaltauto.hu/2859168_nissan_skyline_1997
Teljesitmeny: 0-100 3.2 SEC 0-160 8.0 SEC 1/4 Merfold 10.2 SEC ,
Erdekes azt hittem 160-ra jobban gyorsul, na nem mintha a 8s olyan rossz lenne:-k csak a 700LE-hez kepest inkabb.
Ezt legalabb lehet helyell-kozzel balositani, bar akkor elveszik a biturbo dolog, jobb is jobbosnak meghagyni.