-
Idézet:
hunevo6:
és ez rajtuk kívül mindenkit valszeg hidegen hagyott, főleg az M5 tulajokat. Az a V10-es nyomatékszegény, zabálja az olajat, rossz az emissziója, baszott nehéz stb stb. Csak a blokk hőingadozásának minimalizálására van egy külön rendszer a kocsiban... Én spec sosem értettem, hogy mi a francnak kell egy ilyet kifejleszteni. Cserébe az über strapabíró vas V8-as blokkjukat meg jól nyugdíjazták...
Cserébe geci jó a feeling.
Melyik a jó V8 blokk ami 400 lovas?
-
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=8MbyVqtOTAk"]YouTube- Porsche 911 Turbo Switzer vs Porsche 911 GT2 9ff vs BMW M3 V10 vs Lamborghini LP550[/ame]
Nagy respect a kis E30-nak, nem sokkal marad el a 750LE-s Switzer Porschetol, a Balboni lassabb, mint az E30\\:D/... Persze az uj 1000LE-s 9ff GT2 mindent visz:D...
-
Vezettem ma este egy M6 ot.
Szerintem kurva jó.
Nem tudom ,hogy gyári vagy sem, de 300-at kifujta mint a picsa!
100-200 8.5mp 2 személyel!!!!!!!!
0-250 21.1 szar rajtal(én miattam)
-
Idézet:
ricsimae:
Vezettem ma este egy M6 ot.
Szerintem kurva jó.
Nem tudom ,hogy gyári vagy sem, de 300-at kifujta mint a picsa!
100-200 8.5mp 2 személyel!!!!!!!!
0-250 21.1 szar rajtal(én miattam)
Pedig még a régi autóddal, mikor még gyári volt kipicsáztad és szídtad rendesen, hogy milyen szarul megy!
Nem csak a csillagos autók a jók ;)
-
Idézet:
ttop:
Pedig még a régi autóddal, mikor még gyári volt kipicsáztad és szídtad rendesen, hogy milyen szarul megy!
Nem csak a csillagos autók a jók ;)
Százig kap 3 kocsit :)
És azt ,hogy szarul megy 1 szer sem mondtam ,max azt hogy lent 100 ig!!!!!!!!!!!;)
-
Nem vagy hülye gyerek, nem értem miért nem jössz rá ?
8 fok uj kocsi"M6" és a gyereknek fogalma sincsen ,hogy is kell használni!Nem mintha nekem lenne. Nekem pedíg úgy jött le mintha hülyének néznél. Nézd Füli a barátod M6 osa égőre lett verve, ezt látta a Dávid is, akit Te is ismersz meg még 15 ember, és ezt próbálta neked fényesíteni.Még aki szervezte az M6-STI gyorsulást az is mondta ,hogy kikapott rendesen(Ő benne ült az M6 ba )! Az T.Imi is kapott 0-175 ig 15métert! Ő mégtöbbet sajna "a bordó"! Szerinted akkor miért ment el egyből a srác ? Mert megvert mindenkit ? Nyilván 100-tól agyba főbe ver de nem versenyeztünk igy. De állóból kikap az tuti, mint ahogy ki is kapott!
ricsimae
Dumazsák
Privát üzenet
-
100-200 5.5 akkor az nem gyári sztem;)
-
[ame]http://www.youtube.com/watch?v=XUBV6xzzLsk&feature=related[/ame]
bocs az off-ért..
-
Idézet:
wolfblind:
Volt vmi evo6 amin nem volt szárny Ruf 650 TurboR-nek úgy ment el mintha állt volna, de van még érdekes kocsi is...szokott kijárni egy Supra az hol jó hol nem sajna :(, pedig a 2JZ ott gyakorlatilag szinte mindent vinne, ha van pénz, márpedig van ugye:D
-
Idézet:
Mike81:
370-nél ennyire nyugodt kormány mozgást még nem láttam... lehet hogy tükör sima felületen ment de akkor is
-
Idézet:
ttop:
370-nél ennyire nyugodt kormány mozgást még nem láttam... lehet hogy tükör sima felületen ment de akkor is
Abu Dhabi Motors, ott elég sima utak vannak:)
-
-
Csóri bálnára kár az M logó. :oops:
-
-
G-Power X6 - 900 Le/870 Nm
-
Mi van??? 190M Ft??????? Ugyanmár.
-
Idézet:
Miki:
majd az Outlander leveri :P
-
Idézet:
Miki:
Bevásárló kocsinak jó:D
-
Idézet:
Miki:
Azt még terepezni se lehet vele. :D
-
15000 eurobol gyorsabb lettem... :p
-
-
-
Mike, ha erre jársz: a nálatok lévő E46 M3 milyen bőrben van? (Ja, és gondolom nem dízel???)
-
Idézet:
Miki:
Mike, ha erre jársz: a nálatok lévő E46 M3 milyen bőrben van? (Ja, és gondolom nem dízel???)
Volt már aki innen érdeklődött iránta,de megmondom őszintén nem ajánlottam neki se meg neked se(nem akarok kellemetlenséget).Gyári m3 és benzines!:)
Nincs most már igazán baja mert meg lett csinálva,váltó nyomta az olajat ha gyorsra volt állítva(váltó le 2 tömítés befosott rajta),váltó,motor olaj csere megvolt.Kellett 1 légtömegmérő,labdaszonda.
Nincs szervizkönyve és volt is már fényezgetve,de csak a j.h. sárvédő volt gittelve (viszont ezért kerül ennyibe mert ami sérülésmentes,szervizkönyves azért azok 5.5m körül mozognak árba;)).Tehát akit ennek tudatában is érdekli az autó szólj nyugodtan...
-
Idézet:
Mike81:
Volt már aki innen érdeklődött iránta,de megmondom őszintén nem ajánlottam neki se meg neked se(nem akarok kellemetlenséget).Gyári m3 és benzines!:)
Nincs most már igazán baja mert meg lett csinálva,váltó nyomta az olajat ha gyorsra volt állítva(váltó le 2 tömítés befosott rajta),váltó,motor olaj csere megvolt.Kellett 1 légtömegmérő,labdaszonda.
Nincs szervizkönyve és volt is már fényezgetve,de csak a j.h. sárvédő volt gittelve (viszont ezért kerül ennyibe mert ami sérülésmentes,szervizkönyves azért azok 5.5m körül mozognak árba;)).Tehát akit ennek tudatában is érdekli az autó szólj nyugodtan...
Játék autónak milyen? Szerintem erre gondolt a miki, de ha smg, akkor szerintem mindegy!
-
Idézet:
ttop:
Játék autónak milyen? SZerintem erre gondolt a miki de ha smg akkor szerintem mindegy!
Én utálom az autómatákat,de ez az smg más picit ezzel élvezetes vezetni...
Játék autónak tökéletes pályázgatni vele mert nem rossz mint ahogy írtam csak volt már baja.Ennyiért amúgy nem tudod megvenni se Németbe se Amerikába.
-
Kövezzetek meg, E46 M3-ből nekem SMG kéne inkább, mint a manuális :-#
-
Idézet:
Miki:
plusssssz
-
Ugyan ezt írtam én is.Ha lassún van akkor olyan mint egy smart a váltója,DE gyorsa állítod akkor mint a villám nem tudsz olyan gyorsan leugrani a kuplungról arra pénzt tennék;)
-
Idézet:
Miki:
Egészen addig, amíg meg nem kuttyan és nem kell javíttatni. Szerintem. És amennyire én tudom, elég érzékeny szerkezetek...
:-# :oops: :-k :-\"
-
Idézet:
TéZé:
Egészen addig, amíg meg nem kuttyan és nem kell javíttatni. Szerintem. És amennyire én tudom, elég érzékeny szerkezetek...
:-# :oops: :-k :-"
Nem igazán nekem volt 3évig smg vel és semmi baja nem volt.
Ha karbantartod és vigyázol rá akkor jó.
-
-
m5
-
-
nekem ez nem tetszik. Olyan az eleje mint egy kis jaguárnak.
Viszont az M1 amit Májköl linkelt az odabasz!
-
-
-
Idézet:
mk76:
Nem is tudom erre mit mondjak, meseszép!!
(V10 in the box :))
-
[ame]http://www.youtube.com/watch?v=t7EqGzO_qsc&feature=player_embedded[/ame]
-
Uhh ez durva, egy komplett roncstelepet csinalt, hajo meg sertetlen:s...