pf, kicseszés.. :(
Printable View
pf, kicseszés.. :(
azt hittem, ha már szigorított nem választható meg a helyszín. CS-en elég sokan szoktak "hírdetni" okos vizsgáztatást, egyiket se kérdezted meg?
Sanci embere már rég elintézte volna.......................................
Nekünk eddig mindent megoldott korrekten.
Így is volt, szétment az osztóművemben vmi, ha nem hiszed, kérdezd meg Ricsit, összefutottunk a Bálnánál!:)
És abban maradtunk az embereddel,h majd csörög,ha végre megtud nekem vmit,amit kérdeztem tőle. (már jópár nappal előtte kérdeztem, mindig azt mondta,h másnap csörög, aztán mindig elfelejtette megkérdezni, meg csörögni is, nem egyszer, nem kétszer kérdeztem rá,h mi a szitu,de mindig elfelejtette - ezt untam meg) De sajnálom,hogyha Neked kellemetlenséget okoztam,ne haragudj.
Remélem, most már megoldódik.
(Amúgy a "rendes" kipufogók, pl Mongoose stb. elvileg teljesítik a normákat, csak így lehet őket forgalmazni.)
http://kepfeltoltes.hu/090818/fujits...toltes.hu_.jpg
ilyet vettem az új paripára (Fujitsubo):D
Wow! Az egy nagyon jó kémény.
Na,ezen is túl vagyunk:D A mai napomat ennek a nemes feladatnak szenteltem:D Reggel ki a Bálnához, visszaalakítani a dolgokat, Vácra el, laza 3 óra várakozás után be is sikerült gurulni, 5 perc alatt átment, majd nyomás vissza Érdre, visszapakoltuk rá a reggel levetett dolgokat.:D
Ezúton is köszönöm a kölcsön-kipuffot Intercet-úr.:);)
Csak vége lett! :)
Kerüld el amennyire tudod őket.(bár ma kellemesen csalódtam Mogyoród határába,mert kiszedett a rendszám miatt,aztán nézte öv,ülés,kormány.Kérdezte hova megyek,mondom ringre nyílt napra,erre azt mondta vegyek rendszámtábla tartót,és tegyem vissza az elsőt.Majd elköszönt,és egy fillérembe nem került)
sün sün sün:D