Azt még nem láttam,de ha látnám se érdekelne.Amcsi pózolós.:)
GTR-t meg öröm hallgatni!Kint játszok a kutyával,és már ő is figyeli!
Még lehet belőle valami.:p
Printable View
Azt még nem láttam,de ha látnám se érdekelne.Amcsi pózolós.:)
GTR-t meg öröm hallgatni!Kint játszok a kutyával,és már ő is figyeli!
Még lehet belőle valami.:p
Nem ismerem azt a feketét, nem egy sárga luxemburgi rendszámos?
Van viszont még egy ugyanilyen titanium szürke mint az enyém, egy szlovák emberkéjé, együtt voltunk a gablinbe, jól nézett ki együtt a 2 gép.
Jut eszembe majd összehozzuk ezt a nézegetés dolgot , csak eléggé el voltam havazva mostanában, de majd csörgök hamarosan.
Elmentünk autózni, hazafelé összefutottunk a fekete GT-R-el... De nem adta ki a pirosat pedig egész az ÖMV kútig mentünk :D
Omv
Aza gunmetal mikori 2009/.. ?
Most már amiket gyártanak az 485Le-s áthangolt futóművű,átprogramozott vezérlésűek?
A rendeléssel kapcsolatosan tudnék egykét érdekes dolgot mondani,de csak privibe ha érdekel.
Gtr a cuccokat amiket rendelsz hozzá kivel rakatod be ?
Érdekel minden infó, küldd privibe.
Ez a gunmetál 2009-es modell, decemberben vagy januárban jött be az én egyik autómmal együtt.
A módosítottak azok a 2010-esek.
Hát az 5 Le az gyakorlatilag hibahatáron belül van, tehát rámondják hogy 5-el erősebb és ennyi, arról nem is beszélve hogy ha bármit is utólag ráraksz akkor nem 5Le-vel lesz erősebb hanem mondjuk 105-el, az újabb módosított váltóprogram ehhez is elérhető, még nincs meg nekik de nemsokára tudják frissiteni az összeset, szervízfőnöknek mondtam hogy iparkodjanak mert ha megvan az új váltószoft akkor mindenkit érdekel ami 6-9 autót jelent azonnal 15-30eFt/autó, megéri nekik letölteni azt a váltóprogit.
A futóművet is áthangolták elvileg, erről nem tudok semmit, de ha az is olyan mint a +5 Le akkor az is csak marketingduma hogy meg lehessen különböztetni a 2 modellévet.
Amiben az európai többet tud az a lámpamosó, meg az esőszenzor(ha van benne) és az aut lámpamagasságállító. A dunlop gumi jobb pályán de közúton rosszabb, hamarabb kopik és vizen gyengébb és zajosabb mint a potenza.
Az egyetlen nagy előnye a magyar beszerzésnek az az olcsó ár de hiába ha nincs autó , éveket kell várni rá és le kell rakni addig is rengeteg lét. Én beérem az amerikaival is némileg olcsóbban külföldi rendszámmal de legalább van autóm és nem vártam több évig.
Mennyi a fogyasztása normál közlekedéssel városban ? 14-16 ?
Elküldtem a privit.
Ha használtat vesz vki kintről akkor ugye nem kell itthon Áfát fizetni csak ha új autó ugye?
Pontosabban: az unión belüli szabad árumozgás lényege, hogy import esetén az eladó nettó értékű számlát állít ki. Személyautó esetén ÁFA fizetési kötelezettség van amennyiben a vámhivatal újként regisztrálja az autót. A használt autó fogalma: a kinti forgalomba helyezéstől minimum 6 hónap eltelt vagy az autó több mint 6000 km-t futott. A csalafintaság a "vagy" szócskában rejlik, mert az a gyakorlatban "és", tehát a két feltétel együttes teljesülése esetén tekintik az autót használtnak, ami esetén nincs ÁFA fizetési kötelezettség.
A fogyasztás egy érdekes dolog, tud nagyon keveset is enni meg nagyon sokat is.
Ha normálisan mész városban takarékosan, akkor összejöhet a 14-17L városi fogyasztás, de ha néha padlógázas gyorsításokkal mutatod meg a motorosoknak meg a többi autónak, hogy hol a helyük a közlekedésben és mondjuk van benne egy kis m0-ás vagy más pályás haladás, ahol a sok idióta miatt kell állandóan lelassítani meg visszagyorsítani, mert nem tudják hogy a külső sávban kéne menniük, akkor inkább a 18-22L amit eszik.
De tud pályán is 12L-el menni 150-160-nál és gondolom országúton 100 körül elmegy 9-10L-rel is, de nálam soha nem fog ennyit enni attól tartok.
Én elégedett vagyok a 20 körüli átlagokkal, ez az autó nem arra való hogy együtt haladja a többiekkel és közben örüljön az ember a 10L-es fogyasztásnak.
A múlkori 30L-es fogyi az m7-esen az már a másik véglet, de a 20 az teljesen normális.
Ami zavaró hogy kicsi a tank 73,8L ebből kb 60-65-öt fogyasztasz ki utána már a computer nagyon kis megtehető távolságot ír tehát úgyis tankol az ember, és bizony kb 300km-enként kell tankolni és ez összejöhet 2-3 óra alatt is egy kis autókázással.
Amit még megfigyeltem hogy az agip-os 98-ast nem szereti, legalábbis a cobb stage1 97RON -hoz való programjával nem, szerintem nincs meg az oktánszám benne, néha kivillan egy pillanatra a check engine vele meg túltölt néha a turbó ilyenkor megtorpan egy pillanatra általában a 2-es vagy a 3-mas végén padló gáznál.
Az omv-s carrera 100-al nincs ilyen gond, és most a Lukoil-nál(volt jet) tankoltam 98-ast és azzal sincs semmi gond, de az agipos 98-assal többször is tapasztaltam ezeket a jelenségeket.
kicsit off de van a shell 100-al tapasztalatod?
Ha amerikából hozol be Ott : 75000 Usd a bruttó ára.Itthon 10% vám+regadó és az áfa.
De ott kinnt is bruttó ár az 75000 Usd .Az ottani forgalmiadóval mi lesz ?
Az msrp nem brutto ár hanem nettó sajna, a sales taxot mindig utólag számolják rá, és sajna a lgtöbb gtr-nél ki kellett fizetni mert hivatalosan nem exportálhatják.
A 2010-es egyébként 85e a listaára és a 2009-es meg szep 5-től 81e 73540-ről, ez azért volt mert ennyiért soha nem volt autó a kereskedők ráraktak a listaárra még 20-30e -t és ebből a nissan is ki akarta venni a részét. Összességében elmondható hogy manapság 2009-est lehet kapni kb 80-ért és 2010-est meg 88-95-ért, de ezt be is kell hozni és ha valakinek nincs meg erre a vonala akkor nagyon sokba tud lenni a végére.
És ami még fontos hogy bele kell rakni a pénzt előre hónapokkal mielőtt még autód lenne és a te kockázatod ha bármi történik vele onnantól hogy megvetted.