ma láttam egy feketét narancs matricákkal(?) Szentendrén, @gtr ismered esetleg?
Printable View
ma láttam egy feketét narancs matricákkal(?) Szentendrén, @gtr ismered esetleg?
AKCIÓ!!!Van egy eladó 2009 gt-r 4000mile!Ár:14.500.000.-
Nem tuningolt, nincs széthajtva és NEM a Bob-é volt!
Egy tizest kiguritanék érte, de annyiért úgysem adják, hátha én nagyobb szerencsével el tudnám adni 13 körül.
Az is negatív hogy a C. Imre vette nekik kint, na ő sem az az autókímélős tipus, gondolom egy kicsit ment vele mielőtt hazaküldte, egyébként új volt amikor vette ezt ő mondta. 80 körül volt az ára tehát igencsak buksi lesz rajta.
Itthon eladásra szánt új autóval meg minek kell autókázni 4e milest, én is hoztam 4-et még az enyémen kívül de megálltam hogy menjek velük max 120-140 mile volt bennük amikor megvették őket(ezt értékelték is a vevők új autót kaptak), volt amelyikbe csak 50 pedig még haza is hoztam.
Én 12 ajánlottam érte,de annyiért se akarják oda adni.A C. Imi nem szokott menni a kocsikkal őt csak az érdekli,h meglegyen a pénze rajta és kész(tölle már ugyse vesz senki kocsit).Más képpen nem hiszem,h érdekli a Jaron-t "buksizik" rajta ő ment vele pászor csajozgatni.Szerintem 13.5ért ellehetne adni csak normálisan kéne árulni.
Csatlakozom a hozzá szóláshoz!
Annyiért nem tudom magyar rendszámmal eladni a prémium kat. kocsikat amennyi a mobile ár regadó nélkül!Csak induljunk ki az itthoni evo árakból a mobile többért mennek a német rendszámosak.13.500.000.- + reg ennyit ér a regadót ugyse fizeti be senki majd használja "p"-vel
Jaja, elsőnek szóba kellene elegyedni a vevőkkel! :D:D:D:D:D
Aztán jöhet a többi! :D:D:D
Az autó egyébként -ezalatt a kevés km alatt is- szemmel láthatóan kapott az élettől, vagy nem annyi van benne. 16-ért tudok új és európai változatot garanciával. Ha innen nézem, akkor a 10 is sok érte.
Akkor árulgassa, én is azt tettem tavaly ilyenkor még 3db volt a nyakamon.
Mákom volt mert még híre hamva sem volt az európainak és relatíve normális áron elmentek.
Egyiket olaszok vitték el, a másikat bob adta el nekem lacinak, a harmadikat meg egy kereskedő vitte el úgy hogy rendeltek nála és inkább hazahozta a lét amiból mert nálam picivel olcsóbban megkapta és legalább nem kellett szállítgatni hanem csak elvitték azt ennyi.
A többi amit más hozott a szürke meg ez a fekete ezek mind megmaradtak.
Ha meghagyod gyárinak csak akkor ér valamit a gari a nissanéknál, de ha egy kicsit is melegedett pl a kocsi a sok versenypályázástól meg emelt nyomás stb akkor már no gari.
Amiból nem éri meg behozni jelenleg mert kint aránylag tartja az árát.
A nissanban van az a szürke 18m-ért nettó reg nélkül azt adják 16-ért?
csukott ablak szól a zene és hallom, hogy valaki nagyon keni egy gtr-nek.
gtr te voltál? :D
Ha olyan színű mint az enyém(tit. szürke) akkor az az imi volt a szlovák rendszámos gép bár neki gyári kipuffja van azt nem hallani annyira, ha én megyek és pörög a motor azt hallani igencsak, rendesen üvölt padló gáznál.
Jövő héten már elkezdem használni itt a jó idő. Télen mocsokba nem megyek vele.
Ilyenkor hétvégén napközben meg olyan nagy a forgalom hogy nincs benne semmi élvezet tötymörögni 40-el a sok béna hétvégi vezető közt.
Megvan az első 9sec gt-r
AMS turbó upgrades most futott 9,9s-et 147mph(236kmh) trap speed-el
http://www.nagtroc.org/forums/index....pic=38459&st=0
Csak a hangot hallottam, épp a konyhában kajáltam :) De nem spórolta el :D
Ma láttam itt nedrén még egy ugyanolyan színű gt-r -t mint az enyém, ez is német volt csak nürnbergi rendszámú, de semmi hang némán suhant.
Legközelebb megnézem jobban.
A guta megüt hogy nem halad a kocsi.
Tegnap eglsz nap szerelték, és 3 dologból csak egyet sikerült megcsinálni azt is nem tökéletesen.
Benzinpumpacsere injektorcsere meg a wastegate-ekben rugócsere lett volna, ehelyett csak a rugócsere lett meg(volt olyan csavar amit 3 óra alatt sikerült visszatenni annyi hely volt), az injektorokat beraktuk és szar az egyik 700$-ért ez jár.
Beindult szépen csak nem ment 1 henger, berakta hibának hogy nincs gyújtás a 3. hengerben, és annak az injektora meg se moccant, úgyhogy lehetett visszatenni a gyárit azzal hibátlan, este tízkor elindultam haza a m0-án benzin nem volt benne de azért hazajött 10L-t evett 140-nél tempomattal, 12L 160 tempomat, 5-6L 70-nél egész jól eszik ha nem nyomom, na mind1 gondoltam nyomok 1 gázt erre a nyomás fel 2bar-ra na fasza, hazajöttem szívóban így is jól megy, a jobb actuator-ra nem lett visszarakva a cső, most operáltam vissza volt kb 3cm hely mellette(de jó is a soros motor jól hozzáférni)
Most honnan szedjek 1db injektort?
Elvileg garis de mire ezek bármit is küldenek amiból már tél lesz.
A ToyoR888:
itt van egy stock gtr és egy fq-400 összehasonlítás:
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=Y8wvIu4N1oY"]YouTube- Nissan GT-R vs Mitsubishi Evo FQ-400 iMOTOR test[/ame]
jól látszik, hogy a 200 kilóval könnyebb evo fq400-nak esélye sincs gyorsulásban.
Ezen a fórumon többször is elhangzott, hogy mennyire le kéne nyomni egy olyan evonak mint pl az enyém egy GTR-t. Sajnos az a helyzet, hogy a japánok a porsche elleni elkeseredett küzdelemben igen is még a hazugságtól sem kímélték magukat, ugyanis úgy mutattak be egy kocsit, hogy annak lóerő adatait szándékosan el titkolták és annyit kamuztak, mint amennyi egy porkéban van. Igazából a GTR sokkal erősebb a 911-nél, pont azért hogy meg tudja verni a nordschlaife-n.
itt egy idézet a wikiből:
"According to independent dynamometer tests, the GT-R produces 416 hp (310 kW) to 475 hp (354 kW) and 414 lb·ft (561 N·m) to 457 lb·ft (620 N·m) at the wheels"
az utolsó kis szócska a lényeg: at the wheels, azaz keréken 480 lovas miközben a rivális főtengelyen annyi. Ismerve az evo hajtását ez olyan, mintha az én kocsim kb 330-50 lovas lenne keréken. Hát ezért megy el egy GTR egy evonak hiába nehezebb valamivel. Saccra 550 főtengely lóerő kéne minimum de lehet inkább 600 :(
Szóval akkor az a trükk, hogy a Nissan piacra dobott egy olyan autót, amiről azt "hazudja" hogy 478 LE, de közben 550-600? Gyuriiiiiii :D