Ahogy érzed....
Printable View
Egész olcsók a motoralkatrészek:
Blokk 2e$ hengerfej 1e$
Elvileg a blokk fűzött, de ezt így túl olcsónak találtam holnapra tudom meg hogy üres vagy van is benne valami.
Turbó 1700$
Nem tűnik túl drágának ez a pár dolog, de persze a szélvédő az 750$, meg a karosszériaelemek is drágák:
első sárvédő 940$, géptető 1420$, első lökh. 1160$,
ajtó 1800$
A kevés benzin nem jó semmiképpen, van kint egy csomó tuningolt(több száz db) és nem durrant szét a motorja egyiknek sem, pedig nagyobb turbó meg minden 700-800Le -nél tartanak és nem robbannak a motorok. A többezer eladott autóbol alig pár motor szétmenés van.
Én azért biztos ami biztos visszavettem 1,2 -re 1,25-ről, a kimélő mód meg 1bar-os.
Érdekes egyébként hogy a váltója még nem ment szét ilyen igénybevétel mellett, mert amit az kap autó legyen a talpán ami kibírja, és egyenlőre bírja. Jó lenne neki egy törött amiben épp a hajtás, de éppen nem találok olcsón semmilyet sem, pedig akkor lenne tartalék váltó meg difi meg motor meg egy csomó dolog.
Mindenki köpköd a Subaru 2.5 literes motorra mert nem kovácsolt a dugója,és az milyen szar ! Tegyük hozzá van benne valami, itt jelzem a nagy Nissan GTR nek sem kovácsolt a dugója!!!!!!!!!!!!!!
na és mivan akkor ha nem kovácsolt???semmi bele kell tenni a kovácsolt cuccokat és kész....aztán mindjárt fölényben vagy egy 2.0val szemben!!!!röhögve lenyomja a 2.0-at!
Akárhogy is volt, most kell bele egy motor.
Szerintem nekünk Lacival nem fog szétmenni, pedig szépen lassan erősítgetjük az autót, ma log-oltam a cobb -al talán jövő héten meglesz a custom map, pár hét múlva nagyobb injektor, rengeteg embernek van kint hasonló konfgija mint a miénk és nem megy szét, és jópár embernek van nagyobb turbója is kb 800 főtengely Hp val és nekik sem megy szét.
Alig pár motort hallottam ami széthullott.
Szerintem ha van egy jó program meg elég benzin akkor bírni fogja 800hp alatt.
Kell még egy kis idő amíg lesz egy pár erős gtr kint és lesz tapasztalatuk, hogy mennyire bírja az igénybevételt, de az tény hogy előbb utóbb meg kell erősíteni a motort váltót hogy kibírja a terhelést.
Nekem már kezd elég lenni az ereje, 200 felett jól jön még egy kis power.
Jó ez a datalog, lehet mérni is vele mindent és másodpercenként többször is ment adatot, egy 30 perces autókázással összejött egy 1,5Mb-os file.
Jó lenne egy 7. fokozat a váltóra hogy ne pörögjön olyan sokat mert 200-nál 4550 körül forog és 260-nál már 5900-et és ahogy nézem a log filet 7050-7100 a max fordulat.
815.34,40.00,5900,111.50,18.31,29.45,3.37,0.75,260 .20,85.00,100.00
Ilyen sorokat ment el.
Seconds (sec),Ign Advance (°),RPM (RPM),Boost (kPA),Throttle Position (%),Mass Airflow (g/s),Injector Pulse (mS),Air Fuel Ratio (λ),Vehicle Speed (kph),Coolant Temp (° C),A/F Correction B1 (%)
ezek az adatok vannak sorrendben.
Ha valaki egy gyári dugós GTR-t felhúz 800 lóerőre akkor abbol egy marék csavarnál több nem lesz!!!! A szerelő szerint aki csinálja vicc a dogó benne!
Péntek 23.40 körül indultam Csömörről Szentendrére,egész M0-ás üres volt!
Egész egyenes,tolhatod neki ;)