http://www.worldcarfans.com/10908312...th-620hp-video
kedves:)
Printable View
Mifelenk Temesvaron is megjelent egy fekete GTR, a tulaj rallys ficko, eddig Subarukat nyuzott. Kivancsi vagyok hogy megy majd a GTR a keze alatt, tud a fiu.
Biztos jól nyomja, profi sofőrrel csodákra képes az autó.
Remélem egyszer majd én is megtanulom vezetni és nem csak közlekedni tudok vele.
Ez előtt még soha nem volt ilyen erős autóm, és néha ilyesztő, hogy milyen erők hatnak benne.
Remélem ha sokat gyakorolok előőb utóbb én is egy kicsit megtanulom vezetni. Soha nem voltam semmilyen versenypályán sem.
Kezdetnek jó lenne egy reptér széles kifutópályája ahol egy kis gyorsulgatás 320-ig mellett lehetne egy kicsit kikapcsolt vdc-vel tanulmányozni mi van amikor elindul a segge, ha van hely kicsúszni nyugodtan lehet gyakorolni.
Megtanuljam hogy gyorsan is lehet kanyarodni.
Lehet kinézek valamelyik nap az euroringre is ha nincs tömeg ott is lehet gyakorolni egy keveset a körözést. Majd ha 1:25 körül megyek akkor már elégedett leszek és lehet javítani.
Utána jöhet októberben a hungaroringes nyílt nap, ez ennek a kocsinak való pálya. Jó széles tapadós aszfalt, gyors nem túl szűk kanyarokkal.
Hunevo természetesen majd körbeautóz, ahogy azt kell de hát valahol el kell kezdeni.
http://www.carstyling.hu/account_sea..._text=gt-r&T=3
Itt van pár próbálkozás a GTR-re;)
na ez a csomag igy johetne is. :D:rolleyes::twisted:
stunci megint megérezte, hogy mi a zsánerem. Anyám az a kasztni. A kocsi sem rossz persze :-D
Gondolom örülnél ha Stunci hozná a pipiket a pöridbe...:cool:
GTR.
Mennyi volt a célvonalid?
Rajtprogrammal mentél vagy csak lenyomtad?
Nagyon szarul ment a kocsi, nem tudom mi lehet vele.
A jobb idők 11,3-11,5 közöttiek voltak, és csak 193 volt a célvonali.
Csak lenyomtam aut módban RRR állásban, de a legjobb idő az manualban volt kiakpcsolt vdc-vel mini rajt-al kb olyan 3500 körül baszta oda a kuplungot, ránt rendesen, de nem ugrált meg nem csúszott, "szépen" gyorsított,
simán meg kb mintha tanulóórán lenne szép lassan kb fél másodperc alatt ráengedi a kuplungot.
Elkeserítő volt na. Ha nem nyomom a féket akkor néha elég jól megindult simán is de a rajtnál elgurulok akkor a kúszás miatt akkor meg az a nem jó.
Egy szó mint száz gyenge nagyon az autó javítani kell rajta, először custom map(ez a legfontosabb) meg nagyobb injektor utána nagyobb turbó meg pár apróság, és meg kell lennie gyári kerékkel is rajt nélkül a 10,5-10,7s -nek, ja és valahogy frissítettni fogom a váltószoftvert(nem túl együttműködőek a gablininél ezügyben) mert szeretném az újabb rajtprogramot használni ami csak 3000-nél indul de nem ilyen káros a váltónak és működik mindenféle módban bármikor.
Érdekes hogy én aki mindig vigyázok a kocsira meg minden a rossz idők után csak kipróbáltam a rajtprogit.
Mondták sokan, hogy engedjek le a gumikból rengeteget számithat 2,1-es nyomáson voltak. Meg persze lehet ha fullos rajttal indulok 4500-on és esetleg a váltásokat is eltalálom akkor lejjebb engedett gumikkal akkor jobb lett volna pár tizeddel talán a 11s meg lett volna, de az sem valami nagy eredmény.
Ahogy mentem egymás után többször a 3.-4. után már pár tizeddel rosszabb volt mindig gondolom nem ártana egy nagyobb intercooler.
Érdekes hogy amig ott voltam az utcai autók is mind elég rosszat mentek evo x román talán 13s felttit ment.
Majd legközelebb...
Simán nagyobb turbóval meg jó programmal meg pár aprósággal mennek kint 10,3-10,4-eket de race benyával.
Sima benzinnel is 10,5-10,7s-ig gyári kerékkel lehet nem ezzel a gumival hanem dunloppal ezt nem tudom 210-215 célvonalit mennek.
Rajttal simán meglehet az 1,6s 60láb most is 1,8s volt
és csak bébi rajt, talán az új Lc-vel bekapcsolt R állású VDC -nél lehet 1,7-1,8s.
Lehet bennem van a hiba, de szerintem az autó is gyenge még finomítani kell rajta és meg kell legyen a 11s alatti is.
Vannak a 800hp-s csomagok, de szerintem azt nem sokáig bírja a gyári motorbelső(ha kell azt is kicserélem idővel), figyelem az orosz switzerP800-as gt-r -t meddig bírja tolják neki rendesen és egyenlőre bírja 10,4-10,5 örüli időket megy bármikor gyári kerékkel.
A legfontosabb, hogy szeretném megtartani az autó kényelmes utcai használhatóságát.
http://www.nagtroc.org/forums/index.php?showtopic=33011
Elég soka autóban van már nagyobb turbó talán száznál is több és még bírják, majd figyelem őket mikor mi hal meg.
Érdekes hogy a váltó meg a hajtáslánc elég jól bírja, will all olaj meg váltóolajhűtő, meg difihűtő, erősebb kuplungszett, erősebb 1-es fokozat, ezeket szokták bele rakni, de az erősítés nélkül is ha nincs sok LC1 rajtolás 4500-ről akkor bírja a váltó, meg az egész hajtáslánc.
A motortól félek inkább, bár még nem sok durrant el, alig pár db és abból egy nálunk, világviszonylatban is előkelő helyen van az ország a felrobbant motoros gt-r-ek tekintetében.
Van amiben már 35-40e miles van az embernek haltech tuning van ami sokkal durvább mint a cobb és még nem halt be a motor, pedig állandóan pályázik. Meglátjuk meddig bírják a tuningolt darabok, van elég sok, előre tesztelik az amik meg mindenki.
Szia! Most lacházán mentél ilyet? Ehhez a célvonalihoz szerintem nagyon durván jó idő a 11.3. Bunker az S2-vel hasonló célvonalival (190) 12.3-at ment, pedig jó volt szinte minden, igaz a rajton még lehet javítani, de így is 2 alatt volt azért. Te milyen 60 lábat húztál? És milyen lett az 1/8-ad? Nem lehet, hogy a második 1/8-on fárad el a kocsi? És neked most full gyári amúgy?
Nem okoskodni akarok, de ilyenkor szerintem nem fejleszteni kéne, hanem megtalálni, hogy mi a hiba. Így ahogy nézem, egyértelműen a második 1/8-on fárad el a kocsi, de keményen. A Bobi is hasonlót ment az első 1/8-on, de a másodikban sokkal gyorsabb volt és 200 feetti célvonalija volt. Ahogy nézem a rojtod neked jobb, ezért tudsz olyan időt, menni, mint a Boby, viszont a célvonaliból látszódik, hogy jóval gyengébb a kocsi. Az 1/8-on mi a célvonalid?
Neki amúgy mi volt csinálva a kocsin?