Én ugyanígy csinálom, csak néha viszem magammal és a pályán szerelek.:)
Printable View
Valaki ismeri ezt a gumit: Falken Azenis RT-615?
Még soha nem hallottam róla.
http://www.falkentire.com/xhtml/tires.php?category=2
Semislicket vennék, de szinte semmi sincs a méretben (235/40r18 ), vagy ami van az aranyárban.
Slicket gyári futóműhöz nem akarok, pedig lenne korrekt áron.
vegyél inkább futóművet! :PPP miután használtad a gyárit látni se akarod majd :)
Miért nem 245/40-es gumit teszel,az nem jó?
Gondoltam rá, de az sincs raktáron csak 2db R888-ból! :)
Rendelésre bármit hoznak...3 hónap. Persze három hónappal ezelőtt meg azt mondták várjam meg márciust.
17"-ban van szinte minden, de akkor meg minek vettem felnit.
Mondjuk van pilot sport cup, de marha drága, a pályaslick jóval olcsóbb lenne.
Üdv az uraknak.
Ha már igy előkerült ez a téma, érdekelne, hogy szerintetek a Toyo T1-R megfelelő választás-e egy "simautcaiközlekedős-denéhaodalépős" Evonak?
Gumivásárlás előtt állok és ez a dilemmám.
Köszi, Üdv, B
Ha már ennyien, akkor én is hozzászólok így gumi vásárlás elött.:)
Toyo T1-R-el árban kb azonos a Yokohama advan sport és bár mintája "szolidabb" én inkább azt választanám.
Dunlop Sp Sport Maxx most elég sok helyen akciós jóval olcsóbban hozzá lehet jutni mint a fent említett gumákhoz. Vélemény?
Vredestein Ultra Sessanta is hasonló árban és az extra jól néz ki. Csak arról sincs infom.
A dunlop szerintem hulla gumi. Csak anyámnak ajánlom. Ez van az Rs octaviankon nagyon gáz!! Én a STi vel utcán R888 al járok az szerintem a király :) !!
Nekem most Potenza Re050A van és teljesen meg vagyok vele elégedve. Viszont előtte TOYO volt, az nekem sokkal keményebb keveréknek tűnt, és nem is tapadt annyira.
Na azt mondták ma nekem, ne rinyáljak, korán van még, lesz gumi.:):)
Sziasztok!
Tudok Bridgestone RE70 gumit 225/45R17 méretben 30e/db áron, ha valakit érdekel.
engem is érdekelne utcai gumi, utazáshoz- 225/45R17- nem kell a legjobb, kb 20-25 pénz /db áron gondolkodom- tudtok valamit ajánlani?
235: P Zero 34e
225: Falken 26e, P Zero 30e
Falken gumival kapcsolatban van valakinek tapasztalata? minőség/ár arány, kifogások esetleg.
annyit találtam róla, hogy japán márka és a Good Year csoport tagja.
köszi előre is
Nem rossz, csak nagyon hamar elkopik.
Falken ZE 912 39 ezer az ára.
http://www.autogumibolt.hu/ebolt/gum...lat/index.html
ZE 912 Gyártó FALKEN
Méret 215/45R18
Súly index 93
Sebesség index W=270 km/h
Idény nyárigumi
Listaár 69191 Ft/db
Kedvezmény 48 %
Áfás ár 35979 Ft/db
Jó a marketing:
www.startgumi.hu és nem akciósan 39.e.
215/45/18 93W XL MFS
nagyon fura nekem ez a méret- nem 245/45R18 ról beszélünk??
Nekem is fura, de én ennek az árát irtam.
Kösz!
Ez a márkán belül a típustól függ ismerős. Dolgoztam a Temic-nél, aki a Continental gumigyár tulajdonosa. A Contisok is ezt mondják, nagyon típus függő a minőség, vannak rosszul sikerült szériák.
Egyébként van Evo vonatkozása is a Temic-nek, Budapesten gyártják a Mitsuknak (Evo-nak is) az EBS rendszerét :D
Sziasztok.
Tudom, hogy ez nektek a murva méret :), de az én Corollámra ez a slick szett :D Szóval 15-ös, 195/50 R 15-ös Toyo Proxes R888-at szeretnék vásárolni, egy garnitúrát (4db). Állítólag a Swift Kupa felszippantotta az összeset, de hátha ti tudtok egy forrást. A startgumi.hu-nál 28 ezer Ft egy darab, nekik sincs raktáron, de nekem nem sürgős, úgyhogy csak olyan jelentkezzen, aki ennyiért azonnal vagy ennél jobb áron tud. Köszönöm a megértést és a segítséget is előre.
Üdv, TéZé
Yokohama Paradat hasznalt valaki? Leginkabb az erdekelne hogy milyen gyorsan kopik es esoben hogyan viselkedik, lehet azert menni vele esoben vagy csak szaraz idoben ajanlott elohozni a kocsit ha ez a gumi van rajta? Sima elsokerekes autora lenne. Most eleg jo aron van szerintem.
http://startgumi.hu/yokohama/parada__pa01_/