Az autó hangja a programtól is függ,szériaként zümmögős volt,370 le körül pedig megvadult.
Printable View
1stdrivert én nagyon tudom javasolni (Mátrai Gábor) elég az én autóm referenciának... de úgy tudom a Tomiét is ő csinálta, vagy nem?
Vagyunk egy páran! :-)
eljutok Hozza is, csak elobb kipuff legyen meg... :-k
es meg egy kerdes ha mar itt tartunk (sorry, de nagy az informacio-igenyem/hianyom), bar lehet BOVhoz kene inkabb postolni:
http://www.lancershop.com/customer/p...&cat=45&page=1
ez mennyire javallott BOVhoz?
mester, én azt mondom, hogy beszélj két emberrel, és ne itt szedj össze valós valótlan dolgokat.
1- Bedő Ákos- Kspeed
2- Mátrai Gábor- Dynoproject
ha velük beszéltél akkor már nagyon okos leszel és minden kérdésre választ kapsz.
A IX-es építését az autómnál elolvashatod,ezeket mind végigjártam.
Ákosék csak versenyautóban tudnak gondolkozni,ami nem homológ nincs tapasztalat.
Kipuhoz nem kell ac,később kell ac is bov is,nagyon hamar utána kuplung is.
Aztán nem állsz meg,fékek,stb.
Kis agymosás után jöhet a tolósváltó,kovácsolt motor is.
Ami a legfontosabb vezetni is meg kéne tanulni közbe.
Hát erre is van,végülis kaptál infót hogy merre indulj tovább!Amugy meg HUNEVO azért írta szerintem ezt,mert itt túl sok külömböző tapasztalattal bombáznának meg és akkor lehet abba keverednél bele;)Így meg ha elmész vagy felhívsz két tapasztalt szakembert könyeben kiszűröd hogy neked mire is van szükséged;)
csak hallgatózni, jó a youtube is, rengeteg kipufogóról van fent videó.:cool:
Mongoose. Olcsó, k. jó, mindent bír. (Nekem évek óta rajta van, bsz autóján is.) Made in UK, van forrás közvetlenül a gyártótól. Ja, és csakis turbótól végig! Sztem ár/érték arányban ez a legjobb, amúgy meg természetesen a japánok, az APS is tuti. No meg a mindentvivő Hayward&Scott, de az nagyon drága.
Nekem is mongoose van,igaz kicsít alakítottam rajt,de oké minden vele.
És az ára is jó!
sziasztok!
evo x gsr-hez keresek ontveny turbo outletet, van e vkinek vmije mar?
az ams kb 100e ft
koszi
biggy
Sziasztok mondanátok egy árat a mongoos kipufogora?
Szia!
Mire kellene, és mettől-meddig?
Evo IV turbótól végig szeretném.
Pécsett a Katicáék megcsinálják, kb. 130e-150e huf, rozsdamentes cucc
Köszi az infót Leon. A katica elérhetőségét meg elkérhetném? Jól látom te pécsi vagy?
Akiknek teljesen nyitott rendszere van: hogyan van megoldva, hogy nem világít a check engine a szondák miatt?
http://vibrantperformance.com/catalo...11621_WEBL.jpg
http://vibrantperformance.com/catalo...oducts_id=1605
bármelyik esztergályos megcsinálja percek alatt.
Köszönöm.
Ez vicces dolog, minek akkor egyáltalán a szonda? Nekem hiányzik a szonda is, és amiatt vegyek, hogy kiemeljem az áramlásból!?
Én is kielemeltem a hátsó szondákat, de így is kb 2-3 hetente kivillant a check engine.
A végleges megoldás a hibakód kikapcsolása volt a programban.
Innentől nem létezik a P0420, meg P0430 hibakód meg még egy pár ami ehhez kapcsolódik.
Kedves ALS-t használó kollégák! Kéne egy kis help. Ugyan nem Mitsuról van szó (ez a biliacélos verda :)), azt szeretném kérdezni hogy ti használtok rezoncsővet a leömlőben? Nemrégen cseréltem leömlőt, a régiben nem volt rezoncső és tök jól bírta az ALS-t is. A mostaniban van rezoncső és a rezoncsőnél nagyon csúnyán kifúj... :( Gondolom elrepedt a hegesztés, vagy a cső adta fel. Mi lenne ha a rezoncsövek helyére raknék akkora átmérőjü csövet mint a leömlő?
Tűzkarikás rezgéscsillapítót rakass a flexicső helyére, az bírni fogja.
De úgy emlékszem, hogy pl. az audimon nincs semmi ilyesmi.
Sziasztok olyan kérdésem lenne, hogy széria 1,6 GLXi Lancer-ra milyen sportosabb jellegű kipuffogó rendszert érdemes csináltatni/venni? Nem hülyegyerek autó, úgyhogy Isten őrízzen a recsegős békalámpás civicekre emlékeztető fezékhangtól :) Szépen dörmögő és 5-6000 felett harapósabb hangú megoldást keresek. Nem tudom, hogy az EVO 3 kipuffogórendszerének valamilyen reprodukciója pl milyen hatással lenne erre a nyilván kisebb motorra.. Köszi a válaszokat előre is!
Alapvetően más a szívóra meg a turbósra való cucc, készítenek a "nevesebb" gyártók az 1,6-oshoz kipufogót, vagy dobot? Ha igen, az kell neked szerintem.