Inkább írjatok h miről van szó, mert nem olvastam végig, csak a webcím szúrt szemet :)
Printable View
Inkább írjatok h miről van szó, mert nem olvastam végig, csak a webcím szúrt szemet :)
Haliho.
Van valami infotok az ACT cuccokrol? Most tartok 50000 nel a gyari kuplunggal. Tervezem a jovot :)
http://www.lancershop.com/customer/p...cat=113&page=1
vagy esetleg egy Exedy Stage 1. Termeszetesen ha kell, hozza valo flywheel-el
http://www.lancershop.com/customer/p...cat=113&page=1
Ovatos duhaj vagyok... De neha egy egy elindulas jol jonne :rolleyes:
Vagy esetleg ezen az aron felujjitatni a gyarit? Elegge donteskeptelen vagyok. Varom az epito jellegu hozzaszolasokat :)
Koszi. B
Anti a kek EVO 8-al,Magyarorszag legnagyobb autogyilkosa.....2 honap alatt sikerult eltornie par feltengelyt,szetbaszott egy hatso lamellas speert,elrort ket dugot,egy hete pedig korforgalom drift kozben lett csapagyas az autoja.Szetszedesnel derult ki,hogy meg mindig gyari tarcsaval megy.:neutral:
én is kuplung csere előtt vagyok, mert ez a Martin féle iiiiiszonyatosan szar. Tény hogy elbir mindent, de normál uccai használatra alkalmatlan. Sajnos még mindig nem tudok 450e-t adni egy HKS-ért :(
Sokadszor is - az ára ellenére is - a duplatárcsás HKS-t javaslom!!! (Nem is tudom hogy most mennyi, meg is kérdezem...)
Előtte mindenfélét kipróbáltam - csak ez vált be, de ez évek óta enni se kér.
+1
hallgassatok a Mikire, nem beszél mellé. Nekem is ő ajánlott HKS-t és hallani sem akarok másról! Ja és nekem van a legnyomaték erősebb kocsim azt hiszem és még ezt is el bírja a fránya szerkezet! HIBÁTLAN!
Egyedül egy dolgot nem bír: a sok egymást követő rajtot, mert ha nagyon megmelegszik akkor nem viszi át a nyomatékot.
csoportos vásárlás?? Ez most nagyon szimpatikus ficsör :D
Nyitom a topicot :)
pl 2003 az évjárat és 4G63t a motorkód
:_nemhiszemtabla:
Nem nagyon értek hozzá, de az egy irányba hosszan driftelés közben a centripetális erő nagyon ki tudja verni az olajat oldalirányba a különböző alkatrészekben, különösen a motorban, difiben. A Hachirokunál három kör egy szűk körforgalomban és lefogaztad a difit - kis túlzással persze. Ennél már csak az egy helyben pörgés nagyobb (és szerintem értelmetlenebb) autógyilkolás. Szvsz. Nyilván ha épp megnyerted a vb-t, az jó mentség, elfogadható ;)
Ööööö..... Az S12b WRC-ben is Sachs a futómű, legalábbis az ír aszfalt ami alatta volt. (Van persze hozzá Exe-TC is, a sima aszfaltra.)
Lehet, a Porsche Kupán is mentek már (vagy mennek) Sachs-al, de szerintem te tudod a legjobban hogy versenyalkatrész nagyon nem utcai vagy tuning.
Egy ismerösöm 2szer cserélt Sachs gátlót az Avensisében, 30.000km után meghaltak. Most utcai Kayaba van benne, 100.000en túl van már.
Na meg neked sem Sachs Kupplungod van ;)
Más: én most fogok a Legacyba csináltatni Kupplungot. Szerintem a Martin féle lesz mert:
1: még gyári a kocsi (200le, max 240lesz télen)
2: jövöre szeretnék 6os valtót, oda más Kupplung kell
3: normális áron csinálja.
Láttam hogy itt volt már a Gyurinak is meg a car-hifi-bognernek is Martin cucca, mit érdemes venni? a Kocsit leginkább csapatni fogom használni, szal nem városban stop&go, de azért néha arra is fog kelleni..
Köszi!
Kristóf
Na az az egy amit nem vennék soha többé, mármint a Martin-féle. Persze lehet egy gyengébb autóban oké, de én nagyon nem szerettem, és nem is tartott sokáig.
Az "utcai" Sachs valóban más mint az éles, de hát ez így van mindennel...
Ha olyan mint ami most van az enyémben akkor az tuti elég lesz. A Dunában amikor beállt a szerelő srácz megkérdezte, hogy milyen kuplung van benne, mert bitangul fog:) pedig csak Exedy stage 1, de olyan a nyomólapja, hogy két gyári munkahengert is lepattintott egymás után:) Amire figyelj: lendkereket rendesen köszörültesd meg mielőtt berakod az új kuplungot.
MARTIN-t soha! Örök szívás...
Ok, akkor Martin nem, Exedy igen, de hol érdemes venni???
Nekem van egy eladó új RALLI ART szinter kuplungtárcsám ha valakit érdekel.
http://forum.evoklub.hu/showthread.php?t=1285