A Scuderiát tuti agyon veri!!!!!!!!!!!!!!
Az fxx meg nem utcai komám;)
Az Enzo is kap szerintem.
Printable View
ezt én is nézetem :-) de ezek alapján elég zavaros a kép. Pl a Scuderiaval szemben. a Japó pályákon a Ferrári mindíg vizes, ngayon vizes pályán ment az összes többin pedig gyorsabb volt (van ahol nagyon gyosrabb) de érdekes módon a Nordschleifen meg sokkal lassabb.
attól még az empirikus teszt elmarad sajna...
valaki itt szentedrén nagyon baszatja egy R35.nek. nem tudok aludni :p
:D
ez is egyfajta tuning...:D
http://www.autoblog.hu/hirek/a_nap_k...issan_gtr.html
:cool:
Ez meg egy másfajta tuning. ;)
http://www.7tune.com/nismo-titanium-...5-nissan-gt-r/
Szép.
Tegnap este 7 körül a Fiumei úton az OMV kút mögött egy Ezüst/fehér GT-34R-t láttam :) Szépen duruzsolt nagyon!!!
Végre megjöttek az 800cc-s injektorok(milyen picurkák nem is gondoltam volna), meg az intercooler pipe kit polírozott alu, meg a cobb sway barok(stab rudak)
már csak a aam intake légszűrő készlet hiányzik, azt meg postán elküdi az ember.
Ja és itt van egy tekercs B-Quiet ultimate hangszigetelő lap amitől remélem elviselhetőbb lesz a kipufogó zaja az utastérben.
Most már kezdem látni a végét.
Már csak a greddy intercooler hiányzik ezt most meg is rendelem, és a turbó upgrade ez is meglesz tavaszra, és a legfőbb a cobb tuner progi amig ez nincs meg addig be sem tudom rakni a injektorokat mert nagyon durván fog működni tőle.
MEg a fék az is kell AP racing tárcsák(szallagok) és carbotech xp12 betét és a willall racing váltóolajról se feldkezzek meg, ezután már csak gumi kell meg esetleg vmilyen futómű de majd csak ha gyakoroltam annyit hogy ez tartson fel a pályán, ez még odébb van...
Megy bele a lé rendesen, remélem jó lesz a végére.
Az ezüst napokon belül feltámad ha minden jól megy.
csak egy tanacs, ha utan gyartott inter coolert rendelsz minden keppen nezd meg hogy mekkora nyomasra terveztek. Itt kint nehany evon a HKS nem race intercooler -ek el deformalodtak. Es ha jol tudom nehany greddy is.
szoval ha lehet vegyel erosebbet. Tok hulyen neznek ki , megpuposodtak a lamellak kozott. ami elobb utobb ereszteni fog.
Azt hiszem az alap HKSt vettek es FP red turbo val 28 30 psi nyomtak ami tul terhelte az IC.
Csak egy tanacs , hogy figyelj erre is oda, nem reg lattam en is.
GTR.
Fel fogsz szálni a végén ezzel a kocsival:D
Elég sokan vettek greddy-t felmegy a gyári helyére nagyobb jóval a mag, ez tűnik a legjobb minőségűnek, nincs panasz rá de nem 28-30psi -vel lesz meghajtva hanem max 19-20psi-vel , ennél nincsenek akkora nyomások mint evónál.
Ezen kívül van még pár ami gyártmány AMS, AAM, SWITZER, meg az SSP is csinál kb 3e$-ért vannak, a greddy is annyiba kerül.