-
Idézet:
rossi46:
Sajnos a 2.5-eseknél előfordul.
Az új imprezával is vannak ilyen gondok?
-
Idézet:
robee1328:
Az új imprezával is vannak ilyen gondok?
Ez itt már nagyon OFF, de igen, az újakkal (meg az USA STI-vel) vannak a gondok, a régebbiek 2 literesek.
-
Idézet:
rossi46:
Ez itt már nagyon OFF, de igen, az újakkal (meg az USA STI-vel) vannak a gondok, a régebbiek 2 literesek.
Itt már nem Off ;)
-
-
Elég szarul néz ki.
Mi történt vele, anyaghiba?
-
Hát ez elfáradt 1 picit! X mitsu mocik nem hullanak nálatok? gondolom futkos 1 jópár már húzgálva.
-
Idézet:
EvoSasa:
Hát ez elfáradt 1 picit! X mitsu mocik nem hullanak nálatok? gondolom futkos 1 jópár már húzgálva.
meg nem. az egyik srac 30 psi -vel futota vegig a 08 szezont es meg is nyerte ...
Tobb mint 400 kerek loerovel. Teljesen gyari motorral. csak a turbo volt mas es afel csavarozhato dolgok. PL intercooler.
Gyari valto stb.
Szoval a 4B11T jol nezki egyenlore. Most mar huvelyezik is az idei szezonra , gyorsulasra :)
-
Ma lesz kész a Subarum elméletileg, nagyon be vagyok sózva.
Coshworth dugó, APS turbo,stb. ű
De várom már.
-
Idézet:
ricsimae:
Ma lesz kész a Subarum elméletileg, nagyon be vagyok sózva.
Coshworth dugó, APS turbo,stb. ű
De várom már.
Annyira ne izgulj, még be kell járatnod! És nincs annál rosszabb, mikor ülsz a marha jó és erős kocsidban, de nem nyomhatod neki. :)
Milyen ECU lesz benne?
-
Idézet:
bunker:
Annyira ne izgulj, még be kell járatnod! És nincs annál rosszabb, mikor ülsz a marha jó és erős kocsidban, de nem nyomhatod neki. :)
Milyen ECU lesz benne?
Nem EcuteK mert nem tetszik szubin ahogy megírják itthon(evo-hoz jobban sikerül nekik).
Motekhez csöves vagyok most, és szerintem tökre fölösleges utcára.
Igyhát marad a parasztba átíras, a cimborám aki írt egy- két ultra kocsi elektronikát sikeresen, ő most már tud írni szubit evot tök ügyesen.
A srác aki írja 8 éve irkál már, tehát van rutin ,és ért a kocsikhoz is nem kicsit!
225le TT motor mérve lett 278Le és elmentem vele minimum 15000 km 90% verseny használat es ment! Evo 7 est írt az is lett 380 le ,evo 9 az is lett 400le az E55 530 lett(és nincs hiba ).
Én bízom benne. De majd kiderűl ha beborúl.
Vissza térve azért elejéhez egész hétvégén járatni fogom füligérő szájjal!
Megyek minden hova vele tuti.
1000km pianóban aztán olajcsere aztán elkezdünk írkálni!
-
Idézet:
ricsimae:
Nem EcuteK mert nem tetszik szubin ahogy megírják itthon(evo-hoz jobban sikerül nekik).
Motekhez csöves vagyok most, és szerintem tökre fölösleges utcára.
Igyhát marad a parasztba átíras, a cimborám aki írt egy- két ultra kocsi elektronikát sikeresen, ő most már tud írni szubit evot tök ügyesen.
A srác aki írja 8 éve irkál már, tehát van rutin ,és ért a kocsikhoz is nem kicsit!
225le TT motor mérve lett 278Le és elmentem vele minimum 15000 km 90% verseny használat es ment! Evo 7 est írt az is lett 380 le ,evo 9 az is lett 400le az E55 530 lett(és nincs hiba ).
Én bízom benne. De majd kiderűl ha beborúl.
Vissza térve azért elejéhez egész hétvégén járatni fogom füligérő szájjal!
Megyek minden hova vele tuti.
1000km pianóban aztán olajcsere aztán elkezdünk írkálni!
HAJRÁÁÁÁ RIIIICSSÓÓÓÓ :-D
tesókám aztán olyan legyen, hogy tudjunk rendesen versengeni- ne csak úgy menjen mint egy Polski :-D tudod, hogy nélküled unatkoznék- bwahahahaa :-) :-)
-
Idézet:
hunevo6:
HAJRÁÁÁÁ RIIIICSSÓÓÓÓ :-D
tesókám aztán olyan legyen, hogy tudjunk rendesen versengeni- ne csak úgy menjen mint egy Polski :-D tudod, hogy nélküled unatkoznék- bwahahahaa :-) :-)
Itthon van már a bubu!
Minden úgy ahogy kell, motor kussban ,mint a svájci óra úgy jár,semmi füst ,semmi szag.
Hibátlan az eddigi 150km en:).Remélem így is lesz a következő 100000km-en!
Láttam ott egy EVO6 ot :) nem rossz.
Gyuri nyugi:), kedden már tuti benne az 1000km ,és már progizzuk is, aztán mehet a móka.
Egy euroring bemelegítésnek????
Kapni fogsz!:)
-
ez-az Fater!!! :-D
de jó neked, nagyon örülök, hogy összeállt a géped- drukkolok a programhoz is!!
Sajnos arra még várhatsz, mire az enyém vissza kapja a szívét. Két hét mire itt vannak az alkatrészek, majd építés, majd vissza a Kspeedbe, motor be, egy két szir-szar megszerel, majd bejárat, majd progizás. Szerintem mától fogva egy bő hónap mire először megsimogatja a seggem a megnövekedett nyomaték.
De addig ha nem nagy kérés szívesen megnézném élőben a kis bubudat !! :-D
Az APS turbincs mit tud??
-
Idézet:
hunevo6:
ez-az Fater!!! :-D
de jó neked, nagyon örülök, hogy összeállt a géped- drukkolok a programhoz is!!
Sajnos arra még várhatsz, mire az enyém vissza kapja a szívét. Két hét mire itt vannak az alkatrészek, majd építés, majd vissza a Kspeedbe, motor be, egy két szir-szar megszerel, majd bejárat, majd progizás. Szerintem mától fogva egy bő hónap mire először megsimogatja a seggem a megnövekedett nyomaték.
De addig ha nem nagy kérés szívesen megnézném élőben a kis bubudat !! :-D
Az APS turbincs mit tud??
Tegnap 430 km mentem :)
Keddre megyek tuti progizni.
APS turbó nem tudom mit tud valójában, mert 3000 ig forgatom, max 2 cm gázzal.
http://www.airpowersystems.com/wrx/aps_turbo.htm
-
800 km eddig.
Tök fárasztó lassan menni!
Fogyasztás 10.4L hibátlan!
-
Idézet:
ricsimae:
800 km eddig.
jajj ne is mond, nekem is végig kell ezen esni majd... még konkrétan emlékszem amikor a leonomat járattam- és nekem 3000!!!! kilómétert mondtak pianó üzemre- azt hittem berosálok.
-
Idézet:
ricsimae:
800 km eddig.
Fogyasztás 10.4L hibátlan!
A s2-vel volt, hogy egy nap kétszer is lementem Szegedre, három nap alatt belepakoltam 1300km-t. Nekem azt mondták, hogy változó terhelésen és ford.szám tartományban kell járatni, tehát az nem jó, ha megyek mondjuk 200km-t 120-al folyamatosan. Kilométerenként gyorsítgattam, tartottam a tempót, lassítgattam... lepetéztem már a végére. Mikor felprogizták utána is mondták, hogy azért 3000km-ig ne nyélgázon használjam.
-
Nekem az S4 volt új bejáratos,kb 50 km-t bírtam lassan gurulgászni,utána kicsit muszáj volt elengedni:rolleyes:
-
-
Idézet:
bunker:
A s2-vel volt, hogy egy nap kétszer is lementem Szegedre, három nap alatt belepakoltam 1300km-t. Nekem azt mondták, hogy változó terhelésen és ford.szám tartományban kell járatni, tehát az nem jó, ha megyek mondjuk 200km-t 120-al folyamatosan. Kilométerenként gyorsítgattam, tartottam a tempót, lassítgattam... lepetéztem már a végére. Mikor felprogizták utána is mondták, hogy azért 3000km-ig ne nyélgázon használjam.
igen, ez nagyon fontos, hogy ne egy fordulaton menjen. Igazából kis pedál állással kéne folyamatosan 1500-3000 rpm körül fel le nyomatni az első 500 km-en majd 1500-4000 rpm 1500 kilóméterig, majd nagyobb gázokkal de még mindig ésszel lehet kicsit néha bele kóstolni az 5k körüli rpm tartományba. De ki bírja ezt ki??
-
Idézet:
hunevo6:
jajj ne is mond, nekem is végig kell ezen esni majd... még konkrétan emlékszem amikor a leonomat járattam- és nekem 3000!!!! kilómétert mondtak pianó üzemre- azt hittem berosálok.
Lefogod pippantani magad Te is ,tuti.
Viszont tetszik a kocsi működése mivel 2500-töl normálisan húz, max 2 centis gázpedálállásnál, úgy hogy 0.7 vagy 0.8 at tölt csak,és ezt sem használtam ki mert elengettem inkább a gázt!!!
-
Idézet:
ricsimae:
Lefogod pippantani magad Te is ,tuti.
Viszont tetszik a kocsi működése mivel 2500-töl normálisan húz, max 2 centis gázpedálállásnál, úgy hogy 0.7 vagy 0.8 at tölt csak,és ezt sem használtam ki mert elengettem inkább a gázt!!!
ha gázpedál állással 0.8 bárnál tartod a töltőnyomást akkor ugyan azt a terhelés adod a motornak, mint ha egy széria motornál nyomtál volna padlót és úgy lenne 0.8 a nyomás??
-
Idézet:
hunevo6:
ha gázpedál állással 0.8 bárnál tartod a töltőnyomást akkor ugyan azt a terhelés adod a motornak, mint ha egy széria motornál nyomtál volna padlót és úgy lenne 0.8 a nyomás??
Nem mindegy milyen fordulat tartozik hozzá.
-
oké akkor mondom konkrétan- nekem a kocsiban van egy kapcsoló, hogy nagy nyomást akarok, vagy sem. Ha kis nyomás állásban van akkor 1 bár nyomásnál nem tölt többet a turbó.
Mi a különbség a között, hogy 2000 nél lapadlózom kis nyomás állásnál és úgy gyorsítok végig a fordulat tartmányban, vagy nagy nyomást kapcsolok, de nem padlózom le, csak annyira, hogy én tartsam meg 1 bár nyomáson. A hangja teljesen más mindennek - motornak is turbónak is szóval nem ugyan az ez biztos. A kérdés viszont az, hogy pontosan miért nem?
-
Idézet:
hunevo6:
Nem onnan tudom ,hogy 0.8 a nyomás mert néztem ,hogy hol jár a boostolás, hanem azért mert a Bálna odáig lebutította ,tehát rosszul fogalmaztam ,ennyit tudna most ,ha nyomnám neki. Szerintem nálam max 0.3-0.4 volt eddig de lehet hogy még annyi se. Emelkedőn inkább vissza raktam 5 be 80 nál ,hogy ne töltsöne 6 -ba az erölködés miatt.
A motorolaj szine olyan 800 km után mint a gyári új:):)
-
Idézet:
ricsimae:
Nem onnan tudom ,hogy 0.8 a nyomás mert néztem ,hogy hol jár a boostolás, hanem azért mert a Bálna odáig lebutította ,tehát rosszul fogalmaztam ,ennyit tudna most ,ha nyomnám neki. Szerintem nálam max 0.3-0.4 volt eddig de lehet hogy még annyi se. Emelkedőn inkább vissza raktam 5 be 80 nál ,hogy ne töltsöne 6 -ba az erölködés miatt.
A motorolaj szine olyan 800 km után mint a gyári új:):)
Lacival mentetek együtt péntek este?
Ő is bejáratja a piros(kát). Azt mondta nagyon finoman nyomta az első napot.
-
Idézet:
gtr:
Lacival mentetek együtt péntek este?
Ő is bejáratja a piros(kát). Azt mondta nagyon finoman nyomta az első napot.
Igen. Mind a két kocsit egyszerre járatjuk. Nagy meló két pokolgéppel 120 al menni autópályán! 100km után megálni hűteni mert állítólag úgy a tuti.
-
A Bálna építette ezt a blokkot?
-
Idézet:
hunevo6:
A Bálna építette ezt a blokkot?
Igen ,mindent Ő csinált a kocsin .
Eddig 100% -os , porszáraz, és csendes .
Fogyasztás 10.1 :)
-
:D
Idézet:
ricsimae:
Igen. Mind a két kocsit egyszerre járatjuk. Nagy meló két pokolgéppel 120 al menni autópályán! 100km után megálni hűteni mert állítólag úgy a tuti.
Jól sejtem,h múlt7 pénteken Veled találkoztam akkor a Bálnánál?:D De amúgy hogyhogy a Laci ott volt?Vagy már nem evozik?:D Meg hogyhogy nem a Kocsomba Karcsi csinálja neki?:-k
-
Idézet:
Feron:
:D
Jól sejtem,h múlt7 pénteken Veled találkoztam akkor a Bálnánál?:D De amúgy hogyhogy a Laci ott volt?Vagy már nem evozik?:D Meg hogyhogy nem a Kocsomba Karcsi csinálja neki?:-k
Igen velem találkoztál. A Laci a barátom és megkértem, hogy kísérjen el engem.
-
Idézet:
ricsimae:
Igen velem találkoztál. A Laci a barátom és megkértem, hogy kísérjen el engem.
Ja értem.:) Csak meglepődtem,h a Bálnánál láttam, mert végülis Ő is benne van a a K-Tech-ben,aztán nemtom, olyan furcsa volt, hülye vok lehet.:D:D
-
-
Idézet:
robee1328:
Litchfield Imports Type-20 megrendelhető! JDM 2.0 Sti alap
Japó belpiacos 2 literes
-
N-es autót is csak ilyenből lehet építeni!
-
-
Tommi Mäkinen Racing Impreza WRX STI Spec C
-
-
-
Idézet:
csibee:
Ronda mint az állat! :(
Helló!!
A múlt héten még kormányváltásra készültél, most meg eladó a kocsi??????????