Hirdeti is a csóka
http://www.hasznaltauto.hu/2514768_nissan_gt-r_2008
Printable View
Hirdeti is a csóka
http://www.hasznaltauto.hu/2514768_nissan_gt-r_2008
És aknek van itt magyarországon az ezüsst gt-re annak is voplt ilyen problémája vajon mert ő ahogy hallom használja az autót rendesen.
Jó dolog a GT-R behozatal, de azt tegyük hozzá, hogy a szürkeimportosokra ami nem eu-ban regisztrált nem érvényes semmilyen garancia..
Ez minden amerikából behozott autóra vonatkozik.
Amelyikre az adó kint be van fizetve, és lett regisztrálva kint(szinte máshogy nem is adják el, mert elvileg nem exportálható), arra lehet érvényesíteni a garit ha kell, csak vissza kell vinni hozzá, de még egy oda vissza szállítás is olcsóbb mint mondjuk egy 4M ft-os váltócserét beszopni.
A normálisabb dealer ha kiküldjük postán az alkatrészt kicseréli és visszaküldi az újat, az olcsóbb dolgokat meg lehet venni.
Európai alternatíva nincs, mert ha most rendel valaki akkor 2011 nyárra van autó a Gablini szerint, és nem akar az ember várni még 2,5évet hogy gt-r-je legyen ha ilyet akar, hanem egyből bele akar ülni.
Az ezüstben már 12e km van, és még bírja, a tulajt ismerve ez nagy dolog, egy átlag usernél soha nem megy tönkre a hajtáslánc, ha ilyen igénybevételt is kibir.
Én be merem vállalni magamnak gari nélkül is, a japán autó nem az az elromlós fajta, nagyon jól megépítették ezt az autót, és amerikában is már 20-30e km-en túl vannak sokan és elég kevés hiba van, alig pár váltóhiba van ami a közel 2ezer autóból nem rossz, 1-2 tuningcégnek lesznek erősített váltóalkatrészei kuplungszettje normális áron remélem, ezekkel feljavítva a váltót bírni fogja az LC-t is tartósan.
Kint már elkezdték tuningolgatni csak light-osan (még nincs nagy beavatkozás a motorba)egyenlőre jelenleg a 1/4mile -t 10,85 alatt futja le, és 215-öt megy a végén LC nélkül komoly módosítás nélkül.
Kiváncsi vagyok mi kell a tíz másodperces időhöz.
mi az az LC ?
Launch Control (rajt autómatika)
Fék, padló gáz, a fordulat beáll 4500-ra és ahogy elengeded a féket elengedi a kuplungot és megindul ahogy kell.
Azért én párszor kipróbálom majd, az a baj hogy ész nélkül használták az amik, egymás után többször rajtolva felmelegszik a váltó, ezután meg szétesik, de ha egyszer egyszer használja az ember attól semmi baja nem lesz szerintem, és utána hagyni kell egy kicsit visszahülni, kint van aki már száz rajtolás fölött van pedig HKS GT570 pakett meg egy csomó minden van az autóba neki amivel 600Le körül jár keréken és még nem hullott szét a váltója, pedig a száz rajtolás azért nem kevés.
Én csak egy Cobb tuningot teszek rá majd meg egy HKS legamax kipufogót megy HKS masodlagos katalizátor nélküli Y csövet, HKS sport légszűrőbetéteket, az elsődleges katalizátorokat nem bántom ami a turbó után van közvetlenül, attól kigyullad az engine lámpa amit csak mindenféle O2 emulátorral lehet eloltani, meg nem hiszem hogy az elsődleges katik kidobása önmagában 20Le-nél többet jelentenének.
Elég az a plusz 100Le amit mindenféle komoly átalakítás nélkül el lehet érni.
Itt mindenkinek fasza kocsija van vagy lesz. Ez kemény
:)
Te melyik forumot olvasod?
:)
Én vagyok a csóka, aki hirdeti is , ahogy fentebb írtátok.
Titanium grey fekete belsővel ami megmarad, pár nap múlva itt van.
National Geographic Channel : The Nissan GT-R Story
http://videos.streetfire.net/video/N...The_193096.htm
Rajongóknak kötelező darab.:)
http://www.zclubhungary.hu/image/Nis...issanGTR06.jpg
Mestermunka.:roll:
Holnap hozom haza a gépet(2-őt is) így már 4 tagú a flotta, majd csinálok csoportképet, bár jó lenne ha karácsonyra lefogyna 2 autóra a készlet, van remény rá.
De legalább az enyémet végre elkezdhetem nyugodtan használni, idáig egyikkel sem mentem nyugodtan mert nem akartam a km-eket szaporítani bennük, csak legyen jégmentes száraz idő hogy tudjak vele menni egy kicsit, erre a szezonra már nem veszek téli gumit, jövőre komplett kereket akarok gyári felnivel Blizzak rá való gumival.
A megrendelés miatt kihivtak a Nürburgringre tesztvezetésre,hát nagyon király volt ...Csak mire megjön....2009 évvége
Jó korán megrendelted, el kell keserítselek, mert te már az új "javított" verziót kapod LaunchControl nélkül a nem létező plussz 5 Le-vel, meg a dunlop gumival ami amerikában a base modellen széria, viszont az áron elvileg nem emelhetnek már meglévő rendelésnél.
Európa csak az új verziót kapja rendeléstől függetlenül.
De legalább már lesz benne navi meg bluetooth év vége felé, mivel ugyanolyan rendszerű HDD-s navi lesz benne ezért gondolom fel tudom tölteni a térképet az ami verzióra, legrosszabb esetben megveszek egy itteni vinyót és azt sokszorosítjuk, de gondolom updatelni lehet a térképet valahogy.
Milyen színben rendelted?
Nekem ami saját az titanium grey, fekete belsővel, sötétszürkemetál kerékkel potenzával.
Ma délután jött meg, még nem mentem vele a párom hozta haza én egy másikkal jöttem egy fekete világos szürkével, csak nagyon kicsi volt a keréknyomás 1,7 bar ezért nagyon finoman lassan jöttem meg zuhogott ez a tetü eső. De legalább mind2 sértetlen, karc nélkül megúszták az utazást.
Azért ez elég bosszantó hogy nem a váltót erősítik meg hogy bírja az LC-t hanem inkább kiveszik belőle, ez volt az olcsóbb, én ha tönkremegy rendelek kintről tuningcégek fognak árulni hozzá erősített fogaskerékszettet meg kuplungszettet, ezen a kerámiabetétes kerékcsapágyszetten is gondolkodok, csak ne lenne ilyen drága, kezdésnek bejáratás után csak egy Cobb AP chiptuningot kap meg egy HKS legamax kipufogót meg egy HKS másodlagos katalizátor nélküli Y csövet, esetleg sportszűrő, ezzel kb 600Le lesz aminél többet a váltó amúgy sem bír el alapállapotban.
De így gyári állapotban is nagyon megy szerintem, bár még nem nyomtam egyiknek se igazán, bejáratom rendesen.
Hát gy barátunk jól kihasználja az autót az biztos, de egyenlőre jól bírja, már amikor elvitte akkor is első éjszaka ment vele kb hatszáz km-t reggel ért haza és gondolom nem félgázon járatta ahogy kéne, pedig amikor elvitte akkor csak 250km volt benne.
Nála jobb ember nincs arra hogy az autó képességeit reklámozza, és bemutassa, csak kibírja még egy darabig, főleg a váltó miatt aggódok, mert nem egyszerű amit kap, a kuplungra rá kell állítani 1500km-nél, nála ez még nem volt és már a sokszorosa van benne, febr végén tud csak a gablini állítani a kuplungon a szervízvezető szerint, remélem addig kibírja.
Üdv GTR tulajok! (És tényleh örülök, hogy itt vagytok!)
Ez is egy olyan autó, az Evo, STi, stb mellett, amelyet meg kell tisztelni. Rendesen bejáratni, és gondolkozva használni. Remélem, így tesztek!
@gtr, kerestlek már meg újságok (akár online), hogy elkérjék a kocsidat tesztelni? :)
Hát az szívás ha még se lesz benne LC.Navit már rendeléskor kötelező volt megrendelni. Nekem fegyvermetál lesz.Élőben mindegyik szép csak a piros nem jön be annyira.
Eygyébként nem jelezte senki hogy az új verziót kapom.A rendelés után tudom kiszedték opciómból a 4 évszakos Bridgestone gumikat ,de mást nem..
Megkérdezem hogy mit is kapok. Telefonon elvileg azt mondták a régi rendelések még LC-s verzióba jönnek,mert azok már gyártásba vannak.
Pontosíttatom az infót.
GT-R-t akartam én is venni, de a Gablininél egy vicc volt, ahogy kezelték a témát! Nem tudták megmondani, hogy pontosan mikor lesz itt, mennyibe fog kerülni. Simán kiengedtek a szalonból. Szerettem volna látni élőben az autót és az üzletkötő azóta is hív az időpont-egyeztetés miatt. Vártam a visszahívásra kb. 3 hónapot, majd berágtam és vettem egy EVO-t. Aztán csodálkoznak, hogy szarul megy a bolt.
irigykedés ON! Vaze én alig várom, hogy legalább a seggem betehessem egy GT-R-be! Páran meg már élvezhetik minden nap...Na majd eccer talán..
Képem az nekem is sok van a Nürburgrinről de nincs hova feltolni.
Élőben a piros is szép, valahogy képen nem mutat annyira, de én is jobban szeretem a metál színeket, bár a fekete is jól néz ki, csak nagyon kényes, jól néz ki ezüst kerékkel is (az egyik feketém ilyen 4 szezonos dunlop gumival) a másik fekete ami most jött az garfit szürke kerékkel van és világosszürke űlésekkel.
Mind2 autó ami most jött karc nélkül megúszta az utazást, az én titanium szürkémbe 28miles volt 1-el több csak mint a képeken, és csontra le volt merülve az akksija, mert nyitva hagyták félig a vez. ajtót, de hazaút után eléggé feltöltődött, másnap is indult pöccre, tegnap este ráraktam a töltőre és fullra töltöttem, talán megúszta az akksija, jónak tűnik, most a pirosat töltöm.
A fekete majdnem beindult, volt benne áram, de azért bikázni kellett mert éppen lemerült pár fordulat után.
Mind2 autó kerekeibe csak 1,6bar körüli nyomás volt, ma az enyémmel elmentem az automaxhoz és töltöttek rá egy kis gázt , most 2,3 a nyomás, érdekes hogy a gyári adat hidegen 2bar, kicsit kevésnek tűnik, főleg a magyar aknatengerben.
Már tuningoltam is rajta legalábbis optikailag egy kicsit, kicseréltem smd ledesre, az első oldaljelzőket, a helyzetjelzőket , meg a rendszámvilágítást, meg az ajtók belsejében lévő világítást, így már jobban néz ki főleg az európai(japán) fehér első oldaljelző lámpákkal.
A hátsók is megvannak 3 szett , csak ahhoz le kell venni a hátsó lököst, azt meg egyenlőre nem szeretném.
Amit még csinálok hamarosan az a Lézerblokkoló beépítés(nagyon jól szerelhetőnek látszik minden porcikája), tolatókamera beépítés, videóbemenet beépítés.
Bejáratás után Cobb AP rátöltés, HKS Y cső és HKS kipufogó felszerelése, meg HKS sportszűrőbetétek, egyenlőre ennyi elég is lesz.
Ezen a kerámiabetétes keékcsapágygarnitúrán meg ékszíjtárcsákon még gondolkozok, nem tudom pár tized miatt érdemes e kicserélni őket kb félmillió Ft-ért.
4évszakos gumi ? :O