Angol jobbkormányos 7-es, hátulja sérüléssel érkezett az országba, viszont homológ alvázszámos. A balosítás szép munka én annó pont lecsúsztam róla amikor Evo-t kerestem 2009-ben. Sajnos ez is a lőtéren végezte, de ennyiért még jó vétel lehet.
Printable View
Angol jobbkormányos 7-es, hátulja sérüléssel érkezett az országba, viszont homológ alvázszámos. A balosítás szép munka én annó pont lecsúsztam róla amikor Evo-t kerestem 2009-ben. Sajnos ez is a lőtéren végezte, de ennyiért még jó vétel lehet.
http://suchen.mobile.de/auto-inserat...eatures=EXPORT
Izlések és pofonok!
Van valakinek infója, jók az outlanderek 2,4 es motorral?Illetve milyen a micsu automatája amit ezekbe épitenek?
Még az év végén (a 2,0 benzines Galant kombimat) cseréltem le egy Mivec-es 2,2 Outlander-re. Városban 7 (!) literrel kijövök, pedig kb. 1800 kg az önsúlya, és jobban is megy, mint a benzines Galantom. Hezitáltam az SST váltós és a M/T között, de győzött a 6 sebességes manuális. Annyira jó ez a 7 üléses "csöpség", hogy néha feledteti a X-es hiányát...
Ez az első dízelem. Kicsit szokatlan volt az elején. Egyébként eltaláltad, 1200-2000 körül szoktam váltani, sőt mindig kiírja, hogy mikor váltsak. Hidegindítás max. 1 perc, utána a termosztát nyitásig nem megyek 2000 fölé. Ahol csak tehetem, csak gurulok vele, pedig új kora óta mindig 4x4-ben járok vele (mert különben kipörögnek az első kerekek), ja és a hosszabb pirosoknál stop&go. Nyílván ilyen fogyasztás mellett nincsenek állórajtok, meg satufék és megint gyíí. Azért a pesti és a vidéki városi használatot ne keverjük össze. Persze csodák nincsenek, ez is tud 9-10 litert enni, de ilyen használattal tényleg kevesebbel is beéri. A "borzasztó" az, hogy már néha észre veszem magamon, hogy már nem akarok annyira sietni, mint régebben. A Mitsubishi-nek ez az első MIVEC-es 2,2 dízelje, az új 2013-as modell még kevesebbet eszik, de az könnyebb és gyengébb 27 pacival.
http://kep.psharing.com/724192.jpg
http://www.hasznaltauto.hu/auto/toyo...st_205-6216654
Valakinek valami infó róla? Illetve milyen az alkatrész ellátás hozzá? Lehet itthon egyátalán kapni hozzá cuccokat?
Beleszerettem, nagyon kokkettálok, hogy meg kéne venni...
Szuti?
Nem Szutié, 2-3 éve van fenn, jobbosból balos autó. Szuti anno beszélt az emberrel, Ő talán többet tud mondani.
Ja bocs :)
Vagy Bartrendert, bár szerintem ugyanabban a "körben" mozognak :)
Hamár ST205, most leltem ezt véletlenül:
http://suchen.mobile.de/auto-inserat...176130944.html
Szerintem felettébb olcsó...Bár nem tudok németül, nem tudom mit ír róla.
Na ez pont az a szívatás, amiről nemrég írt a Totalcar:
http://totalcar.hu/magazin/kozelet/2...tovasarlasnal/
írtam az embernek, érdekes levél jött vissza. Pont arra nem válaszolt, amit kérdeztem, meg hogy utaljam el a zsét és majd egy szállító cég elhozza nekem:-)
A Csajom szerint, aki elég jól beszél németül, ezt nem német írta, mert néhol nem helyes:
Hallo,
Vielen Dank für Ihr Interesse bezüglich mein Auto.
Ich war in Deutschland und ich habe das Auto dort gekauft haben. Jetzt bin ich wieder in Newcastle, Vereinigtes Königreich und aus diesem Grunde Ich möchte einen autorisierten Transportunternehmen nutzen, um das Auto zu Ihrem Standort zu senden weil sie einen Schutz für Käufer und Verkäufer haben.
Dies ist eine sehr gut gepflegt Auto, in perfektem Betriebszustand, keine Beschädigungen, Beulen, Kratzer oder Unfälle, keine Notwendigkeit für Reparaturen natürlich in einwandfreiem Zustand innen und außen als auch ist, läuft der Motor wie neu. Ich habe nie geraucht im Auto. Er hat deutsche regitration und Dokumente mit Full-Service-Geschichte, immer pünktlich gemacht, Sitzhöhenverstellung.
Das Auto hat 195.700 km und das Baujahr ist 11/1994 .
Der Preis Ich frage ist € 3.000 einem sehr günstigen Preis, weil Ich möchte ein anderes Auto mit dem Lenkrad zu kaufen auf der rechten Seite schon bald.
Wenn Sie es kaufen möchten, antworten mir und ich werde Ihnen alle EinzelheitenTelefonnummer: +44 7867294019
Arra pedig, hogy mi lenne, ha cash, and collectionban kifizetném, elhoznám ez volt a válasz:
Hello,
As I said in my previous email, the car and the documents are in Newcastle, England, under the custody of this authorized transportation company:www.tclcomp.com ready for shipment to the buyer. This company will handle the delivery of the car and also they will handle all the registration papers. Transport Car Logistics is one of the best transport companies from UK and it is specialized in online transactions. We are both protected, we can use this company to send the car to your location and you will have 5 days inspection period until you decide to buy it or not.
The lowest price I'm willing to agree with is 3.000 Euro, including shipment to your location, no other cost or any import tax. I am telling that you are making a good deal.
As you can see in the photos and I assure you the car looks and runs great, you'll see in the visit period, which it has no problem. I'm sure you'll love it. Is a very nice car, but I can not keep it because I need to buy a car with the wheel on the right side. This is an Deutsche car with Deutsche papers and Deutsche license plates. It is registered in my name in Germany and I have all the original documents for the car. The car is in very good working and optic condition, it has all the inspections made by dealer and the last full service it was made 6.000 km before.
The delivery will be made to your address by truck and delivery agent will bring you the car, 3 keys, all the original documents and papers. He will be empowered by me also to sign any document in my name.
Let me know if you are interested and I will explain how we can make the deal step by step.
Best regards,
John Kane
Ez azért elég furi, hogy majd ő elmondja lépésről lépésre, hogy hogy legyen deal:-) Ráadásul 3000euróért jobbosat is csak szart kapsz, nem hogy még szállítással együtt;)
Hiába "elérhető" az eladó és ráadásul gyorsan is válaszol, attól még mindig átverés az egész. Az ilyen hirdetések, mint mindig, az alacsony ár miatt vonzák a balekokat. Csodák nincsenek. Én is írtam egyszer egy ilyen patkánynak. Autót csak biztos forrásból...
Akkor ezért volt furi ennyiért :D A lényeg, hogy nem lett "csóróbb" senki sem :love_heart:
Köszi Szuti az infókat!
-
Mi a múltkor futottunk bele ilyenbe. 6000 Euróért 450h lexus.. Apu gondolta rárepül, de az is csak a pénzt kérte, autó meg nem volt. Hála égnek pont Belgiumban voltam és megnéztem volna az autót, amikor nagy tiltakozás közepette vége lett a mailezésnek.
Megértem a lelkesedést, én is belezúgtam jó néhány évvel ezelőtt... :) Még amikor Érdiék nyomták vele, elhatároztam, hogy egyszer lesz egy ilyenem... Aztán lett belőle 2 is :) Alkatrészellátással nincs gond, Toyotánál megkapni mindent (nem olcsó), de az ebay (főleg az angol) tele van bontott cuccokkal és utángyártott alkatrészekkel is.
Ha kicsit tuningolni szeretnéd, akkor már nem ilyen egyszerű a helyzet. Mivel ezek majd 20 éves autók és nem rohangál sok belőlük, a fejlszetési lehetőségek feltérképezése is sok utánajárást igényel és nem egyszer nagyon drága lehetőségeket találsz csak. Ilyen szempontból egy evo vagy egy impreza sokkal egyszerűbb.
Ha lenne még kérdésed, szerintem Szuti is és én is szívesen segítünk, válaszolunk.
Előbb-utóbb lesz egy ilyenem... :) Tuti lesz kérdésem, majd kereslek titeket. Szuti már küldte a képeket arról a masináról amit most épít, az is szép darab! :)
Korrektül beárazott GT-R...
http://www.hasznaltauto.hu/auto/niss...potban-6711634
Milyen váltó van ebben? Ez mit tud?
http://www.hasznaltauto.hu/auto/suba...._my07-5870205
Igen, köszi, erre gondoltam. Ez milyen autókhoz felszereltség? Gondolom, hogy nem minden subaruhoz...
Miért? Sz@r konstrukció? Vagy valami más az oka?
Köszi :)