pedig felfelé megyeget az áruk már jó ideje ...
Printable View
Ősszel érdemes őket venni Angliából. Akkor szokott a legalacsonyabb lenni. (évek óta figyelem) Ez viszont meglepően olcsón ment el, figyelembe véve az árakat amik mostanában uralkodtak. Valaki nagyon jól járt vele. Nekünk előnyös lett volna mert ennél közelebb Angliába nem nagyon lehet autót venni. Szinte a reptér mellett, egy köpésre Dovertől... :D Jah és Fehér is volt. Mert strandkorlát meg "barnás fekete" van sokszor, esetleg szürke is jó áron, de Scotia White stone chips nélkül nagyon ritka!
http://www.hasznaltauto.hu/auto/mits...ix_gsr-8180546
Errol tud valaki valamit?
Koszi
Nem tudok én semmit, csak ismerem a tunert:twisted:, ne álmodj, nincs karácsony:twisted:
Én imádom az embert, de én is már lemondtam az enyémről, már majdnem eladtam úgy ahogy van, mert már meguntam a várakozást, és akkor jött a telefon, hogy kész:)
És te csak egy olajcserére vitted nem?:twisted::twisted::twisted::twisted:
Persze mikor kész van rögtön elfelejted az egészet, mert fülig ér a szád, ezzel él vissza szerintem:twisted::twisted:
Közbe meg szerkezdgetsz:)
Nem menne, hiába jó állapotú, ha lassú:twisted::twisted::twisted:
En is ismerem kicsit, de ezt az oldalat nem annyira ismertem. Bar hallottam, hogy az ido nem a baratja...
En is mar minden felet halucinalok. Pl hogy hibakereses kozben oldalbafogta egy busz a kocsimat es eppen azt probaljak kihuzatni meg ilyenek...:mrgreen: oljacseret alatalaban magam csinalom. De annal egy kicsit tobb...;)
Meg azt imadom: 1 ora mulva visszhivlak. Msanap este en hivom ujra...:D De en is imadom. Legjobb tuner igazi baratthumbs_up
Offkirályok :twisted:
Csináljak egy buzulós, istenítős topikot nektek? :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
azért az a bimmer nagyon nem csúnyathumbs_up
Úgy látszik sokmindenkinek be van állítva erre az értesítő, mert nekem is feldobta, meg több helyen is olvastam róla ma már, pl. itt: http://cink.hu/adnal-13-milliot-egy-...ert-1648784053
Akinek japó szíve van az sosem fogja érteni... , pedig ez olyan mint a Makinen féle evo.
Akinek Bajor szíve van az tudja, hogy ez is egy kultusz autó, egy etalon a maga nemében és igen, egyre többet fognak érni ,legalább is a gyári állapotú példányok. Persze nem sok esélye van, hogy itthon ennyiért elkel /, de úgyis alkuszik mindenki. /
Egyébként nézzétek meg mennyi németben egy e30 m3 , vagy mennyi db patika állapotu van egy olyan gazdagságú és motorizáltságu országban.
Nekem nem hiányozna az álomgarázsomból / egy lottó ötös esetén ... /
Ha már nem lesz több evo, legalábbis ezen a platformon, akkor az evo-k árai is be fognak állni, majd fel fognak kúszni szépen.
Igen, szerintem is írtó nehéz lesz a jövőben hozzájutni egy-egy vérbeli tökös sportverdához. Legtöbb helyről azt hallom, hogy bármennyire is jók a mai sportkocsik túl sterilek és stabilak, nem adják már azt az érzést, mint pár évvel ezelőttig. Evóknál pl. én a 9-nél érzem ezt a határt. Persze lehet egy újabból is őrült célgépet reszelni, de a gyárból kigurulva szerintem ég és föld... Abból kiindulva, hogy milyen szinten fejlődik manapság au autóipar, szerintem a következő 2-3 évben még érdemes beruházni a ma még elérhető árú autókra, mert biztos, hogy nagyon ki fognak futni ezek...
5 évet bajoroztam imádom őket csak nem vennék ilyet ha tehetném sem ennyiért de két ilyet biztos :twisted:
http://ww3.autoscout24.de/classified...485?asrc=st|as
Peace :lol:
#1950 ;)