USA-ban szinte minden autón az van.
Printable View
USA-ban szinte minden autón az van.
az oké h az usaban hülyék ezt én is láttam ott még a p zero bol is van 4évszak :D de azért egy GTR-re rádobni..
Azért annyira nem gáz ez a gumi, elég komolynak tűnik, majd ha lesz egy kis csúszós havas idő, kipróbálom hogy mennyire használható, a nyári potenza re70 használhatatlan hóban jégen az biztos, ezt a 4 évszakos gumit kimondottan gtr-hez fejlesztették ebben a méretben, mint ahogy az re70 -es potenzát meg a téli változatát a blizzakot.
Írígykedem, sajnos nekem megmarad álomnak a GT-R azt hiszem.
Bejáratás után Cobb AP rátöltés, HKS Y cső és HKS kipufogó felszerelése, meg HKS sportszűrőbetétek, egyenlőre ennyi elég is lesz.
Ezen a kerámiabetétes keékcsapágygarnitúrán meg ékszíjtárcsákon még gondolkozok, nem tudom pár tized miatt érdemes e kicserélni őket kb félmillió Ft-ért.[/quote]
Majd kerselek ezekkel kapcsolatosan én is ha megjön a kocsi.HKS cuccokat tudsz olcsóbban mint ami a HKSUSA.com-on irnak?
Majd kerselek ezekkel kapcsolatosan én is ha megjön a kocsi.HKS cuccokat tudsz olcsóbban mint ami a HKSUSA.com-on irnak?[/QUOTE]
Ha olcsóbban nem is tudok, de legalább nem drágább, és nem kell az usa-ból még hazahozni, meg vámolni stb.
A jövő héten fogom megrendelni az embertől, az egyik ismerősöm a hks importőr itthon, remélem jó árat ad.
Legamax kipufogó lesz, meg HKS kansai Y cső , meg sportlégszűrő. Remélem márciusra itt van, addig már eléggé bejáratom, a cobb tuning is ideér 1 hónapon belül, egyből 2-őt veszek mert az embert nehéz rávenni hogy megvegye, legalább lesz az egyik autóhoz is amit eladok, ha valakinek kell tud venni 200-ért.
Meg van még első hátsó európai fehér oldallámpám
is még egy garnitúra, az is jó lesz az egyik feketére, azon nagyon hülyén mutat a sárga elöl.
Huh, latom lesz itt GT-R rendesen:mrgreen:, asszony elvezhette gondolom a vezetest;).
Vezess.hu tesztben az a hang:shock: gyorsitasnal nem kicsit jo.
Melyikben láttad?
A pirosban hétfőn vagy a feketében ma dél körül.
Az a hang nekem már kicsit sok, így a videón jó, de élőben kicsit hangos, még 1km -ről is hallottam az autót amikor ment el tőlünk, ezzel hamar kiutálnának a környékről, ha a turbó utáni katalizátoros leömlőt nem bántom, csak ami utána van akkor nem ekora hangja, de nagyon kellemes tónusu lesz csak egy picivel csöndesebb, gyárilag nagyon halk ezért mindenképpen kell a kipuff. rá, egyedül mélygarázsban 2e fordulaton hallom hogy nem egy egyszerű autó halad hanem egy gtr.
A Cobb tuningom már jövő héten a kezemben lesz, igaz az csak plusz 63Le, de középtartományban nagyon nagyot dob rajta, csak bejáratás után töltöm fel rá,a kipuffok meg szerintem márciusra jönnek meg, 1-2 napon belül megrendelem a cimbitől, csak legyen időm rá.
Már csak 1-2 vevő kéne a többire, hogy ne csak nekem legyen ilyen, de hát válság van , ez van.
Meg a pirosban, jol szol gyarilag is, ez a Cobb tuning realis alternative lehet, mert ugy nez ki a SpecV -bol csak nehany 100db lesz, lehet csak jobbosban.
A videon keresztul nem tunt olyan hangosnak, bar lehet eloben ahogy mondtad kivulrol hangos, bar ez a 2,9s adat santithat azert vagy mennyit dob az a 100LE rajta, az 1000LE-s Veyron szinte csak "alig" gyorsabb:rolleyes:?
És pontosan hol láttad?
Nem volt ott egy fekete is előtte mögötte valahol?
Százig nagyon gyorsul gyárilag is rövid az 1-es és pillantok alatt leforog, LC-vel 3,2s alatt is 97-en van ha éppen jól indul az ember, száz fölött már kell a tuning, de 300 körül már alig gyorsul, nekem elég ez a plusz száz ló, de kint szerintem hamarosan lesznek 7-800 lovas példányok is csak a váltót kell megerősíteni hogy bírja a nagyobb erőt, a motor ki fogja bírni.
Egy kis tuninggal nem elképzelhetetlen a 2,9s-es gyorsulás százig, csakhogy a veyron 200-nál is ugyanúgy megy ez meg már nem, már alig várom hogy be legyen járatva hogy egy kicsit nyomhassam neki, meg felrakhassam a cobbot, utána meg a kipufogókat.
Élőben az ezüst nagyon hangos, nekem is tetszik az a hang ami jön belőle gyorsuláskor, csak egy picivel halkabb kiadásban, meg ahogy jár az autó olyan kiherélt kipufogó érzésem van, ő nem nyúlt a hátsó rendszerhez.
Én kicserélem először azt hogy lássam mennyivel lesz szebb hangja tőle meg mennyivel erősebb, 15whp(kint padon mérték) dob rá a hks legamax kipuf rendszer és csak 1db-vel hangosabb de sokkal szebb hangja lesz tőle állítólag, és hks y csővel együtt összesen 30Le megy rá és még hangosabb lesz, de belül nem fog rezonálni, mint sok y cső, mert nem szeretném ha bent is hangosabb lenne, van így is elég zaj, nem egy luxusautó az tény ami a menetzajt és a rugózást illeti, de hát valamit valamiért.
Autoart-os 1:18 méretben :p:)
http://www.idcow.net/idcow/products/dc2014_009.jpg
nálunk még asszem nincs..:S
Üdv Mindenkinek!
Szeretem a gyors kocsikat, és nagyon tetszik a GTR Megkerestem a neten amit csak el lehetett érni, és végigolvastam a fórumot is. Módom volt egy kicsit megvizsgálgatni egy R 35-öt, és egy light próbaútra is elvittek vele. Fel szeretnék vetni egy kérdést, hogy most mire van egy kis kínálat végre, egy kicsit beinduljon a fórum. Mit szólnátok, ha azt mondanám, hogy az R-35 egy igazi valóravált álom, de ugyanakkor egy nem szériaérett tanulmányautó, ami reklám célból került gyártásba, hogy a gyárat feldobja, vagy megmentse.
A 997-es Turbó és a többi nagyágyú lerajtolására és körrekord döntésre építették. Azt meg is tudja oldani, ha nem is annyival, mint ahogy az elején beharangozták. A nehéz és nagy kocsi hihetetlenül kitűnően kanyarodik, és a Potenzával talán páratlanul is fékez. Ám ahogy láttam és tapasztaltam is ehhez kellett az egy betonkemény és a végletekig kikönnyített futómű is, ami nem lehetséges, hogy túl jól bírja a zárt pályán kívüli világot, még lágy fokozatban is kihullik tőle az ember fogtömése. Ha a bemutató óta összegyűlt infókat összenézzük, akkor úgy néz ki, hogy a legjobban a 0-97-et csinálja, de azt azért nem lehet, mert tudjuk már, hogy könnyen szétlőheti a kuplungot vagy a váltót, aminek a horror árát kifizetni a legnehezebb (garancia erre nincs) , de megszerezni és adaptálni sem lehet valami egyszerű. A szenzáció odáig jutott, hogy azt a funkciót amiben a legjobb, kivették a gyártásból, és ma már csak Lc. nélkül készül. Aztán megjelentek lassan olyan videók, amik szerint a korábbi erőgépek 5-800m nél már elfüstölnek mellette, ami azért az életben sokkal jobban elő tud fordulni, mint a 400 méter állóhelyből. Persze van a Cobb és a többi tuning, de mi lenne akkor a garival, meg az amúgy is gyengélkedő erőátvitellel ? És itt van az a kérdés: ha a mai gazdasági helyzetben végre valamit ennyire el lehet adni, hogy két évet kell várni, akkor miért nem próbálnak meg egy kicsit átcsoportosítani a gyártására? Egy áldogáló gyárban ez igen ésszerűtlen, hacsak nem a garanciális és előállítási löltségek, nem lennének súlyosabbak mint a haszon.
Lehet, hogy ezeknek a csodálatosan szép, és kiváló kidolgozású mesterműveknek, inkább a gyűjtők raktáraiban és a kereskedések kirakatában a helyük? Lehet, hogy a fizika is kezd avégére érni, vagy egy kicsit már túl is van? És a gyorsulási versenyek pedig lehet, hogy az EVO-k és az STI-k világa marad, mert az ha néha szét is ugrik, azért kipróbált ipari kivitel, és viszonylag javítható.
Őszintén szeretem a GTR-t, de méginkább tisztelném, ha meggyőznétek a fentiek ellenkezőjéről.
Kibic
Blitz Nissan GT-R
Bár csak 2010-re ígérik, hogy az új GT-R teljesen drift specifikussá válik, már most komoly fejlesztéseken esett át az idei évben kiállított autó. Már az is örömteli hír, hogy kuplungot és egy kézi váltót látni a belső térben, ugyanis a Godzilla féle összkerékhajtás rendszerrel felhagyva egy ízig vérig D1 kompatibilis autót próbálnak faragni. Az igen komplex ATESSA-ETS rendszert egyszerűen kihajították és egy NISMO GT R34-es önzáró difit építettek az autó alá. Természetesen semmi felesleges kiegészítőt nem hagytak az autóban, így a nagy melegben megfőhetünk benne és az egyébként rendkívül impozáns belsőteret is keményen átszabták. A motortérben egy 3.8 literes V6 twin-turbós erőforrás dolgozik majd azon, hogy a 20"-os 285/35-ös gumikra megfelelő hatást gyakoroljon.
Azért az erőátvitel nem gyenge, de nem szétverhetetlen.
Én nekem tetszik az LC , csak néha fogom használni, ha az ember nem ész nélkül használja és figyeli a váltóhőmérsékletet akkor nem fog szétesni a váltó pontosabban az egyes fokozatot gyalulja le.
Amiban van egy tag akinek a 125. rajtolásnál darálta le az egyest, kb 650Le-s volt és slick direkt gyorsulásra készített gumik voltak fent neki.
Én inkább annak a híve vagyok hogy meg kell egy kicsit erősíteni a kocsit, hogy LC nélkül is jól menjen, szerintem sokáig fog jól működni, ha nem gyilkolom pl driftelek vele. Ezek is javíthatók csak még új tipus nincs elég tuning meg utángyártott alkatrész, meg elég tapasztalt szerelő hozzá, de idővel lesz hozzá minden olcsón és szerelő is lesz aki ért hozzá.
Nem tudom melyikkel vittek, az ezüsttel?
A futómű tényleg kemény, de kárpótolja az embert a stabilitás amit nyújt cserébe, és nem elviselhetetlen.
Ha nem defektmentes gumit rak fel az ember rá akkor lényegesen javul a komfort, ez a merev oldalfalú gumi nem sokat tud berugózni, viszont nem is szakad meg a vászon az oldalában egy gödörnél sem mivel nem tud összenyomódni, pedig a nyomás nagyon alacsony benne, csak 2 bar az előírt nyomás, az audimon 3 barral járok ugyanilyen peres gumival hogy ne kapjak defektet minden gödörnél.
Az enyémben még csak 250km van , majd mostanában kezdem csak el használni, ebben a fagyott taknyos időben nem mentem vele, most meg nincs rendszámom, de ha lesz akkor már elkezdek vele járni néha. Legyen bejáratva, hogy rátölthessem a cobb-ot , meg felrakom a kipuff-okat hogy legyen egy kis hangja.
bajzeg..:shock:
A képről nekem akkor is a Swift kéne.. az tuti gép lehet ha már 2 GT-R-el együtt fotózza valaki :D
Ez a fekete-antracit kombó begyere.
jaaa, azt hittem a tiéd :D Szomszéd autója nem kell, ha te tulajdonodban lett volna akkor a kérdésem az lett volna, hogy mit tud az a swift, hogy megtartottad a 2 gtr mellé :D "játszó autó"-nak :D:D
- Mi a különbség a 2 között? mert az egyiken fekete felni van a másikon ezüst.. a fekete felnis gépnek a lámpája is fekete, a másiknak ezüst? Ezek az extrákat jelzik bennük vagy mifene? Mert itt nemmessze tőlünk szentendrén (ma is láttam) egy full fekete, fekete felni, fekete lámpa verzió rohangál fel s alá. (??)
Az tényleg nagyon szép, tudom ugyanaz a másik is de ez valahogy szebb, meg a belseje is jól néz ki a világos űlésekkel, bár az enyém fekete belsős és örülök neki mert a sok világos belsős autóm után ez legalább nem olyan kényes, majd lemosom azt is csinálok róla képeket mondjuk a pirossal együtt.
A lámpába nincs különbség, az csak attól látzsik esetleg különbözőnek hogy máshogy kapja a fényt.
Mind a 2 premium ugyanaz a felszereltség, csak az ezüst felnis azon van a téli csomag a 4 évszakos dunlop-al, a sötétszürke felnisen meg a potenza nyári van, ennyi a különbség a 2 között.
Mind a 2-őn kicseréltem európaira az első oldallámpát, így sokkal jobban mutat mint a sárgával.
Nincs elég hely mind a 4-nek egyszerre, meg ugye ott áll a stift, de majd megpróbálom ha egy kicsit jobb idő lesz, a 2 feketét sikerült most lemosni, a másik 2 -őt még nem bár a piros tiszta csak belepte egy kis por, az enyém meg még soha nem volt lemosva, pedig mentem vele esőben és nem látszik rajta, annyira kosztűrő ez a titanium szürke.
autók kulcsait hogy kezeled? :D
Zsán, hozza a GT-R kulcsát... - Na de melyikét uram?
Boccs, de bele se tudok gondolni, hogy 1 darab GT-R itt álljon a kertben, nem hogy 4.. :D
Sajnos én is rosszul vagyok tőle, nem lett volna szabad ennyit betárazni, azt gondoltam hogy ennél egy kicsit nagyobb a kereslet rá, de hát válság van nem vesznek semmit, nem csak ezeket mást sem, csak az ezüst olyan gyorsan elment ezért gondoltam hogy másokat is érdekel és meg tudják fizetni rajtam kívül, de hát nem.
Talán majd tavasszal elviszik őket, lassan feladok hírdetést az ujságokba mert ezt a hasnyálat nem mindenki nézi, sokan még mindig az újságot lapozgatják.
sorry, de nagyon sajnállak, hogy 4 darab GT-R-t kell nézegetned a kertedben, és az a gondod, hogy hogy állítsd le őket. Ennél nagyobb bajod az életben ne legyen :D
Nem egyenlőre, minden üzlet behalt, egyenlőre csak vegetálás megy, a lényeg hogy van mit enni meg van gtr.
2 fér el a garázsban és 2 előtte a tető alatt.
Az a8-amat ki kellett rakni a hidegbe, mindig garázsban állt, de a gtr-t mégsem rakhatom ki, amióta kint áll az a8 meghalt a kulcs nélküli vezérlője és a navi meghajtója.