Nagyon szép. Ha lenne fasza autóm én is mutogatnám:)
Printable View
hát ez nem épp tuning de nagyon laza:D
http://duen.hu/kepek/foto/081214_wem...8_max1_144.jpg
Nem vagyok a felni-csíkok híve, de a fekete felnis EVO nagyot üt! Király!
http://www.myevo.com/E6_ZeroF3.jpg
Egyre inkább tetszik a "Zero Fighter" ;)
Botrányosan jól sikerült IX-es építés.
http://www.vadriven.com/forums/showthread.php?t=231093
hat ez az... es menyibe kerulhetett...
Tényleg Robi, szerinted mennyibe? 40k?
hat talan akorul , En ugy gondolom , hogy azert ha van egy ilyen nagy epites, akkor azert lehet am uzletelni ..
Azert ez nem kis reklam nekik, plusz biztos munka egy jo par hetig :)
Szoval lehet hogy igazabol ez meg haladja a 40e ertek rendet, de szerintem nem kerul tobbe mint 22-30 e.
De ez csak az en sejtesem. Nem tudok errol a dologrol semmit. Egy buko csovezes KB. olyan 3 ezer . Szoval onnan nem tudom mi lehet a fent marado 22 e :)
Csak egy talalgatas. Mind a mellet itt mar sok szponzori dolog is bejon szoval sok az ingyen alkatresz. /reklam miatt/
Robi
Egy hülye kérdésem lenne a tetőt azt mért vágták le?
Nekem is lenne egy hülye kérdésem! Ha olyan spec, mit keres rajta yokohama??
Nem szar! De ez semi slick!
Messze nem a legjobb tapadást biztosítja!!
Például nálunk úgy veszem észre, annak van ilyen gumija akinek nincs pénze michelinre, pirellire, stb.
És ez a gumi "kicsit" olyan mint a 4évszakos! Használható utcán is, vizes is meg nem is, általában közepes keménységű, tehát kopik is meg nem is!
Én ezekre gondoltam!
És ahogy elnéztem az autóról készült képeket, nekem ez a része kakukktojásnak tünt! Ennyi!
Nagyon bejövős ez a X-es
Szerintem a képek alapján mindent lehet mondani csak azt nem, hogy nem fért volna bele a keretbe akármilyen drága gumi, ezek alapján arra gondolok, hogy talán nem véletlen a választás!
Nem tudom pontosan, hogy mire épült a kocsi, de ha például Time Attack-re, akkor nem is lehet rajta más, mint semi slick, ha jól tudom.
99 % a Time Attack versenyeknel kotelezo a DOT elfogadott gumi. Maskeppen az utca legalis.
A Yokohama es a Toyo csinalja a legjobbakat erre a celra.
A ket slager a A048 vagy a R888.
Az utcai kategoriaban pedig kotelezo vagy 140 utoq szintnel magasabb gumival menni.
nem, az az auto minimum Tuner class - vagy leginkabb unlimited.
Teljesen mindegy milyen kategoriaban indulsz a DOT /utcai / gumi kotelezo. Szoval nem lehet teszt gumi valamilyen gyartol vagy olyan gumi amit mas nem tud beszerezni.
A ki kotesek nagyon hosszuak. KB 5 oldal lenne.
En mivel hogy futomu modositasom vam /KW V3/ ma azonnal a tuner classban megyek . Illetve ha a gumid mar a 140-es utoq alatt van mar kint is vagy az utcai osztalybol.
nagyon szigoruak a szabalyok.
Bocsi elirtam UTQG osztaly.
Ez egy osztaly besorolas , hogy segitsen a vasarlonak valasztani a vasarlasnal.
Hogy hogyan?
Elmeletileg, milyen gyorsan kopik, milyen a tapadasa, milyen a ho ellen allasa.
Minnel kissebb a UTQG szam annal , jobban tapad a gumi as jobb a ho ellenallasa, de gyorsabban kopik.
Szamos kulonbozo osztalya van kikopirozok egy nehanyat, ezekbol all ossze a vegso besorolas.
tapadas:
Traction
GradesAsphalt
g forceConcrete
g forceAA Above 0.54 0.41 A Above 0.47 0.35 B Above 0.38 0.26 C Less Than 0.38 0.26
ho ellen allas:
Temperature
GradesSpeeds
in mphA Over 115 B Between 100 to 115 C Between 85 to 100
Ez igen. Ez EVO .100 pontos a kocsi.
ausztralia?
huu ez nagyon szép ! GSR III ?
Evo VI,csak nem TME.450 loero,de reszleteket nem tudok rola
amugy azsiai orszag :)
azt mondta ha hazahozza,talan mehetek vele egy kort :D
Gyönyörű!!!
Ez iszonyat durva.
De megkérdőjelezem,hogy evoról van szó.Max evo III lehet.
Ez a leggyorsabb evo!
Valami link lenne erről a kocsiról?