hát... én most fogtam padlót..
Remélem a tiéddel majd kinézel februárban az EVOklub találkozóra :D
- most meg ne kérdezd, hogy a 4 közül melyikkel..
Printable View
hát... én most fogtam padlót..
Remélem a tiéddel majd kinézel februárban az EVOklub találkozóra :D
- most meg ne kérdezd, hogy a 4 közül melyikkel..
Nem, most az jönn hogy februárban jönn még 4. Szóval melyikkel a 8-ból.:)Bocs, nem tudtam kihagyni.:p
Egyébként bátor vagy eladásra 3 ilyen nagy értékűt hozni. Mibe fáj egy ilyen most nálad?
Szep kinalat, de hihetetlen , hogy nem kellnek el, pedig ha Mo-n rendeli az ember meg sokat is kell varni ra.
Én is örülnék neki ha csak mondjuk 8 kerekem lenne már tavaszra, most pl külföldről kezdtek érdeklődni utánuk, lehet kiviszem németbe az összeset, hátha ott jobb a helyzet valamivel, jövő héten körülnézek mert viszem az enyémet forgalombahelyezni, van kint egy nissanos aki érdeklődött, hátha el tudná adni, mivel autója nincs, ha rendel valaki éveket kell rá várni, 1-et rendeltek nála még tavaly nyáron az is ősszel jön meg.
És ilyen árfolyamok mellett mindenképpen jobb ha kint adja el az ember.
Természetesen azok.
Európai még nincs is, ebben a hónapban kezdik gyártani, japánt meg nem érdemes hozni a jobbkormányossága miatt.
Aki nem az első 3 napon rendelte meg tavaly tavasszal vagy nyár elején amikor indult az értékesítés, az meg sem kapja idén, ha most rendeled akkor meg 2011 -re gyártják le, nevetséges.
Az usa verzió nem különbözik kívülröl semmiben csak a sárga meg piros oldallámpákban amit kicseréltem az összesen, belül is ugyanaz, a mértékegységeket át lehet állítani menüből kmh,celsius,L/100km, kpa- ra
A műszerfalon is kiírja ha akarjuk digitálisan a sebességet kmh-ban, csak az analóg órában látszik az mph-s skálázás de belül ott van kmh-ban is.
Ezek a módosítások amit az európain csináltak a nagyja csak marketing, vagy rontottak vagy csak minimális a változás, de majd élőben meglátjuk ha itt lesz egy olyan.
A navi HDD-s, az európaiban is az lesz, de csak ősztöl addig nincs is navi meg bluetooth az európaiban, a vinyó sima laptop vinyó 30gb toshiba, kóddal van védve, de kint már kikódolták és lehet akár nagyobbat is berakni, meg a térkép partíciót átvenni máshonnan, ha lesz európai térkép vagy veszünk egy vinyót amin előre van telepítve vagy fel lehet tölteni rá consult3-mal.
Kár, hogy nem találkoztunk korábban. Én az elsők között akartam rendelni, de a Gablininél olyan fokú "hozzánemértéssel" találkoztam, hogy elrettentett a vásárlástól. Tulajdonképpen csak az árat és a szállítási határidőt nem tudták megmondani!!! :confused: Én többet tudtam az autóról, mint az értékesítő! És ez itthon a kiemelt és kizárólagos GT-R értékesítési pont! Ez tényleg nevetséges!
Mondjuk még nem tettem le róla teljesen, mert az EVO is csak most érkezik meg és ha nem váltja be a hozzá fűzött reményeket, akkor csere. Annál is inkább, mert a válság miatt a többi nagyágyú nem fog megszületni (NSX) és lehet, hogy a megfizethető szuperautók között a GT-R lesz az utolsó hírmondó!
Ja, egyet kérdeznék még: A rádió működik rendesen? A frekvenciákra gondolok.
http://totalcar.hu/magazin/hirek/?ma....02.03.&375587
Erdekes, vagyis ugy volt idaig, hogy nem lesz nagy kulonbseg a sima ill. a SpecV kozott.
Ezt a willall olajat egy ausztrál csóka kimondottan ehhez az autóhoz fejlesztette ki.
Sz ezüst tulaja szerint nagyon jó anyag, a gyàri olaj meg szar nem védi eléggé a váltót, lehet választani hogy az ember veszi a drága gyári olajat amivel Nagy igénybevételnél meghal a váltó előbb utóbb, vagy veszi ezt ami sokkal jobban védi a váltót és emellett sokkal de sokkal csendesebb lesz és lemond az amúgy sem sokat érő gyári garanciáról de nagyobb valószinüséggel nem is lesz szükség rá.
Amúgy ez az olaj drágább mint a gyári és ritkábban kell cserélni versenykörülmények között.
Majd az idő eldönti hogy hosszútávon milyen lesz
Rendesen felcseszték az agyam a Totalcar-on. :twisted:
Megkérdeztem a Nissant ,eddig 10 alatt rendelték meg a GTR-t és valószínű hogy a 2008-as megrendeléseket egyszerre kapják meg a tulajok 2010 első negyedévébe.
Egy hét múlva ígértek választ arra hogy aki 2008-ba rendelte meg magának,az most az eredeti autót kapja LC-vel, vagy az újabb kivitelt LC nélkül.
Engem különösen érdekel melyiket,mert ha már előrendeltem és előleget fizettem azt adják amit akkor rendeltem-amit állítólag gyártási listára tettek azonnal-/A rendelés után még a bőrkárpiton se lehetett változtatni,nehogy most kitalálják hogy nem lesz LC benne ! /
Ha mégse LC-set kapnék erősen elgondolkodnék hogy a foglalot milyen eszközökkel hajtsam vissza és inkább megveszem azt a feketét egy kis alkuval...
Lc ügyben úgy áll a dolog hogy mégsem kiveszik hanem módosították a progit és lejjebb vették a fordulatot 4500-ról 3000-re és már fel is töltötték több ami autóra kint és jól működik a dolog, mivel kevésbé pörög ki a kerék és megy bekapcsolt vdc mellett is időben tudja azt amit a régi Lc-vel.
Ma volt itt az egyik feketére valaki remélem megveszi
az ezüst-ösnek a haverja. Jövő héten kiderül a dolog.
Az enyémet viszem ki németbe forgalombahelyezni, és ot egy nissanos érdeklődött utánuk, lehet kiviszem az összeset egyenként ha addig nem mennek el, mert kint én vagyok a legolcsóbb és még így is 2M-al többet kapnék érte mint itthon, mind1 tanulságot levontam ebben a gazd helyzetben nem szabad ide behozni semmit, ha a dollár árf-ot nézem akkor több M-ós bukta mindegyik, de az enyémenk azért örülök.
Az ezüstön most lett váltóolaj cserélve willall -ra és nagyon jó lett a tulaj szerint azt mondta hogy ilyen jó olajat még nem látott, csendes lett nagyon jó lett tőle.
Én soha nem tudnék éveket várni egy autóra sem, addigra az enyém már 1,5 éves lesz ha nem fogják még tovább tologatni az időpontokat, az amiknál is ezt csinálták hogy volt aki februárban megrendelte és csak év végén kapta meg, inkább eladta a dealer pl nekem 20e-vel többért és aki rendelte az meg vár szépen, rengeteg reklamáció volt a rendelések körül kint ilyen gusztustalanok még soha nem voltak a nissan kereskedők egy tipusnál se, de ennyire nem is akartak az emebrek egy tipust se eddig.
valaki magára ismer? :D
http://kepfeltoltes.hu/thumb/090208/...toltes.hu_.jpg
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
nagyon nézegette az EVO-t, mi meg a GTR-t :)
Nagyon szép színe van!
Amúgy van az a fekete is amiről te beszélsz, de van egy rendes Magyar rendszámos fekete is. Utóbbi itt szokott járkálni az utcánkban szóval az valahol a Pismányban lakik
Azert jo lenne ha itthon kelnenek el a masinak:rolleyes:...
A magyar rendszámost még soha nem láttam.
Imádom ezt a színt, sajnos 1 éves szín volt, csak kevés készült belőle, néha szürke néha arany, vagy egy kicsit barnás attól függ hogy kapja a fényt.
És ez az egy ami még nem volt soha lemosva, és alig látszik rajta, pedig amikor hazahoztam akkor is szakadt az eső.
Már csak a képeket is érdemes megnézegetni ha valaki nem értené.
http://www.autobild.de/artikel/fuenf...-r_839272.html
Remélem nem volt még..
itt már volt storker? :)