Az új imprezával is vannak ilyen gondok?
Printable View
Elég szarul néz ki.
Mi történt vele, anyaghiba?
Hát ez elfáradt 1 picit! X mitsu mocik nem hullanak nálatok? gondolom futkos 1 jópár már húzgálva.
meg nem. az egyik srac 30 psi -vel futota vegig a 08 szezont es meg is nyerte ...
Tobb mint 400 kerek loerovel. Teljesen gyari motorral. csak a turbo volt mas es afel csavarozhato dolgok. PL intercooler.
Gyari valto stb.
Szoval a 4B11T jol nezki egyenlore. Most mar huvelyezik is az idei szezonra , gyorsulasra :)
Ma lesz kész a Subarum elméletileg, nagyon be vagyok sózva.
Coshworth dugó, APS turbo,stb. ű
De várom már.
Nem EcuteK mert nem tetszik szubin ahogy megírják itthon(evo-hoz jobban sikerül nekik).
Motekhez csöves vagyok most, és szerintem tökre fölösleges utcára.
Igyhát marad a parasztba átíras, a cimborám aki írt egy- két ultra kocsi elektronikát sikeresen, ő most már tud írni szubit evot tök ügyesen.
A srác aki írja 8 éve irkál már, tehát van rutin ,és ért a kocsikhoz is nem kicsit!
225le TT motor mérve lett 278Le és elmentem vele minimum 15000 km 90% verseny használat es ment! Evo 7 est írt az is lett 380 le ,evo 9 az is lett 400le az E55 530 lett(és nincs hiba ).
Én bízom benne. De majd kiderűl ha beborúl.
Vissza térve azért elejéhez egész hétvégén járatni fogom füligérő szájjal!
Megyek minden hova vele tuti.
1000km pianóban aztán olajcsere aztán elkezdünk írkálni!
Itthon van már a bubu!
Minden úgy ahogy kell, motor kussban ,mint a svájci óra úgy jár,semmi füst ,semmi szag.
Hibátlan az eddigi 150km en:).Remélem így is lesz a következő 100000km-en!
Láttam ott egy EVO6 ot :) nem rossz.
Gyuri nyugi:), kedden már tuti benne az 1000km ,és már progizzuk is, aztán mehet a móka.
Egy euroring bemelegítésnek????
Kapni fogsz!:)
ez-az Fater!!! :-D
de jó neked, nagyon örülök, hogy összeállt a géped- drukkolok a programhoz is!!
Sajnos arra még várhatsz, mire az enyém vissza kapja a szívét. Két hét mire itt vannak az alkatrészek, majd építés, majd vissza a Kspeedbe, motor be, egy két szir-szar megszerel, majd bejárat, majd progizás. Szerintem mától fogva egy bő hónap mire először megsimogatja a seggem a megnövekedett nyomaték.
De addig ha nem nagy kérés szívesen megnézném élőben a kis bubudat !! :-D
Az APS turbincs mit tud??
Tegnap 430 km mentem :)
Keddre megyek tuti progizni.
APS turbó nem tudom mit tud valójában, mert 3000 ig forgatom, max 2 cm gázzal.
http://www.airpowersystems.com/wrx/aps_turbo.htm
800 km eddig.
Tök fárasztó lassan menni!
Fogyasztás 10.4L hibátlan!
A s2-vel volt, hogy egy nap kétszer is lementem Szegedre, három nap alatt belepakoltam 1300km-t. Nekem azt mondták, hogy változó terhelésen és ford.szám tartományban kell járatni, tehát az nem jó, ha megyek mondjuk 200km-t 120-al folyamatosan. Kilométerenként gyorsítgattam, tartottam a tempót, lassítgattam... lepetéztem már a végére. Mikor felprogizták utána is mondták, hogy azért 3000km-ig ne nyélgázon használjam.
Nekem az S4 volt új bejáratos,kb 50 km-t bírtam lassan gurulgászni,utána kicsit muszáj volt elengedni:rolleyes:
:D
igen, ez nagyon fontos, hogy ne egy fordulaton menjen. Igazából kis pedál állással kéne folyamatosan 1500-3000 rpm körül fel le nyomatni az első 500 km-en majd 1500-4000 rpm 1500 kilóméterig, majd nagyobb gázokkal de még mindig ésszel lehet kicsit néha bele kóstolni az 5k körüli rpm tartományba. De ki bírja ezt ki??