http://evoklub.hu/forum/showthread.php?t=715&page=2
ide plíííz
Printable View
szerintem stock turbo 2.3 e85 azért nem árt egy 1000 injektor. és ha már E85 szerintem is tisztán azzal + 1 program 95 benzinre ha gond van !
Fapuma : kiváncsi leszek mennyit mész majd el 1 tankkal utcán normálisan használva !
HUNevo nagyon titokzatos :) Jó nyilván a gyujtás meg benzin térképedet ne posztold de h hány % van nyitva az injektor talán még nem akkora titok !
Amcsiknál van sok tapasztalat E85 el, olyan ~460whp körül kezdenek át állni a dupla walbrora.
No, világnézeti kérdések lezárva, szóljon az E85-ről a topic! UFF :)
Találkoztam ma a Gyurival és mondta, hogy megint mi megy itt. Szerintem hülyén reagálta le a dolgokat ugyanis fogalma sincs, hogy mennyin megy az injektora!
És még valami: én sem tudom, hogy mennyin megy az injektora ugyanis 470 Le-nél 1000-es injektorok mellett nem is érdekel senkit. A Gems-ben nincs log, hogy átnézzem ha érdekelne de nem érdekel. A Gems live adatokon programozáskor azt próbálom lesni ami fontosabb.
Miki mi a kérdés?
A gyuri injektora mennyin megy?
Az jelenleg egy 470 LE-s autó, akkor mit érnél az adattal? (a tieden kisebb turbo lesz)
A gyuri autója amikor 420 lóerős volt mennyin ment az 1000-es injektora?
Na ezzel érnél valamit, mert csak meg kéne szoroznod 1.3-al, de azt se tudom!
Elég lesz-e az új konfigodhoz E85-el az 1000-es injektor? Igen elég lesz bőven!
Nincs más akitől meg tudod kérdezni csak egy informatikus?
Nincs válasz...
Csak arra irányult a kérdésem, hogy az én autómon a IX-es turbóval elég-e az E85-höz az 1000-es injector? Ennyi!
Tényleg nem lehet ezt kiszámolni?
Elvileg minden adat megvan hozzá. Hengerürtartalom, turbonyomás, max ford., levegő-üzemanyag arány ebből elvileg ki lehet számolni, hogy mennyi üzemanyag kell neki.
Gyuri ezek neked szoktak menni.
Mégis csaqk informatikus kell ide;)
Pedig simán lehet neked E85-ös konfigod. Az M800 tud két külön programot(map switch). Az egyik lehet E85 a másik benzin. Az az egyetlen szépséghibája a dolognak, hogy öregek az üzemanyagellátásod komponensei, amiből esetleg baj lehet az alkohol miatt, és nem olyan baj, mint amikor beülsz piásan vezetni :D
Már az is valami, hogy az Agip kutakon van, meg Aviánál is, épp azt nézegettem, hogy hol tudok tankolni egyáltalán?
Ezzel a kevergetéssel nem nagyon szarakodnék, tehát vagy benya, vagy 100% E85. És mivel a Motec tényleg tud két programot, már csak az kell, hogy hogyan megy az átállás, egyikről a másikra. Meg hogy hogy bírják a 2000-ben gyártott tömítések, csövek az alkoholt :p