Nem is akartam végleg kiszállni, de valóban nem is lehetne. Csak inkább az itthoni munkákat nem vállalom, régen sem kellett volna de ebbe most inkább ne is menjünk bele. . . Tudod mikor külföldre úgy tudok autót építeni hogy a kipufogócsonk többe kerül mint amit az itthoni evo tulajok éves "tuning költségvetése" az más liga, és még csak nem is ezzel van a fő baj. Azzal van a baj hogy elmégy egy Daewo Tico szakszervizbe és megnézed a kifüggesztett rezsi óra díjat, majd ennek a felét megpróbálod kifizettetni az itthoni evo tulajjal , úgy hogy a felét számolod azoknak az óráknak amit reszelgetéssel töltöttél akkor csak a nézés van, vagy mikor elmondom hogy a Rallycross Vb-n egy motor ami 608 lóerő, 920 Nm 40 millió Ft !!!, és 4 verseny után, ami kb. 300 versenykilométer a tesztekkel együtt, vissza kellett vigyem Franciaországba revízióra ami majdnem 8 millió Ft ! volt, majd a második futamon hengerfejes lett még én vagyok a hülye. Ezzel szemben itthon megépítettem egy evo 9-et ami 660 lóerő volt, 820 Nm-el, 5,7 alatt tudta a 100-200-at, és mindenki azon csámcsogott mikor fog szétesni, biztos nem annyi lóerő, stb. Hogy mikor fog szétesni b+ ? Amennyibe került az is csoda hogy lejött a padról
,tessék utánam csinálni az ész osztás helyett. Majd keress rá hogy mennyi autó tudja a 100-200-at 5,7 alatt a világon ha lesz kedved, csodálkozni fogsz.
Nyilván utólag könnyű okosnak lennem nekem is, de az a helyzet ez az ország nincs készen az ilyen tuningra sem a tuner fronton, sem a tulaj fronton, természetesen a tuner alatt a pár évvel ezelőtti önmagamat is értem, egyszerűen hülye voltam hozzá hogy ezt lássam akkor ez a kőkemény igazság.