[ame]http://www.youtube.com/watch?v=Nu-rSnhTiAI&feature=related[/ame]
[ame]http://www.youtube.com/watch?v=Nu-rSnhTiAI&feature=related[/ame]
Utoljára szerkesztette: carkillerz; 2012. 01. 03. 18:20-kor
kerekek, ajtók és tükrök száma. mi hasonlít még?
Utoljára szerkesztette: jordan6; 2012. 01. 04. 09:35-kor
Átálltam végül az erő sötét akarom mondani kék oldalára,a kedden vásároltunk egy wrx sti sedan-t,remélem ezért nem jár automatikus törlés a fórumból![]()
K---va jósokféle géppel volt már dolgom(ilyen kategóriával eddig nem,szóval ezért is nagyon új még ez),de amit tud az teljesen más világ,valami hihetetlen módon lehet vele kanyarodni. Azt is látom,hogy nagyon sokat kell még fejlődnöm hozzá,nagyon sok mindent meg kell még szoknom, először is a váltót,még mindig sikerül néha olyanokat váltani,hogy utánna pofán ba***ám magam,bár még eddig ~600km-t mentem vele abból is 230 autópálya volt
Ugyanolyan mint ami itt az utolsó képen van,teljesen gyári. Az idei évben marad is az, ezt a tanuló/összeszokási időszaknak szánom, jövőre szeretnék vele már elnézni pályanapokra, a képességeinek határát nem közúton szeretném feszegetni. Viszont ahhoz ,ahogy olvastam és mondták többen is meg kell erősíteni a motort,a dugattyú a gyenge pontja a motornak.
Egyébként ha nem tudná azt amit,körbe röhögném főleg a betlér minősége miatt.A tetőkárpit,az egy szerszámmal kiöntött ajtó "kárpitok",kalaptartó, a hülye japán berögződések,hogy nem képesek pl 4 kétállású kapcsolót betenni az ablakemelőkhöz,csak a vezető oldalira,de a legjobbat a hátsó üléssor döntéséhez tartozó "gombon" röhögtem...NA EZEKET rögtön elfelejtem,ahogy beindítom és elindulok veleAmúgy arra számítottam,és féltem is tőle,hogy nagyo szar lesz visszaülni a PUG-ba,de kifejezetten jó volt,mivel teljesen az ellenkezője a Subarunak
Fogok neki topicot csinálni ,de még nem volt időm képet csinálni róla,ill. nem volt időm lemosni a bogárgyűjteményt az elejéről![]()
Csináltunk már ilyen friss darabot!
![]()
www.nieszmotorsport.hu
06 30 9 715 133
az enyém is 4-essel kezdődik csak eggyel nagyobb a lépték![]()
Jelenleg 1 olvasó nézi ezt a témát. (0 tag, és 1 vendég)