www.nieszmotorsport.hu
06 30 9 715 133
A kuplung számomra nem divat, hanem része a vezetésnek. Nekem annyival több egy manuális váltós kocsit vezetni.
Ez olyan mint otthon a szimulátor. Te automatával mész - vagy inkább szereted csapni neki a váltót..
Én imádok váltani - kuplungolni - minden.
Ha majd a GTR 2018-as modelljébe egy neurointerfészt raknak és még kormányozni se kell, csak arra gondolni, hogy merre menjen, akkor az lesz majd a még jobb? Szerintem nem - bár biztos, hogy gyorsabb lesz.
Ez olyan mint egy légcsavaros műrepülőgéppel menni, vagy be ülni egy utasszállítóba...
Kell egy jó program
Igazad van ilyen a tizes váltója is amit volt szerencsém jó sokat vezetni és persze Ati mellett a gtr-ben is csücsültem már párszor, és így sem a kedvencem gondolkodós az egész nem olyan direkt mint egy "sima" váltó nekem.
Valószínűleg a baj velem vanmegint régi módi vagyok tudom, de imádom érezni csúsztatni ha kell odarúgni hogy elrakja magát a vas robotok nélkül azonnal nem 1 sec múlva és ne írjon ki öt perc múlva valamit azt letilt.
De a GTR a világ egyik legjobb autója akkor is.
"3 pedal ever"
Az nagyon idegesítő amikor letilt az AWD clutch overheat felirat kiséretében.
Nemsokára meglesz az ellenszer és ki lehet kapcsolni ezt belőle, mert valójában nem melegszik semmi túl csak egy védelem a programban hogy bizonyos idejű hátsó kerékkipörgés után beteszi ezt és kb fél percig nincs erő, aztán meg eltűnik mintha nem is lett volna.
Azért kikapcsolt VDC-vel ez is eldobja magát, nem avatkozik be semmi csak az összkerék van.
Ettől még a váltóra nem lehet kuplungot(pedált) tenni.
GT-R-rel pályázóknak: van rá 18-as kerék, videó itt:
Speedline 2120, a könnyű motorsportos verzió. Fehér szín. (Speedline Turini, rally autókon van ilyen, meg szerintem nekkem is az Evon, csak ezek 10x18-asok ill. 11x18") Eredetileg Aston Martinokra csinálták, de nem fogy, egész olcsón árulják. Előre nyomtávszélesítővel megy fel! 10,8 kg/felni.
Ha valakit érdekel, szóljon!
Zsír. De már vettem TSW nurburgring-et 19"x10.5" méretben ET27 elöl hátul.
11kg darabja, már csak gumi kéne rá nagyobb mennyiség.
Szerintem jobb a 19 mert nagyobb átmérő illetve azonos átmérő mellett alacsonyabb az oldalfal, talán stabilabb vele meg nagyobb hely van a fékeknél.
Dragra jó a 18-as.
Ha olcsó akkor lehet vennék kettőt hátra drag gumihoz 11 szélest.
Utoljára szerkesztette: gtr; 2012. 10. 25. 00:54-kor
van benne kakaó
![]()
Jelenleg 1 olvasó nézi ezt a témát. (0 tag, és 1 vendég)