A gtr sem jön már Európába ez sem... Eu köszönjük nektek
Jól néz ki, bár a hátsó 3 kipufogó kicsit "erős" szerintem egy 1,6-os 3 hengerestől....
Szerintem jelentős a 184kg-os többlet súly a Yarishoz képest.
Yaris GR - WTAC 2022 - CLUBSPRINT kategória
Who would have thought that a 1.6L 3 cylinder could have lapped Sydney Motorsport Park GP Circuit with an astonishing 1.36.8!
It still features the standard engine with only upgraded valve springs and retainers, making 277kw at the wheels.
3rd: Trent Grubel, DC Jap Automotive, Subaru WRX STi – 1.36.0
2nd: Idin Ahangar, GotItRex, Subaru WRX STi – 1.35.2
WINNER: Jamal Assaad, Team ESR Performance, Mitsubishi Evo VI – 1.33.7*
5. helyen végeztek (38 induló volt a kategóriában), komoly eredmény a sok EVO-STi között.
Pedig jól néz ki a Corolla GR, és simán lett volna akkora piaca mint a Yaris-nak, ha nem nagyobb a használhatósága és a mérete okán.
Sajnos ide már semmi nem jön a Li-ion-t leszámítva.
Kénytelenek leszünk majd konténerbe megvenni 10-15 év múlva, és FRT-n rendszám nélkül tolni neki.Formalomba helyezni konkrétan esélytelen lesz, hacsak át nem hackeli valaki 1.8 hybriddé papíron...
Mániákus súlycsökkentés (-200kg) - MoTeC ecu - Syvecs hajtásvezérlő - gyári turbó 2,2bar - versenybenzin - már-már lehetetlen teljesítmény.... 438LE....
Érdekes a lista:
https://fastestlaps.com/tracks/tsukuba
https://totalcar.hu/magazin/hirek/20...l-akio-toyoda/
Ez mennyire korrekt hozzá állás ha valóban ez az ok, és miért ne lenne ez.
"Döntését azzal indokolta, hogy ő olyan régivágású autós ember, aki nem alkalmas maradéktalanul arra, hogy átvezesse a vállalatot egy olyan új korszakba, ahol az már mobilitási szolgáltatóként fog működni."
Ez a jövőben szállóige lesz.
R.I.P. Automotive...![]()
Valamiért a gépem minden böngészőn is tiltja az oldalt, nem tudok belépni sajnos.....
Most a gyerek gépét kértem kölcsön, hogy tudjak válaszolni (telefonon be tudok lépni, ott láttam, hogy írtál).
Az autó nem jött még meg, csúszik a gyártás..... december elején került gyártásba, jelenleg hajózik japánból hazafelé. Február 20.-ra van visszaigazolva az érkezése a helyi elosztóba, március közepére jó lenne átvenni. Nagyon nagyon várom, remélem nem fog csalódást okozni.
Időközben újra rendelhetővé vált a GR csak jelentősen megemelték az árát, én ennyiért biztos, hogy nem vettem volna meg.
https://toyotaemilfrey.hu/download/58/gr-yaris-arlista
Van magyar GR Klub???
A kintit olvasom (amennyire tudom), látom a kocsi minden előnyét, hátrányát (szép lassan azok is sorra kiderülnek sajnos). Sok mindent teljesen másképp látok, mint a kinti tulajok, de nem vagyunk egyformák. Néhány butaság már megfogalmazódott a fejemben, persze nagyon nehéz lesz úgy hozzányúlni, hogy a garancia is megmaradjon.....
Utoljára szerkesztette: MES-Racing; 2023. 02. 05. 17:51-kor
Néhány video:
Remélem a Te áradat tudják tartani, mert hallani mostanában olyasmit hogy a rendelt ajánlat és a megérkezéskor ajánlat nagyon nincsenek köszönő viszonyban.
Ha jól szerződtél anno jók az esélyek, de azért ez benne van a levegőben.
Szólj ha megjött, és a gépeden töröld az összes cooke-t meg előzményeket meg minden szart és akkor jó eséllyel újra be tudsz lépni.
A tapasztalataidra kíváncsi vagyok.
Mit lehet tudni a kiderülő gyengéiről? Az osztóműben lévő karbon lamellákról mondta egy japán oldal, hogy kérdéses meddig fogják bírni?
Én is tisztelem az öreget, hogy be merte húzni.
A lemondása meg olyan japános.
Aztán valamelyik reggel erre ébredek.
https://totalcar.hu/magazin/technika...i-mogotte-van/
Már kezdtem igazat adni ennek a fotelfirkásznak, de végén kidobta az agyam a biztosítékot.
A Toyota, aki több mint 20 éve gyárt hybrid hajtást. Már akkor meg tudott tenni annyi métert belső égésű motor nélkül néhány típusuk ami elég lett volna a zöld rendszámhoz, amikor a friccek azon agyaltak hogy kúrják át a világot a TéDéIvel.
Le lenne maradva villanyosítás terén...
Marcika inkább kommentelj, cikket ne írj, az legalább vicces.
Jelenleg 1 olvasó nézi ezt a témát. (0 tag, és 1 vendég)