Sziasztok,
van egy videm ahogy nyomulok a ringen, szívesen megosztanám, de fogalmam sincs hogy tudom ide feltölteni.
2 és fél perces és 6.1 Mbyte a mérete, wmv file.
üdv,
Gyuri
Sziasztok,
van egy videm ahogy nyomulok a ringen, szívesen megosztanám, de fogalmam sincs hogy tudom ide feltölteni.
2 és fél perces és 6.1 Mbyte a mérete, wmv file.
üdv,
Gyuri
ÍME a video! (5,87 MB)
Szerintem nagyon király, 1-2 hely van ahol lehet gyorsulni, de az autó iszonyat jól fordul, látszik hogy a gumi nagyon fog, és ahhoz képest hogy mennyit mentél a ringen, le a kalappal!!!
Köszönöm a bátorító szavakat, tényleg első alkalommal mentem a ringen és ez a kör kb a 5.-6. lehetettt, aztán átadtam a kocsit a havernak. Yokohama A006-os rallyslickel mentem 2 bár nyomáson, de használtat vettem így kb fél kopottak lehettek. Voltak nálunk újak is de azt a haver vette ezért én nem mentem vele, ő viszont rosszabbat ment a zsíj új gumikkal - neki fura volt hogy nincs fék szervó meg ilyenek.
A kocsiban van még tartalék, ha többet tudnék a ringen körözni biztos menne az idő is lejjebb. Szerintem 2:07-re le lehetne menni ha nem én vezetem :-))) (pl 2-es kanyar el van szarva, a sikán sem az igazi, Alesi kanyarba nagyobb tempóval is érkezhettem volna, illetve a célegyenes ráfordító is rossz)
De nekem elég annyi hogy a márkakupás Cliokat megrajzoltam, nem is kicsit - amire ugye azt mondták hogy "utcai" autóval nem fog menni.
Mikey valamikor üljünk már le dumcsizni a clio kupáról lenne egy két kérdésem- és ugye neked nem kis rutinod van már.
Szépen mész! Nem kínzod a kocsit és a féktávjaid nagyon jók a többi pedig az első 50 kör után menni fog!
A kocsi brutálisan fordul illetve húz nincs billegés! Legközelebb csinálunk egy összehasonlító felvételt az ennyémmel hogy lássuk mennyit dob a futómű illetve a jó fék!
Nekem az Evo gyári fékkel 2 kőrt bír ki és a kanyarba leér a tükröm is...
Nem annyira értek hozzá de tényleg jol kented nyugodtan mentél és az idő egészjóóóMiki:
nekem is gyakran voltak fék problémáim, egészen addig hogy egyszer konkrétan megállás után füstölt mint állat, azt hittem ki fog gyulladni, össze vissza mentem a depónak kialakított parkolóban hogy valahogy lehűtsem (FRT kupa sorozat).
Na de hál istennek jött Miki mester és jól kifixáltuk :-)
Legutoljára még az euroringen volt probléma a nem azonos hűtés miatt az oldalak közt, de aztán a fék leírásnál említett moddal az is megoldódott.
Most a ringen akár hogy gyapáltam egyszerűen meg sem színeződött annyira jó volt a hűtés és 215-ről (cél egyenes vége) elég volt 110m-nél fékezni.
A futómű KW, alul felül lehet állítani - 2006-os fejlesztésű pálya szelepeléssel - nem is volt tökig behúzva és így sem billeg szinte egyáltalán.
Szívesen ültetném még a vasat (a gátlókban rengeteg tartalék van) , de a hátsó kerékdobot ki kéne flexelni mert már így is bele ér a gumi - lehet is hallani a hosszú gyors bal kanyarban (Alesi előtt) Pedig csak 210/650 r17-el megyek
Az időhöz gratula, nagyon erő a kocsi. Ugye a slick miatt eleve előnyben voltál a Cliokhoz képest, utcai gumival már keményebb lenne.
Azért gratula, bár szinte mindenhol van hiba, úgyhogy én úgy gondolom, hogy egy 2:05 sem lehetetlen.
Vida János
2 nap alatt adtam el az enyémet :Pttop:
szép kör
na nekem meg valami vezető suli kéne .. nem tudtok ilyet.. én is így akarok menni .. vagy jobban![]()
Hungaroring versenyző iskola:
www.racingsystem.hu
mellesleg itt tanítok...![]()
vagy csak vezetéstechnikai képzés a Hungarogingen
www.hungaroring.hu
Vida János
Én is tanitanék... Hogy lehet ennek utánakérdezni Jancsikavidajani:
üdvvidajani:
hogy van valami azt eddig is tudtam...az egész oldalt átolvastam és annyit tudok mint eddig hogy van valami...
konkrétabb info ?
jövőre lesz e? mikor lesz (hétvége, hét eleje közepe, vége)? ára ? stb stb
Jelenleg 1 olvasó nézi ezt a témát. (0 tag, és 1 vendég)