Na, leírom az eddigi történéseket, de még mindig nincs vége.
Szóval ugye úgy volt,h m1ek a mozaik utcába,ahol lett volna kapcsolat,de árban elég húzós lett volna... Találkoztam egy emberkével más ügyben 2 nappal a vizsga előtt és teljesen véletlenül kiderült,h Ő bizony tud műszakiztatni, meg az én ügyemben is tudna segíteni. Csak éppen Vácon. Nem baj, átkértem magam oda, írni kellett egy hivatalos levelet a mozaiknak,h ezért meg azért át akarok oda menni, 2900 Ft illetékbélyeg a levélre és már mehetett is. Sikerült egy hihetetlenül munkakerülő ügyintézőt kifogni, mind1, a lényeg,h 2 hét(!) alatt sikerült is megküldeni Vácnak a levelet,h mehetek. Újabb egy hónapot nyertem. Persze csak elviekben,mert a levélben az a dátum volt mikor kapta meg az ügyintéző a levelet, nem pedig az,h ő mikor küldte tovább. Ez is mind1 volt, csak már legyünk túl rajta - gondoltam. Ekkor kezdődtek a problémák,h az emberke, aki eddig állította,h biztosan el tudja intézni, elkezdett sumákolni, nem lehetett elérni, stb. A határidő meg már nagyon szorított. Úgyh ki kellett vmit találnom, elkezdtem megintcsak keresgélni, aztán eszembe jutott,h régen volt egy illető Vácon, aki tudott műszakiztatni okosba, fel is hívtam,h van-e neki vmi kapcsolata. Kiderült,h van,csak épp a szabadságát tölti, úgyh majd hétfőn beszéljünk. Ez most 10-én volt, a határidő meg 13-a... Kicsit necces volt a helyzet,de sok választásom nem maradt, hát hívtam hétfőn. Jó hírrel fogadott, visszajött az ember, mehet a dolog, menjek oda kedd reggel (tegnap). Ott is voltam reggel 8ra, ember is megjött lassan, elvitte a papírokat, türelmemet kérte. Egy óra elteltével megint odajött, meg 2 forma, ránéztek a kocsira, ismét el, persze, türelmet. Majd olyan fél11 felé megint visszajött és mondta,h nagyon sajnálja,de nem fog menni, megszigorították a dolgokat, ellenőrzik őket,stb. Fasza, vártam majdnem 3 órát a semmire.
Szóval itt tartunk most,a határidő holnap lejár,de kaptam még 2 hét haladékot,mivel nem jött meg a mitsutól időben az alkatrész... Úgyh marad az a variáció,h amiket kérnek (xenon, fólia, kipuff), azt vissza kell alakítani a vizsga idejére.