Erre vártam egy éve.
Na ez mindjárt átalakul valami Optimus hasonmássá.
Bububububububububuuuuu
http://www.youtube.com/watch?v=azglU...ature=youtu.be
Hogy miért nincs előnézet, ne kérdezd...
Tök jó egy ilyen autó már váltani sem kell, így már egy sima mezei majom is tudja vezetni nem kell még idomítani sem!!
www.nieszmotorsport.hu
06 30 9 715 133
Ezzel nem értek egyet.
Nekem nagy élmény vezetni a gtr-t mindig még ha nem is vagyok olyan profi sofőr mint ti.
De szép lassan fejlődök(elég lassan) a cél 2:10 alatti idő ami szerintem simán meglesz slick-el a hringen, 2sec-re vagyok tőle kopott toyokkal. Ha ezt elértem akkor 2:05 környéke a következő cél és fogok tanulni amennyit csak lehet, jövőre mindenképpen 2:10 alatti stabil idők a cél.
A drag egy baromság szerintem, de azért addig megyek még párszor amig nem lesz stabil 9-es időm, aztán hagyom a pumának a versengést, abban tényleg nem sok élvezet van hpgy megyünk 9-10sec-et előre egy zárt egyenes pályán 400m-t. A távoli jövőben a 2:05 körüli időkhöz se akarom az autó utcai használhatóságát érdemben csökkenteni, mert bár nem sokat megyek vele, de ebben épp ez a jó hogy utcán is használható relatív kényelemben meg komfort extrák mind jelen vannak, viszont pályán képes megközelíteni az épített, utcára alkalmatlan pályagépeket.
Szerintem az iminek az idén meglehet slick-el a 2:05 -ös idő.
Erről van szó ez az irány nem divat a kuplung már.......
De automatán versenyezni olyan mint klímával kb. moslék és kész, ettől függetlenül óriási élmény egy gtr minden tekintetben jó kocsi nagyon.
(nekem azért kéne belőle egy kézi váltós becsövezve)
Jelenleg 1 olvasó nézi ezt a témát. (0 tag, és 1 vendég)