17. oldal, összesen: 21 ElsőElső ... 71516171819 ... UtolsóUtolsó
321-340, összesen: 419

Rezidens
    Csatlakozás dátuma
    2010. 03.
    Hsz-ok
    563

Alap

Idézet dedra8v: Hozzászólás megtekintése
    Egy példa: utazol autópályán 5.ben. Nem akarsz gyorsítani, csak tartod az adott sebességet, teszem azt 120 km/h. Sok minden más függvénye , még, de nekem ilyenkor az OFF LAncián ON a negatív tartományban állt a mutató. Sok 'ha' van még, de amennyiben a programod is támogatja (gyári / gyárközeli...nincs nyakon öntve benzinnel),akkor mivel részterhelésen van a motor és tartja a beleírt AFR-t, kevesebb benzin fog fogyni a tankodból. Ha van töltőnyomásmérő az autódban, akkor láthatod, mennyit tölt a csiga. Nálam, ha nem volt szembeszél...stb.... akár 150-160 km/h nál is lehetett 'mínusz' töltőnyomással gurulni a járművel... persze, a gördülési ... légellenállás stb... miatt itt már többet fogyasztott a jármű, mint a példabeli 120 km/h- nál...

Töltő mindíg tölteni fog, a szállított levegő mennyisége más.... Persze, ha például felakad a wastegate, akkor nem lesz nyomásod... Amint beindítod a motort, és van kipufogógáz, a csiga elkezd pörögni... persze, ez még nem felépült töltőnyomás...
    Oké, ezt így értem, de nekem attól még 130-as tempónál is simán 12-13 litert eszik gyári ecuval.

2. Az alábbiaknak tetszik Szuti hozzászólása:

Alap

Idézet Szuti: Hozzászólás megtekintése
    Oké, ezt így értem, de nekem attól még 130-as tempónál is simán 12-13 litert eszik gyári ecuval.
    Peugeot 206RC-m meg a 306GTI-m is ennyit evett....más az élmény amit az evo ad ezért, no stress :-DDD
    Quality in Financial Planning
    www.qfp.hu
    Független pénzügyi tervezés, befektetések külföldi alapokba

Rezidens bajno avatarja
    Csatlakozás dátuma
    2011. 07.
    Hely
    Mohacs-Miskolc,Steffisburg (Svájc)
    Hsz-ok
    2.009

Alap

Nem vagyok hozzáértö,de ahogy én tudom gyári progival ez még jó is.Én pl tök boldog vagyok,h városba beéri 12-14literrel,én 20al számoltam mikor vettem (tudom...akkor toljan neki )
    EVO VIII GSR

Rezidens
    Csatlakozás dátuma
    2010. 03.
    Hsz-ok
    563

Alap

Idézet Fapuma8: Hozzászólás megtekintése
    Peugeot 206RC-m meg a 306GTI-m is ennyit evett....más az élmény amit az evo ad ezért, no stress :-DDD
    Nincs stressz, csak azt írtátok, hogy neked elmegy 8 literrel. Ez érdekel csak, hogy mitől van.

Rezidens hunevo6 avatarja
    Csatlakozás dátuma
    2006. 10.
    Hely
    Budapest
    Hsz-ok
    6.567

Alap

mert túl van etetve és nem gyújtásból megy, mint egy rendesen beprogramozott kocsi. ---> szignóm...
    Kell egy jó program

Alap

Nincs stressz, csak azt írtátok, hogy neked elmegy 8 literrel. Ez érdekel csak, hogy mitől van.
    Nekem nagy turbó volt rajta és "szívóban" evett keveset már a kezdetektől mert a GT3076 kb 4000-től ment rendesen a GT35 meg 5000-től....

Gyáriról nem tudok nyilakozni.

Másrészt én is folyton dús programon voltam, vagyok....kiszegényíteni és határra terhelni pénztakarékosság miatt nem szoktuk DCSvel.

Tiédet is ki lehet szegényíteni....és üzemanyagot spórolhatsz sokat, csak utána beugrik egy besült motor és ott megfordul a megtérülési mutató :-D

Esetleg pár literrel lejjebb lehet húzni ha nem tolod neki durván és a mostani beállításod túl dús... de én inkább fogyasztok többet ha az biztonságosabb, mert az működik akkor is ha lassan megyek, meg ha terhelésen, tiltásig....stb :-)
    Quality in Financial Planning
    www.qfp.hu
    Független pénzügyi tervezés, befektetések külföldi alapokba

8. 3 tagnak tetszik Fapuma8 hozzászólása:

Rezidens hunevo6 avatarja
    Csatlakozás dátuma
    2006. 10.
    Hely
    Budapest
    Hsz-ok
    6.567

Alap

Puma, te is tudod, hogy épp ésszel ez úgy néz ki, hogy zero engine load-nál van kiszegényítve, és ahogy beterheli egy kicsit is a motort, már dúsan megy. Ez a szép az írható ecu-s kocsikba...

Le lehet azt dadogásig venni, ha tényleg zéró a terhelés és nem magas a fordulat sem.

Idézet Fapuma8: Hozzászólás megtekintése
    Nekem nagy turbó volt rajta és "szívóban" evett keveset már a kezdetektől mert a GT3076 kb 4000-től ment rendesen a GT35 meg 5000-től....

Gyáriról nem tudok nyilakozni.

Másrészt én is folyton dús programon voltam, vagyok....kiszegényíteni és határra terhelni pénztakarékosság miatt nem szoktuk DCSvel.

Tiédet is ki lehet szegényíteni....és üzemanyagot spórolhatsz sokat, csak utána beugrik egy besült motor és ott megfordul a megtérülési mutató :-D

Esetleg pár literrel lejjebb lehet húzni ha nem tolod neki durván és a mostani beállításod túl dús... de én inkább fogyasztok többet ha az biztonságosabb, mert az működik akkor is ha lassan megyek, meg ha terhelésen, tiltásig....stb :-)
    Kell egy jó program

10. Az alábbiaknak tetszik hunevo6 hozzászólása:

Rezidens
    Csatlakozás dátuma
    2009. 02.
    Hsz-ok
    3.230

Alap

Itthon hol tudok értelmes áron venni M800 csatlakozó tüskéket?

Rezidens
    Csatlakozás dátuma
    2009. 02.
    Hsz-ok
    3.230

Alap Tudtam, de nem sejtettem

Az igazsághoz azonban az is hozzátartozik, hogy a járművön bárminemű, az emissziós rendszerébe történő beavatkozás engedélyköteles, így a chiptuning és a hardveres átalakítás sem engedélyezett. Ezt mindenkinek szem előtt kell tartani.

Rezidens bunker avatarja
    Csatlakozás dátuma
    2007. 01.
    Hsz-ok
    3.533

Alap

Idézet simigeri: Hozzászólás megtekintése
    Az igazsághoz azonban az is hozzátartozik, hogy a járművön bárminemű, az emissziós rendszerébe történő beavatkozás engedélyköteles, így a chiptuning és a hardveres átalakítás sem engedélyezett. Ezt mindenkinek szem előtt kell tartani.

Rezidens
    Csatlakozás dátuma
    2009. 02.
    Hsz-ok
    3.230

Alap

Csak olvastam egy cikket, s ez szembe jött velem.
    Persze érthető az ok, de eddig nagyon nem is gondolkodtam ilyenen, hogy akár ez sem tetszhet a KPM-nek.

Rezidens bajno avatarja
    Csatlakozás dátuma
    2011. 07.
    Hely
    Hsz-ok
    2.009

Alap

Idézet simigeri: Hozzászólás megtekintése
    Csak olvastam egy cikket, s ez szembe jött velem.
    Persze érthető az ok, de eddig nagyon nem is gondolkodtam ilyenen, hogy akár ez sem tetszhet a KPM-nek.
    Hát én személy szerint a legkevésbé se emiatt aggódnék,elöbb lönének agyon a nyitott kipuff vagy a xenon,vagy egyebek miatt +a Gergö elvileg úgy irta az Ecut,hogy ha rádugják a gépet még azt se látják hogy ki van iktatva a katalizátor. A zöldkártya meg ugyis okosba készül...
    EVO VIII GSR

Rezidens
    Csatlakozás dátuma
    2011. 10.
    Hely
    Budapest / Szombathely
    Hsz-ok
    1.991

Alap

Idézet bajno: Hozzászólás megtekintése
    Hát én személy szerint a legkevésbé se emiatt aggódnék,elöbb lönének agyon a nyitott kipuff vagy a xenon,vagy egyebek miatt +a Gergö elvileg úgy irta az Ecut,hogy ha rádugják a gépet még azt se látják hogy ki van iktatva a katalizátor. A zöldkártya meg ugyis okosba készül...
    milyen zöldkártya ?

-C0pp3rM!n3-
    Mitsubishi Lancer Evolution VIII F(uckin') Q(uick) MIVEC

Rezidens
    Csatlakozás dátuma
    2012. 06.
    Hsz-ok
    650

Alap

Idézet Coppermine: Hozzászólás megtekintése
    milyen zöldkártya ?

-C0pp3rM!n3-
    valaki tud jóáron Motec-et vagy hasonlót ami tudja az als-t stb.. és lehet loggolni...?

Haladó
    Csatlakozás dátuma
    2013. 01.
    Hely
    Sátoraljaújhely
    Hsz-ok
    35

Alap ECU programzomásni

Tudnátok valakit ajánlani aki át tudná programozni a motor elektronikát? Most is van benne chiptuning de nem tudom milyen sajnos igy vettem, kapott egy nyitott 3" kipufogo rendszert illetve egy direkt szűrőt és össze kéne kicsit fésülni...

Rezidens bajno avatarja
    Csatlakozás dátuma
    2011. 07.
    Hely
    Hsz-ok
    2.009

Alap

Idézet zoleeboy: Hozzászólás megtekintése
    Tudnátok valakit ajánlani aki át tudná programozni a motor elektronikát? Most is van benne chiptuning de nem tudom milyen sajnos igy vettem, kapott egy nyitott 3" kipufogo rendszert illetve egy direkt szűrőt és össze kéne kicsit fésülni...
    Szerintem a Gergövel (VGergo) beszélj,nekem meg még jó pár embernek innen ö csinálta az autóját...
    EVO VIII GSR

20. Az alábbiaknak tetszik bajno hozzászólása:

Alap

Idézet András: Hozzászólás megtekintése
    valaki tud jóáron Motec-et vagy hasonlót ami tudja az als-t stb.. és lehet loggolni...?
    Mitsuba kell??
    www.nieszmotorsport.hu
    06 30 9 715 133

Rezidens
    Csatlakozás dátuma
    2012. 06.
    Hsz-ok
    650

Alap

Idézet nferi: Hozzászólás megtekintése
    Mitsuba kell??
    igen

Rezidens
    Csatlakozás dátuma
    2010. 03.
    Hsz-ok
    563

Alap

Erről tudtok valamit esetleg?

http://www.ecumaster.com/

25. 2 tagnak tetszik Miki hozzászólása:

17. oldal, összesen: 21 ElsőElső ... 71516171819 ... UtolsóUtolsó

Téma információ

Tagok nézik épp a témát

Jelenleg 1 olvasó nézi ezt a témát. (0 tag, és 1 vendég)

Hasonló témák

1. VAG tuning
    By bunker in forum Egyéb vetélytárs márkák
    Hsz-ok: 29
    Utolsó hozzászólás: 2016. 12. 09., 11:33
  2. Hűtés tuning
    By MES-Racing in forum Motor
    Hsz-ok: 60
    Utolsó hozzászólás: 2014. 03. 27., 09:39
  3. GT-R tuning
    By Miki in forum Nissan GT-R
    Hsz-ok: 70