vindóz múvi méker?
vindóz múvi méker?
Akkor Pinnacle Studio 16
Egy idő után úgy kis kevés lesz az hogy csak az elejét, végét vágod.
Amúgy a GoPro-hoz nem adnak vmi szerkesztő programot?
Esetleg ez a progi:
http://download.chip.eu/hu/tsMuxeR_3495649.html
Utoljára szerkesztette: Ati46; 2013. 02. 27. 19:14-kor
Jövő héttől akciózunk egy kicsit: White ill. Silver edition-hoz 16gb-os class 10-es Sandisk kártyát adunk, Black-hez 32gb-osat!
Sőt "a kedvezmények nem összevonhatóak" nálunk nem játszik, klubkártyával további kedvezmény a kamerákra és kiegészítőkre
www.youtube.com/watch?v=RMG3qQ_t678
A hang a külső mikrofonnal lesz az igazi, sajnos a kábel még nem érkezett meg. Továbbra is nagyon tetszik a cucc!
Ezt most találtam, hallottam:
http://blog.volgyiattila.hu/2013/03/...pro-hero3-ban/
Holnap ennek utánajárok a forgalmazónál, de lehet elővigyázatosságból kicseréljük majd a demo kártyáját egy 32-es kártyára.
A gopro-m teljesen meghülyült. Kikapcsolom a bt-t a menüben. Kikapcsolom a kamerát majd bekapcsol a bt utána a kamera. Próbálom kikapcsolni nem megy. Átállítom a bt-ot app-ra, de előnézetet nem ad, felvételt nem indít, sőt kikapcsol, majd elkezd bt-ot keresni de akkor már a távirányítóját. Tölteni vagy tölt vagy nem, kikapcsolt állapotban 2 nap alatt lemerül mert állandóan magától ki be kapcsolgat, ost már be sem kapcsol, töltésnél világít de semmi másra nem reagál. Vigyem vissza?
Szoftveres baja lesz, vidd be a westend-be a goprohoz( az eladótól is oda kerül így meggyorsíthatod a folyamatot), ott gyógyítják az ilyet a srácok (igaz szombatonként szoktak hasonlókkal ügyködni), ha itthonról van szériaszám alapján tudják azonosítani csak a számla kell hozzá(de lehet még az sem)
Köszi
Itthonról van, szoftvert próbáltam frissíteni, na azóta be sem kapcsol
remélem azóta meggyógyult a kamera
kaptunk végre raktárra pótaksit ill. mikrofon adaptert is, ezzel már lehet egy frame-en keresztül kihúzni/behúzni a motortérbe a mikrofont a rendes hangok érdekében
Tudtommal nincs!
Bububububububububuuuuu
talán ide passzol legjobban az új Kanblokk vidi
Man On A Mission
uhh bazz, értem én hogy reklám meg száz szögből kamerázunk mennyi vágókép lesz, de a felső csövön egymás mellett az a 10x kamera azért lol
főleg hogy hero 2...vagy mégsem annyira új a video
Utoljára szerkesztette: balage018; 2013. 04. 10. 22:56-kor
Hát a beállításokról még van mit tanulni, Eger rallyn Strider Zoli - Koch Peti Evo VI-osába "PAL"-ra állítottam 1920*1080ba 48fps-el a kamerát, tetszik amit felvett, de kicsit olyan mintha gyorsított felvétel lenne vagy olyannak tűnik vagy beképzelem vagy nem tudom Van valakinek valami tuti beállítása belső kamerás felvételhez? Az meg csak hab a tortán hogy 4 tagot kell összefűzni a bukócsőhöz való rögzítőhöz, hogy vízszintesen álljon a kamera vagy nekem nem jött ki kevesebből...de ez így nem a legegyszerűbb...
Jelenleg 1 olvasó nézi ezt a témát. (0 tag, és 1 vendég)