Hali!
Valakinek van tapasztalat ezzel a márkával?
Performance MeisterR Coilovers
Hova lehet besorolni? Mondjuk tudja azt mint egy BC coilovers?
Hali!
Valakinek van tapasztalat ezzel a márkával?
Performance MeisterR Coilovers
Hova lehet besorolni? Mondjuk tudja azt mint egy BC coilovers?
Lexus IS 250
Corolla 1.4 D4d Low & Loud (2005)
Semmi tapasztalat?
Lexus IS 250
Az alapverzió mindegyiknél ugyanaz, csak a színük más, a bc meg az xyz még ezeknek is a legalja. Ha már rugóstag akkor már kw
Lexus IS 250
nézd, biztos valami kibaszott nagy sniper lehetsz, ha te a 2005ös dízel korollán minden klikket észreveszel, viszont ha meg így van akkor mit kérdezel itt meg bárkit is? Tudtommal egy ember van itt a fórumon akinek bc van, de gondolom szégyelli és inkább lapít
ennyit a szuper cuccról, amit az amcsik gyártanak, mert ami usa az jó
Én ezzel ugy vagyok, hogy ami túl olcsó, az valószinü nem véletlen, én most nézegetek futómüvet, és én úgy matekolok, hogy a gyári szett ára *2-vel, ott már el lehet kezdeni nézelödni.
EVO VIII GSR
Lexus IS 250
De amúgy örülök hogy foglalkoztok a témával!
Lexus IS 250
KW kicsit több, mint amit írtál és egy precíziós műszer az "olcsó" 300ezres szettekhez képest. Nem hiába kerül közel a duplájába. És ugye a clubsport is "csak" egy belépőszintű race szett.
Nekem volt d2 az evóban (32 fokozatban állítható parasztvakítás), szarabb mint a gyári (köridők ezt mutatták). Nem is maradt benne sokáig. Max arra jó, hogy jól nézzen ki az autó, mert lejjebb van. Ja először be sem akarták szerelni Kspeedben.
Véleményt kértél, kaptál sokat, ne önigazolást várj! Vagy ha már eldöntötted akkor vedd meg!
Remélem nem rám gondoltál!
Tapasztalatom az, hogy annyira nem jó. Mondjuk nem vagyok egy etalon, a kocsi sem ment sokat.
Kinti fórumok szerint a kocsimba való BC jobb pályán és utcán is mint a TEIN. Nekem nincs összehasonlitási alapom.
Csak azt tudom, hogy annyira nincs rugóútja, bárhozvá tekerek bátmi, felüt, koppan, tépi szét a kasztnit minden egyes kis gödör, bukkanó.
Pályára persze lehet hogy jó, csak ahoz ki kéne menni pályázni
Jelenleg 1 olvasó nézi ezt a témát. (0 tag, és 1 vendég)