Tegnapról... Kakucsring.
A felső János, az alsó én.
(Ha van már Peugeot topic, sorry!!!)
Egyik főnököm vett magának egy ilyet. Elég komoly a hátsó fel-le nyíló szárnya!
Teljesítményben viszont azért viszonylag óvatos, nem?
hát ha már van számomra kedves téma,és úgy is látom pont az rcz-re lett megnyitva akkor bedobom ide az új csúcs verziót a Peugeot Sport-tól az R-t,bár szimpátiámmal itt szerintem egyedül leszek
http://www.evo.co.uk/carreviews/evoc...and_specs.html
Nem vagy egyedül...
Apámnak is tetszenek a pözsók... Van is egy 206 Rc-je. Kellemes jelenség. Használható jószág. Még picit tetszik is. Azt leszámítva, h múlkor 150-nél jobbos dobbantós kanyarba beblokkolt a szervója és beraktam az árokba... Szerencsére olcsón megúsztam de azóta nem ültem benne és szerintem többet pözsóba nem is fogok...
106 S16om volt, imadtam, 5.ben is tiltasig 220 km/h ora szerint....elotte 205GTI 1.6 becsovezett , nah az csak hangos volt de nem ment, faradt darab volt
Volt 205 1.3 rally Peugeot-m az egyetlen autóm volt ami az érdi emelkedőn felfelé 5 személlyel letiltott...
Imádtam!
Ma is van még egy 205 GTI-m
Remek kis autó a 205 gti , elég ritkaság számba megy manapság főleg egy jó állapotú.
Van képed róla? 1.6, 1.9?
Ha már 205 volt téma ez az egyik kedvencem
http://www.shinyracing.no/minpug205.html
Azt hiszem itt lesz a legjobb helyen a kérdésem
H&R rugókról mi a véleményetek, mennyire ismeritek?
Eddig nem voltam híve úgy az ültetésnek,hogy csak rugót cserélek, viszont ez nem túl radikális csak 30/30mm. Az új ára 70 ezer körül van,most a felért ajánlottak egy egy éves szettet.Viszont amiben volt az egy 2 literes hdi,és gondolom nem véletlenül árulják külön a 2 literes dízelhez és külön az 1.6-os benzinesekhez.
Én inkább úgy gondolom, hogy kihagyom a dologot,de gondoltam megkérdezem itt is,hátha többet tudtok mondani a témáról és meggyőztök az ellenkezőjéről
Èn is így gondoltam ,hogy nem véletlenül találták ki a mérnökök. Este még megnéztem közel 130 kiló van a ket autó között,ami azért nem elhanyagolható. Az ültetés bőven elférne alatta, túl nagy a kerèkjárat ,de nem minden áron akarom ültetni, nem fogok gagyi 20 ezer forintos szettet alá tenni.
H&R van annyira komoly cég, hogy külön rugót készítsen a különböző súlyú motorokhoz lásd bmw meg társai, viszont nekem a H&R-el 3x volt személyes rossz tapasztalatom. Mikor bekerültek a kocsiba minden tuti minden fasza szépen rugózik, de fél év alatt összeül legalább még 2 centit és a rugózása esetlen lesz. Eibachnál nincs ilyen. Szóval ezzel csak azt akarom mondani, hogy H&R rugót többet nem rakok be kocsiba. A Lexusban most Eibach van
Köszönöm a segítséget! Akkor ezt az üzletet kihagyom most
Jlaci74 igen nyír1 környékbeli vagyok. Az Eibachból milyenek vannak, és nagyjából milyen árban?
Jelenleg 2 olvasó nézi ezt a témát. (0 tag, és 2 vendég)