sziasztok, mivel nem találok nagyon topicot erre és ez a topic pörög, így itt kérdezem, hátha tudtok segíteni.
komplett vezérlés csere előtt állok és gyári alkatrészek beszerzésére tudtok nekem amerikai vagy országokból oldalakat mondani, akiket érdemes megkeresnem? nem tudom angolok a magyar árakhoz képest mennyiért szállítanak, az amerikaiak biztos látványosan olcsóbbak.
a mitsubishi bizalomkártyám megvan, ahogy olvasom, az 5-10%-ot enged az alkatrészekből és a munkadíjból.
vagy tudtok netán budapesten és környékén valakit, aki esetleg tudna segíteni saját vonalán gyári alkatrészek beszerzésében?
köszönöm
Na akkor tuningoljunk!
Kérdésem az lenne, mi a csöcstől tud inditózás közben "megakadni" a motor, illetve azt hiszem kb egy fél fordulatra visszafelé fordulni????
Először azt hittem, hogy a túl nagy előgyújtás miatt.
20 fokot kapott, ellenben pöccre indult.
Visszavettem 15 fokra az előgyújtást, igy már köszörülni kellett, de még igy is előfordult néha.
Lehet, hülye a kérdés, de vállalom:
Motor inditása után hidegen miért van magasabb alapjárat?
OK, hogy dúsitani kell, de ettől még lehetne 1000 körül.
Az egyetlen "válasz" amit a neten találtam, az az, hogy hamarabb melegedjen be a motor/viz/olaj.
Valóban ez az egyetlen oka?
Lehet hülyeséget írok de vállalom. Én úgy (is)hallottam hogy mivel hideg még a henger fala könnyebben kicsapodik az üzemanyag és ezért nagyobb az ellenállás és rosszabb az égés minősége. és ezért (is) van magasabb alapjárat, hogy ne okozzon gondot a megnövekedett ellenállás ill. rosszabb égés
Esetleg megfelelo olajnyomas miatt ?
EVO VIII GSR
Dieseleknél nem jellemző a magas hideg-alapjárat, pedig olajnyomás oda is kell.
S régen volt egy benzines Opelünk, annak hidegen is ugyan akkora volt az alapjárata.
[QUOTE=simigeri;136724]Lehet, hülye a kérdés, de vállalom:
Motor inditása után hidegen miért van magasabb alapjárat?
OK, hogy dúsitani kell, de ettől még lehetne 1000 körül.
Az egyetlen "válasz" amit a neten találtam, az az, hogy hamarabb melegedjen be a motor/viz/olaj.
Valóban ez az egyetlen oka?
Dúsabb keverék kell, hogy beinduljon, ennyi. Motorindítás után is leállna, ha hideg a motor és nem kap elég üzemanyagot.
Épülő itthoni klub-os autóban van már ilyen
Amúgy óriási hírverést csinált neki a gyártó:
http://www.motec.com/DCcompetition/DCcompDetails/
Szevasztok! Subaru Pectel Programozását kivel érdemes csináltatni?
Köszi!
Jelenleg 4 olvasó nézi ezt a témát. (0 tag, és 4 vendég)