Az enyémben van vákuumpumpa, egy kapcsoló, és van normális fék, als közben is.
Az enyémben van vákuumpumpa, egy kapcsoló, és van normális fék, als közben is.
Ha nem használja az als-t, akkor van fékrásegítés (vákum van, mikor elveszi a gázt) ezért nem kell, hogy menjen a vákumpumpa csak als-nél.
Vékuum-pumpa, ALS kapcsoló azt is felkapcsolja, és akkor van rendes fék.
Nekem mondjuk nem hiányzik
Már kb 10 konfigurációra kaptam ajánlatot,de mindben van valami ami miatt nem megfelelő.
Tud-e valaki olyan szettet ajánlani amit mind hardware és software csak felcsavarozom komputer csere és tud az autó 300x lóerőt.
Tehát nem kell kitalálnom ami már működik.
Más autókhoz találtam Stage 1-6 ig szettet amit zacskóból építettek több száz lóerősre.
Most tényleg kellene help,mert a széria power eddig tudott.
Robevo ha olvasod,kint van valami okosság az óhazából.?
MORE POWER
kész szett mindig a legdrágább ! de sok cégnek van.. cosworth is gyárt mindent Evora, HKS-nek is sok cucca van, AEM nek is ( kint nagy név ).... persze ettől még Ecut itthon kell írni ha nem akarsz kész összefüzött blokkot rendelni akkor itthon kell azt is intézni..
a kérdés sztem az h mennyi erőt akarsz meg mire kell az autó :-)
van olyan , hogy kiveszed a computert es megadod a alkatreszeket amiket kicsereltel es postan el kuldod. Majd it meg irjak es vissza kuldik. Olcso meg oldas. De nem autora szabott , hanem egy atlagos tuningot kapsz ami lehet akar 10-15 le is kevesebb mint az egyeni tuning.
Persze vannak Stage -ek itt kint is.
En a leg inkabb a Stage ! szeretem utcai autokra. Kipufogo rendszer 3" a turboig, legszuro rendszer benzin pumpa, es a tuning.
A IX-es nel KB 320-340- kerek loerot tudnak meg irni. Ha adsz hozza manualis turbo nyomas allitot akkor surolod a 350 -360 kerek loerot. Azt szorozd meg 15% kb es nagyjabol meg kapod a HP.
En AMS - HKS combinaciot vennek, Sean Ivey tuninggal itt kint. /ECUFlash/
ha hasznalsz manualis nyomas allitot akkor kell extra tubo nyomas ora is. /nem auto power az biztos/
De biztos vagyok benne , hogy otthon is megcsinaljak neked es a grancia is otthon van
Nem is beszelve arrol ,hogy gyorsabban meg van.
Utoljára szerkesztette: Robevo; 2008. 10. 09. 02:00-kor
Egy 400+ szettet akartam összerakni,mert egy darabig ellenék vele.
Az itt említett Crowler 280 tengely+rugókészlet
1000 spricni
76mm kipu no kat.
Ecu
Walbro
Kb.
A baj,hogy amit látok tuningban mindenki fordulatra játszik,én Wrc fílingesen akarom használni.5-6 e fordulat brutál nyomatékkal,nem gyorsulásra,hanem rallye futamokra amatőrbe.
szerintem ez a dolog nem ennyire egyszerű!
a vezerműtengelyek megválasztása nagyban függ az adott motor hasznos fordulatszám tartományától (karakterisztikájától), ha Te nyomatékos motort szeretnél, amit nem akarsz 5-6000 felett pörgetni, akkor lehet, hogy nem a legjobb választás a 280-as tengely. Megint más lehet az az eset, ha például 5-6000-nél kezdődik az "élet" s simán forog 9000-ig, na abba már jobb választás lehet. S akkor még +-ba renteget számít, hogy ha van fokolókerék az hogyan van beállítva.
persze SZVSZ!
Szerintem nézz meg azért más márkát is vezműtengelyből.. pl HKS, Cosworth.. de vannak japcsi gyártok is . de 280as tengellyel sztem sem lesz nyomatékod..
annyira én sem vagyok okos de tengely mindig a végén válasz ha már tudod milyen motort akarsz... kompresszio, köbcenti, turbó ! 280as tengely meg rugo sztem csak ahoz való amire akkor turbot teszel h 5000nél indul meg és 8000++főlé forog.
AMS Racing oldalán van egy stage 1 koncepció.
http://www.amsperformance.com/store/...oducts_id=1929
Jelenleg 1 olvasó nézi ezt a témát. (0 tag, és 1 vendég)