Ez a vicc topikba illik....Atya ég...
srácok elolvasták a wikipédiát.
Mitsubishi Lancer Evolution VIII F(uckin') Q(uick) MIVEC
Ez nagyon fájt. Lelkes amatőrök, akik komoly autós magazinnak akarnak látszani (honlapjukon médiaajánlat is szerepel, LOL). De egy cégnév sincs feltüntetve ott, a domain-t regisztráló Total Studio Kft. pedig kemény 1 főt foglalkoztat
Na mind1. Semmi közöm hozzá, de azért megmosolygom
Amúgy még fordítani sem tudnak a fiúk, mert pont azt írja a WiKi, hogy:
"All models continued to sport Recaro bucket seats, Brembo brakes and Momo steering wheels."
Vagyis nem (csak) az MR használja a Recarot, a Brembot és a Momo-t, hanem pont, hogy az összes Lancer Evo modell. Az MR dolgait az előző mondatban sorolta az eredeti szószedet, úgy mint:
"The IX MR retained the features of the Evolution VIII MR, like Bilstein shocks, a 6-speed manual transmission, a rooftop vortex generator, BBS forged wheels, HID xenon headlights, foglights, accessory gauge package, "zero lift" kit, special badging and an aluminum roof."
És ti megtudtátok a tesztből, hogy miért mondják, hogy az aktuális Lancer Evo mindig jobb volt, mint a Subaru WRX Impreza STI kiadásánál?
A motorháztetőnél én rögtön a PAJZS-ra gondoltam, a fiúk még nem találkoztak vele
///// Ceofang /////
Először azt gondoltam, hogy egy vicces teszt akar lenni humorérzék nélkül.
De itt kevés tapasztalat és alapvető ismeretek hiánya áll fent.
Nekem az állandó szipogás és orrtörlés tetszett a gyúrós sráctól...
Értem én hogy lelkes amatőrök, de megnézték Bazsó tesztjét, mert kopp úgy kezdődik...utána meg kifújt a felkészülés.
Az igyekezetet értékeljük
És ki volt az aki odaadott nekik egy evot?
EVO VIII GSR
Mátrai kirándulás a Parádi hegyi pályán keresztül.
Mivel az elozo szuper evo video is ide kerult ezert ezt is ide rakom bar szigoruan a vicc/szanalmas kategoriaba tartozik. Amik elhangzanak....
És van lejjebb....Kovácsoltvas belső....😭😭😭😭
www.papirtigris.com klubkártyával kedvezmény !
Nekem a múvóver matricára nyílik ki az összes bicska a zsebemben,pedig nem is hordok magamnál...na jó,de én már öreg vagyok...
A héten csináltam egy kombi kilencest, nem is tudom van-e itthon ezen kívül bal kormányos még. A tulaj arra használja amire való, ahogy a képeken is látszik , kapott egy kartervédőt is, így még bátrabban tudja használni
Miután lemostam feltűnt hogy gyöngyház fehér, szép kis kocsi.
Gyönyörű kollekció!!!
Jelenleg 4 olvasó nézi ezt a témát. (0 tag, és 4 vendég)