Igazából mérnöki szemmel miért ne működne?
A hengerfal/dugattyú gyűrű bevonatokról is beszél. Nem lehet, hogy "Hüvelyes" lett a blokk és a 2 hf tömítés "egymáson csücsül"? Ebben az esetben nem érdekes a gyűrű-dugattyú tető közötti távolság.
De speciális dugattyút se nagy dolog gyártatni. JE oldalán magad tudod összeállítani minden paraméterét a dugóknak.
A Szűkítő 45 ös. Van egy régi saját gyártású excelem, ha lesz időm bele tudom programozni a nyomást és a CCM eket. Kb kiadja a Venturinál lévő légsebességeket adott paraméterek mellett. Látni fogom, hogy van-e benne ráció. (nem kell a hangsebességet meghaladni a megfelelő mennyiségű légmennyiség bejuttatásához.)
Amibe még akár lehet trükk, hogy mennyit vettek le a Blokk magasságból.
3 BAR 4000 es fordulaton... Érdekesen alacsony CR el mehet az autó.
Igazából számolható lenne a szükséges "préstér" méret is. De ehhez tudni kellene a Hengerfej térfogatát.
Az amcsi szabálykönyvet sajnos nem ismerem. Emiatt azt se tudom milyen kiskapuk/lehetőségek vannak. De kétlem, hogy "billet" motorral lehetne menni. Viszont abban 100%ig biztos vagyok, hogy egy CNC-zett blokkra nem tesznek spacert. Egy Programozó Mérnök kb 40 másodperc alatt nyújt a blokkon 12mm tert felfelé.