Beszélj az Ákossal, hátha tud valamitMondjuk vizsgahelyet stb. Amugy nem eröltetném a hivatalos papirozást, nagyon sok pénz meg komplikáció lenne szvsz nem érné meg.
Beszélj az Ákossal, hátha tud valamitMondjuk vizsgahelyet stb. Amugy nem eröltetném a hivatalos papirozást, nagyon sok pénz meg komplikáció lenne szvsz nem érné meg.
Sziasztok én meg tudom oldani a vizsgát,ha kell,vizsgabiztos vagyok. Ment a Pü.
Tud valaki segiteni NKH vizsgaban?
Adott egy Nemetorszagbol behozott auto, ami jelenleg Gyorben parkol. Nem kapott idopontot kozponti (nkh) honosito muszaki vizsgara az elkovetkezo ket hetben sehol. Viszont az autot mar nagyon szeretnek hasznalni, szuksege lenne ra a baratomnak (egyetlen verda a regi el lett adva). Koszi elore is.
Utoljára szerkesztette: Ceofang; 2015. 07. 22. 21:17-kor
///// Ceofang /////
Mit jelent a sehol?
Szolnokon vigyazzatok mostanaban...
http://m.hir24.hu/hirek/belfold/Razz...-motorok-ellen
Tiltsuk be a villamost, a volanbuszt, a reszeg fiatalokat, a veszekedo hazasparokat, a szirenazo autokat, a repulogepeket....
Utoljára szerkesztette: Ceofang; 2015. 08. 10. 19:24-kor
///// Ceofang /////
Hali!
Olyankor mi a helyzet, ha az autóban nem az a motor van, mint ami a forgalmiban..... AE86 ról van szó, gyárilag 16 szelepes silvertop motor volt benne, de most a 20szelepes balcktop.... elvileg motorkódos, tehát nem gond eredetiségvizsgakor és átíráskor.... azaz ezt mondták nekem, de valóságban is megállja a helyét ez az infó?
Lexus IS 250
Corolla 1.4 D4d Low & Loud (2005)
Mit értenek motorkódos alatt?
Ha a motoron csak a motorkód olvasható és a forgalmiba olyan motorkódos motorszám (vagy csak kód) van, akkor jó.
4AGE lehet gondolom, ha létezik ilyen rövid motorkód.... de ehhez hülye vagyok.
Lexus IS 250
ha csak az látszik a motoron hogy 4AGE akkor csak azt írják be, és hogy milyen HF van rajta úgyse tudja hogy most ez 16v vagy 20v ha meg igen akkor legalább van kivel este sörözés közbe beszélgetni a kocsiról![]()
és van ilyen rövid motorkod, nekem az R33-ba is az ál hogy RB25 a Passatba is hogy CBBB![]()
Hello,
nekem is így volt a Corollában anno a BlackTop, építés után a KPM-nél és az újravizsgánál megállapították (átalakítási engedélyes, gépkönyves versenyautó lett), hogy a motorszám nem olvasható, és bekerült a forgalmiba, hogy motorkódos a kocsi, illetve beírták magát a motorkódot is, ami tényleg a 4AGE.
Után soha semmi para nem volt vele, se rendőri igazoltatásnál, se vizsgánál, pedig vizsgázott "önerőből" is.
Silvertop valóban nem volt AE86-ban, csak utólag swappal, ahogy a BlackTop is.
http://4age.net/tech/4age/index.htm
Üdv, Zé
Köszi!![]()
Lexus IS 250
Szevasztok!
Kedves barátom már több mint 1 éve busszal jár, mert képetelenek neki elintézni COC Papír nélkül a műszakit az Altezza Rs200 ra. Japan belpiac, VÁM befizetve, Osztrák ideéglenes forgalomba tartási van. Cigány Zoli 1 éve "intézi"... Papaírok és előleg nála.. Kocsi Hibátlan, gyönyörű állapotú, fullgyári. (80 000 km-es toyota benzin...)
Valakinek valami tipp?
Köszi!
Jelenleg 1 olvasó nézi ezt a témát. (0 tag, és 1 vendég)