Ide kötik a japán km/h limiter kick et is ha jól gondolom. Próbát megér, onnan kapja a km/h a jelet.
Drive hozzáférés az evos cuccoshoz.: https://drive.google.com/folderview?...HM&usp=sharing
Utoljára szerkesztette: Silva; 2015. 10. 03. 17:29-kor
Biztos filléres cucc! Árat tudsz? Részletek?
Olyan mintha gyári lenne a bele, csak erősített ház...
Hiába csinálja meg ilyenre. Az AYC gyenge pontja nem kimondottan a ház repedés. Azt egy plusz kerettel lehet merevíteni. A Lamellák nem bírják a terhelést és megégnek. De csere lamella tudtommal nincs. ...
Vagy azóta alkult? Van 2 difim is amibe csak új lamella sor kellene. V meg IX is
A lamellak hosszú évek alatt fogynak/égnek el. És az nem olyan drasztikus mint egy difi törés. Nagy teljesítménynél a hazrepedes veszélye a legnagyobb.
Nekem éppen sikerült 1 hónap alatt elégetni 1 szettet, ami alapból jónak tűnt. Pedig enyém nem 600+ még a 350 et sem hiszem, hogy tudja. Ha a rá ereszti azt a teljesítményt akkor, hamar vége lesz ott is a lamella sornak.
Előtte az E5 difi már nem zárt jól, meg kelett egy ayc pump rebuild is. N7 megcsinálta, át nézte a diffit is, a lamellákat kicsit felérdesítette. Utána csoda drift autó volt 1 tank benzin erejéig. Aztán jött a nyitott diffis felling. Felkerült az E9 azt is sikerült pár tank alatt le gatyásítani. De az alapból nem volt már annyira böszme mint a tuningolt E5 difi.
Az összes Evoba 100 000 körül már szét vannak kopva a lamellák, uh ez is valós probléma. (Ezért cserélnek a felújítható vasra) 400hp ig jó szokott lenni az AYC is. Álló rajtot nem szereti meg a Slicket. Más is a ház evo7től.
Utoljára szerkesztette: Silva; 2021. 02. 25. 10:13-kor
Ezért kő vas!
De a kezdeményezés jó mindenesetre mert sok AYC difi hever parlagon.
Lamella kérdésre kell valamit kitalálni, de szerintem ha LSD lamellát tudnak gyártani ami pont ugyan úgy néz ki mint az AYC lamella akkor az sem lehet óriási kihívás.
Van egy pár sperrdifi gyártó kis hazánkban lehet megérne egy misét körbetelefonálni őket.
Hahó Srácok!
Ezt nézzétek mit találtam...
https://race-shop.hu/8115-racingdiffs/marka-mitsubishi
Nincs tapasztalat, de legalább termék van.
Ha jól értelmezem van itt ACD lamella sor, AYC lamella sor és még vasdifibe való lamella is.
A Race Shop-tól már rendeltem, az jött amire számítottam, szóval a shoppal nincs baj.
Ha valaki küzd még AYC lamella problémával itt tudja orvosolni.
Ha véletlenül van tapasztalat ne tartsátok magatokban, mert ez a termék erősen hiánycikk (volt eddig).
Jelenleg 4 olvasó nézi ezt a témát. (0 tag, és 4 vendég)