Talán itt lesz a legjobb helye
Tegnap a találkozóra, a volt autómmal mentem ki úgy, hogy Én vezettem innen az étteremtől. Én még soha nem vezettem 2.2 strokert, mert ugye nálam még nem az volt, a Jani meg mindig sajnálja a lepukkant autóját, odaadni egy kicsit
Szóval nem volt az a besza-behu változás, de azért mégis, mert teljesen máshogy kellett vezetni, alig váltottam mert ment nyomatékból, tiltásig pedig 1x sem mentem, pedig volt 1 motoros aki betalált, sikertelenül
Egy szó mint száz, nekem tetszik ez a konfig, egy pillanatra meg is inogtam, hogy valóban visszaboltolom, főleg hogy most olyan áron árulják, ami jobb mintha megcsináltam volna magamnak.
Nálam nyerő ez a 2.2 dolog
www.papirtigris.com klubkártyával kedvezmény !
Publikusak a szénláda motorjának adatai?
Mennyit forog?
Milyen főtengelye van?
Esetleg egy görbe.
Utoljára szerkesztette: B.Janika; 2015. 06. 28. 14:00-kor
Szevasztok!
Van valakinek itt tapsztalata 4D68 főtengely ügyben?
Elvileg EVO plug&Play. 93MM löket, (2.2 stroke főtengelyek 94mm, vagy a 4g64 100mm) Szóval kicsivel 2200 cc alá jön be vele a config. Tömegre pont 2kg al nehezebb a gyárinál, pontosan mint a legtöbb 2.2 - 2.4. Speckó dugó kell hozzá... Maradhat a 150 mm es hajtórúd. (olvastam olyat, hogy a 87mm es 300ZXTT dugója Plug&Play vele, csak akkor utolsó "túlméreten" van a blokk.)
Köszi!
Jelenleg 1 olvasó nézi ezt a témát. (0 tag, és 1 vendég)