van egy ket koztudott dolog itt kint,
Azert nem irtam pontosan, mert lehet hogy az EU X mas keppen van irva.
szoval: A X-es gyari szoftwere hibas gyarilag.
KB 5 ezres fordulaton meg fulladozik is az auto.
Nagyon nagyon sok bezint kap. Valoszinu ,hogy a biztonsag erdekeben, mert uj a motor. A benzin levego ertek meg nagy fordulaton sem igen jon ki a 9 bol.
Az ingadozo alapjarat az azert van, mert a gaz pozicio szenzor nem a megfelelo adatot olvassa ,szinten a gyari szoftwere miatt. Altalaban inditasnal meg ragad.
Itt kint mar van gyari vissza hivas es ujra irjak a ECUt. Ez meg oldja az alap jarat es a 5 ezres fordulat szamos akadozast.
Dynon bizonyitottan a X-es 10 kerek loerot vagy tobbet is nyer a gyari atiras utan. /szoval a X-es tobb mint 310 lesz motoron
.
A X es mar nem kabeles gazzal jon, hanem elektromos gazzal. Ami szinten csak 80% ad le. En mondjuk ezeket nem ertem, hogy miert, csak tudom. A tunerek mondat nekem. Azt tudom , hogy a Greedy mar arulja a gaz allito elektronikat a X -es hez. Akinek van az azt mondja egy kalap ...
Az en automban 12ezer mile van, ebben van egy par verseny nap es teszt is.
Ezeket a dolgokat konyen meglehet oldani. Itt mindenki at irja a ECU ecuteck-kel.
Az auto ugy meg valtozik, hogy azt hiszed rosz kocsiba ultel.
Csak az ecuteck -es atiras utan , teljesen gyari evo x-es.
kepes a 12.3 masodperces 400 meteres vagtara. Es ezalatt at lepi a 110 MPH ami tobb mint 180 km/h ha jol tudom
0-100 pedig lemegy 4.1 vagy az ala... Teljes gyari felszereltseggel . Nincs konnyites.
Szoval erosen ajanlom a kocsid es magad miatt is a ECUteck tuning ot a x-esen.
KB 65-75 kerek LE azonnal nyersz.
ezeket az a dolgokat az itteni Tunerektol es drag versenyzoktol tudom. Vannak linkek is ha valakit erdekel , de csak angolul.
Ha van valami kerdes , csak szoljatok meg probalok segiteni. Vagy legalabb utanna jarni.