Mi a véleményetek erről a kocsiról? A fogyasztása elég huzós 18-20 liter városban, állítólag ha nagyon óvatosan megy az ember akkor el lehet érni a 16 litert.
Mi a véleményetek erről a kocsiról? A fogyasztása elég huzós 18-20 liter városban, állítólag ha nagyon óvatosan megy az ember akkor el lehet érni a 16 litert.
Konkrétan mi érdekelne? Nemrég gondolkoztam rajta magam is, még valamennyire friss az élmény. Elég jó kis autó, de én személyszerint idegenkedek a rotary motortól.
engem vittek egy Renesis-el, megmondom őszintén én kértem, hogy forduljunk vissza, mert annyira gyengének tűnt, nem tetszett a motor karakterisztikája, én jóval többet vártam tőle, pedig a futómű, fék nem rossz alapban.
En is vezettem csr-knel , megmondom oszinten 230LE-tol tobbet vartam, de erdekes a turbina vijjogas valoban, vibraciomentes, ami erdekes nem annyira porgos mint vartam, elforog 9000-ig, demegis.
Futomu nagyon tetszett, fek is elsoosztalyu palyan sem farad nagyon szerialetere, ill. jol fordul nagyon balanszirozott(mert konnyu a Wankel moci).
Best Motoringban teszteltek utologason turbositva(1-2 japan tuningcegtol), ugy mar mas volt a leany fekvese...
^^ Nem tudom Európában mi a helyzet, de a dengerentúlon közismert tény hogy az RX8 lóerőben anno túl lett értékelve. Plusz hát ugye a nyomaték sem sok.
Nyomatekra valoban gyengus, ill. a masik zavaro meg nincs motorfek nagyon, ha Rotary kell akkor erdemes venni egy Lada Samara Rotary oroszbol, eleg durvan megy foleg a 240LE-s(mazda lincenszes).
Inregra TypeR -t reggelizte , ez pedig a gyengebb 180LE-s.
[ame]http://www.youtube.com/watch?v=puMYdYt3da0[/ame]
Ez meg az erosebbik 240LE-s:
[ame]http://www.youtube.com/watch?v=ZPwcAa8YgU8[/ame]
Erről A Samaráról sosem hallottam,ez gyári dolog,van még infó róla?
a wankel csak normál használatban eszik sokat verseny körülmény között már kevesebbet mint a dugós.. Rx8 meg az egész wankel baja állítólag az Eu normák azért nem megy.. több is van a mociban szívóként is. Ha wankel akkor sztem RX7 szebb is és van 2 turbó arra senki nem mondta még h nem megy :P
Jelenleg 2 olvasó nézi ezt a témát. (0 tag, és 2 vendég)