Ami kell hozzá:
1 csavarnyúzó
2. egy Torx - ezt nem tudom mi a franc sehol nem találtam rá még csak utalást sem - (8-as méret)
3. egy IDE adapter ami kicsi IDA-ból nagyot csináll. - ha laptopot használsz direktbe rámegy
4. a törő program ISO file formában. (letölthető a honlapon
http://www.mitsubishiforum.com/forum...ad.php?t=25583)
ezt persze ki kell írni cd-re és installálni.
5 a kód: B2BAB3BCB0DFACBEB1BBBEDFB1ADD2CDC9CEBAB2DFB19E8996 DFAA8C9A8DDFDF (261EM-hez!!!) vagy B2BAB3BCB0DFACBEB1BBBEDFB1ADD2CDC9CEAAB2DFB19E8996 DFAA8C9A8DDFDF --> 261UM-hez!
6 egy laptop IDA-val.
Folyamat:
a, hogy megtudd meik navi a tiéd nyomd a SET+NAVI -t 5 másodpercig és menj bele a "Services Mode" menübe.
b, nyomd meg a Version Indication-t
c, írd fel a Loader Version-t (ez a típusa a cuccosnak) - a két kód ami fent van fogja azonosítani a típust.
261UM-nek:
B2BAB3BCB0DFACBEB1BBBEDFB1ADD2CDC9CE
AAB2DFB19E8996DFAA8C9A8DDFDF
- A két kiemelt AA lesz más csak a 261EM-hez képest-
2, Bal alsó sarok felől kezd el levenni óvatosan a HDD műanyag fedőt
3, csavard ki a két csavart ami tartja a HDD-t. Használd a Torx-ot (nem tudom mi de már írtam). Húzd ki a HDD-t.
4, csatlakoztast az IDE kábelt és a tápot
5, indítsd be a gépet, bootolja a cd-ről (iso file) és válaszd a 3-as opciót: "Boot linux with locking/unlocking utilities"
6, várj amíg ezt nem látod: root@Xbox-HDM:/1 prompt
7, üsd be a kódot: unlockhd -p <KEY> (Pk. unlockhd -p B2BAB3BCB0DFACBEB1BBBEDFB1ADD2CDC9CEAAB2DFB19E8996 DFAA8C9A8DDFDF).két kattintással!!!
8. ha a művelet kész futtasd a "fdisk -l" parancsot, ez megmutatja a felosztásokat.
9, kapcsold ki a gépet. A művelet sikeres volt. jó ha wifosos géppel csinálod.
Bármilyen változtatás a merevlemezen ami az MMCS-t módosítja az csak saját felelősségre mehet!
Még van pár dolog az oldalon de azok csak kifejtések.
- igyekeztem annyira pontosan amennyire csak tudtam.
7-es lépés kiegészítés: természetesen azt a hosszú kódot kell beírni ami a te navigációdé, tehát vagy azt amelyikben 2 db A betű van vagy az AB-set. 2 A betüs: 261UM , AB-s pedig: 261EM